Готвача написа:Това ми беше последния мач който гледах на Тича.За огромна моя радост победихме Левски след толкова много време в мач от първенството.
Готвач не знам твоята причина, но за мен също беше последния мач който гледам на Тича

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Готвача написа:Това ми беше последния мач който гледах на Тича.За огромна моя радост победихме Левски след толкова много време в мач от първенството.
wolf написа:Принудително прекратявам кариерата си на стадиона, от другата седмица ще се обикаля по датските стадиони
ShooterMan написа:wolf написа:Принудително прекратявам кариерата си на стадиона, от другата седмица ще се обикаля по датските стадиони
Изумен съм!!!Толкова ли ти липсва Прическата,че ще прекосиш цяла Европа да гледаш футбола му?Недей така![]()
![]()
ShooterMan написа:Да не си прекратявате кариерите на футболни фенове бе,недейте така,тъкмо почнахме да газим.Относно Марин Митев ще кажа,че когато ходеше на мачовете отборът вървеше и най-важното-като е там не се налага двамата глупаци от тунелния скандал да правят каквото и да било...за тях важи в пълна степен,че когато почнат да правят нещо,да мислят,да вземат решения-стават опасни,НУРС-ове,и все клубът страда.
ПС:Както си пожелах-чудесния 6 точков старт е налице!Сега байо ви ще стигне по-далеч,ще развие ИДЕЯТА...Идеята е с това самочувствие и с всичките налични играчи да отидем и да бием във Враца!Мисля,че можем,Ботев не е непреодолим,а ние в гостуванията сме много силни от както Сър-а е треньