Нямахме късмет с ПСВ и Щутгарт,все колоси и лошото - все бяха в отлична форма,в много добри шампионски състави...но никога не ме е било страх от такива отбори.И ако сега Морето играе бараж за ЛЕ и мога да избирам Щутгарт или Шльонск/Спартак Т - тегля немците без да ми мигне окото,през задната врата никъде не искам да влизам.Жалкото е,че селските комплекси на Гигов и номерата му спряха един много силен както се вижда Черно Море от ЕКТ,днес България щеше да е с 3 отбора все още,тези Шльонск щяхме да ги наритаме супер здраво по задниците
Черно море - Левски - 3:1 FT
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
ShooterMan
- Контакти:
Re: Черно море - Левски - 3:1 FT
Разнасяйте зелено-бялата религия по света и успех
.
Нямахме късмет с ПСВ и Щутгарт,все колоси и лошото - все бяха в отлична форма,в много добри шампионски състави...но никога не ме е било страх от такива отбори.И ако сега Морето играе бараж за ЛЕ и мога да избирам Щутгарт или Шльонск/Спартак Т - тегля немците без да ми мигне окото,през задната врата никъде не искам да влизам.Жалкото е,че селските комплекси на Гигов и номерата му спряха един много силен както се вижда Черно Море от ЕКТ,днес България щеше да е с 3 отбора все още,тези Шльонск щяхме да ги наритаме супер здраво по задниците
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Много съжалявам, че Весо ( Готвача ) и wolf ще трябва да излязат в чужбина за да изхранват семействата си, но какво да се прави, съдба - живеем в най-бедната държава в Европа. Съжалявам и още за това, че те са истински моряци и ще пропуснат ерата на Черно море, която отборът започва да гради, но нищо - поне по-лесно ще присъстват на мачовете ни в Европа.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
поради ангажимент гледах само първите 60 минути, но и те ми стигнаха, за да видя че във Варна отново се играе качествен футбол! Браво!
Браво на Генов!
не можех да повярвам, че това е Черно Море! няма ги балтиите, няма ги беззъбите атаки и неадекватно стоящите футболисти!
Браво!
стискам палци да продължите да правите истински футбол!
Браво на Генов!
не можех да повярвам, че това е Черно Море! няма ги балтиите, няма ги беззъбите атаки и неадекватно стоящите футболисти!
Браво!
стискам палци да продължите да правите истински футбол!

- delqnski47
- Контакти:
ShooterMan написа:Разнасяйте зелено-бялата религия по света и успех.
Съгласен съм!Много повече заслужавахте Европа от Локомотив!Просто си личи,че при вас има футбол!А този Паломино ако продължава така,ще сте в топ 3 гаранция!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- blue avalanche
- Контакти:
Честитя победата на всички фенове на Ч.море.Правилно тактически изигран мач!Заслужена победа.Няма две мнения по въпроса!
blue avalanche написа:Честитя победата на всички фенове на Ч.море.Правилно тактически изигран мач!Заслужена победа.Няма две мнения по въпроса!
Един път да чуем честитка от теб, има някакъв напредък
- B__A__N__DA__TA
Честита победа моряци.Надиграхте ги тотално във всеки аспект от играта..
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]
blue avalanche написа:Честитя победата на всички фенове на Ч.море.Правилно тактически изигран мач!Заслужена победа.Няма две мнения по въпроса!
Благодаря! Специално твоето признание значи много за мен, а предполагам и за доста колеги-моряци.
Точно в такова положение бяхме преди година - добри играчи, но няма кой да ги подреди. Докато Гонзо ви е треньор много нерви ще скъсате.
\m/ http://vbox7.com/play:ed183652 \m/
-
ShooterMan
- Контакти:
Не съм много съгласен.Разликата с миналогодишния ни отбор е много голяма и тя е в краката на Паломино,Камазола и Илиян Капитанов.3 много силни Аса.Миналия сезон освен с Прическата стартирахме без нападател,с рендета в халфовата линия,а по десния фланг се подвизаваше една пълна мърда в лицето на Дани Г.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- th3_gr3en_rapper
А аз да попитам феновете на ЛеФски .... ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е --> http://varna-sport.com/?pg=ViewNews&New ... 1313267385 ?!?!?
Не мога да повярвам на очите си ....
Не мога да повярвам на очите си ....
[center]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~\
[/center]
[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта