В Стара Загора нищо ново,както и очаквах,добре,че додрапахме до хикс с тия-въпреки,че в крайна сметка ни отнеха трите точки.
Днес същата работа,даже сечта беше по голяма ,обаче днес и съдията не им помогна.
Като се замисля играхме с два отбора бореще се за ЕТ и в крайна сметка със съдийте не постигнаха нищо.
Кво да кажем ,пародия..... и после искаме да имаме силен национален отбор и пробив на отбор в ЕТ,еми няма,майна.
п.п. Мачкай Локо , мафиотско бфс ,мамицата им .......
п.п Време е за бургаски вечери.
13.08.2011 събота 18.00 ч. Локомотив Пд - Локомотив Сф
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: 13.08.2011 събота 18.00 ч. Локомотив Пд - Локомотив Сф
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Тия от Локо Сф чисто си дойдоха като обречени, майна...бяха готови да отнесат 5 гола, но нашите лигльовци вместо да ги смачкат и спукат от голове те се подиграват с играта, майна.Хубаво поведоха с 2 гола, какво повече може да искаш от това
Вместо да им вкарат трети гол, те взеха да се лигавят и второто полувреме дадоха изцяло инициативата на софиянци... да ги питаш защо.Явно замисълът на нашите беше да ги хванат на контри, ама не могат да направят една свястна контраатака през цялото второ полувреме...да не говорим за фрапантните пропуски.Тоя унгареца на два пъти, как може ве, майна...направо се подиграват. Аз не знам какви по-чисти голови положения трябваше да направим за да вкараме трети гол.
Прекрасен мач на Сержиньо, но накрая се изсра на метеното...толкова тъп червен картон дейба...вместо да изчисти топката или да я удари в противниковия играч, той взе да се прави на техничар, загуби топкака и изрита съперника...баси глупавия червен картон, майна.Захора задължително титуляр и то на крилото.Карвальо нещо много уморен ми се видя...движише се много тежко по терена през цялото време докато го сменят.Голям мач на Джерами...баси машината, майна...страшен е.Много спокоен и стабилен...отлично отиграваше топките.Просто най-добрия, майна...тва не е човек...тва е машинище, като турбинка е.
Ицо добре...днес няма да го критикувам.Пламен Крачунов много стабилен...браво на тва момче, майна.Бенжелюн отигра с глава много топки във въздуха, но имаше вина за гола на софиянци.Здравко също ми се видя много уморен и лично според мен трябваше да бъде сменен след 70-та мин. и на крилото да застане Лукич.Много офанзивна тактика на Драган, но нещо не сполучи с нея.Нашите нямат манталитета и психиката на голям отбор.Трудно ще ни бъде много да се преборим за място в турнирите.

Прекрасен мач на Сержиньо, но накрая се изсра на метеното...толкова тъп червен картон дейба...вместо да изчисти топката или да я удари в противниковия играч, той взе да се прави на техничар, загуби топкака и изрита съперника...баси глупавия червен картон, майна.Захора задължително титуляр и то на крилото.Карвальо нещо много уморен ми се видя...движише се много тежко по терена през цялото време докато го сменят.Голям мач на Джерами...баси машината, майна...страшен е.Много спокоен и стабилен...отлично отиграваше топките.Просто най-добрия, майна...тва не е човек...тва е машинище, като турбинка е.

Ицо добре...днес няма да го критикувам.Пламен Крачунов много стабилен...браво на тва момче, майна.Бенжелюн отигра с глава много топки във въздуха, но имаше вина за гола на софиянци.Здравко също ми се видя много уморен и лично според мен трябваше да бъде сменен след 70-та мин. и на крилото да застане Лукич.Много офанзивна тактика на Драган, но нещо не сполучи с нея.Нашите нямат манталитета и психиката на голям отбор.Трудно ще ни бъде много да се преборим за място в турнирите.

- stefan0609
- Контакти:
Забрави да споменеш Венков който беше най-добрия на терена!Нямаше нито едно грешно отиграване.
trakia написа:Ванко_Ултраса написа:Тия от Локо Сф чисто си дойдоха като обречени, майна...бяха готови да отнесат 5 гола, но нашите лигльовци вместо да ги смачкат и спукат от голове те се подиграват с играта, майна.Хубаво поведоха с 2 гола, какво повече може да искаш от това![]()
Вместо да им вкарат трети гол, те взеха да се лигавят и второто полувреме дадоха изцяло инициативата на софиянци... да ги питаш защо.Явно замисълът на нашите беше да ги хванат на контри, ама не могат да направят една свястна контраатака през цялото второ полувреме...да не говорим за фрапантните пропуски.Тоя унгареца на два пъти, как може ве, майна...направо се подиграват.
Питай Коко. Той го знае замисъла.
днес боталик-депесаровото отборче, нещо съдийте го спасили.Неотсъдени две 100% дузпи за Добруджа.
скоро турските пари ще свършат, споко

- Локомотив1926
- Контакти:
Ako Габор беше вкарал двете чисти положения нямаше да треперим до последно , но нищо 3 те точки са най-важни .
Локомотива набира скорост
С Даксон и Еспиноза пъзела е завършен
Абе Ванко днес имаше един уникален Мишо Венков,къде е в цялата ти схема.
Тия Литекс са ебати дебилите да го изпуснат......кеф за нас.

С Даксон и Еспиноза пъзела е завършен

Абе Ванко днес имаше един уникален Мишо Венков,къде е в цялата ти схема.
Тия Литекс са ебати дебилите да го изпуснат......кеф за нас.
Съдията днес много ми хареса. Има комедиен талант момчето, пред него Роуън Аткинсън пуканки да яде.
Дано по-скоро от БФС да уредят да стане международен съдия!
И, дай Боже нашите най-сетне да картотекират Даксон. А по-другия кръг да вземат да уредят да не работят само две каси, че ще им го фукна в организацията... Да сложат по един ПОС-терминал на входовете на трибуните, и да си плащаме направо с кредитните карти!

И, дай Боже нашите най-сетне да картотекират Даксон. А по-другия кръг да вземат да уредят да не работят само две каси, че ще им го фукна в организацията... Да сложат по един ПОС-терминал на входовете на трибуните, и да си плащаме направо с кредитните карти!

- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Днес се видяха доста хубави неща в играта на Пловдивския любимец.Наистина изпуснахме доста положения - две 100% на Габор,греда на Здравко и още няколко....Всичко е добре,когато свърши добре.Съдията няма да го коментирам /особено последните 10-15 минути/.Честито на всички черно-бели фенове ! Наздраве! И другата събота - мощно в Бургас
Надявам се дотогава проблема с жълтата карта на Даксон да е решен.
ПС.Някой по-горе спомена нещо за Мишо Венков.Това момче е най-доброто попадение от селекцията това лято.Пича е железен и мисля,че определено си решихме проблемите на левия бек.Венков си е класа и дано да остане при нас повечко време /в смисъл да не го засилят в чужбина още по Нова година/

ПС.Някой по-горе спомена нещо за Мишо Венков.Това момче е най-доброто попадение от селекцията това лято.Пича е железен и мисля,че определено си решихме проблемите на левия бек.Венков си е класа и дано да остане при нас повечко време /в смисъл да не го засилят в чужбина още по Нова година/
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
kubik написа:Абе Ванко днес имаше един уникален Мишо Венков,къде е в цялата ти схема.
Хахаха...але, брат той - Мишо Венков си е дар от Бога хахаха...кво да го коментирам - той е класа над целия отбор.

Ся съм си взел 2,5 л. биричка и си попийвам...остана само половинка от нея, ама как ми повдига настроението пустата биричка хахахаха.

- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Ванко_Ултраса написа:kubik написа:Абе Ванко днес имаше един уникален Мишо Венков,къде е в цялата ти схема.
Хахаха...але, брат той - Мишо Венков си е дар от Бога хахаха...кво да го коментирам - той е класа над целия отбор.![]()
![]()
Ся съм си взел 2,5 л. биричка и си попийвам...остана само половинка от нея, ама как ми повдига настроението пустата биричка хахахаха.
Само с бира не става ,Ванко.Прибави и водка

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg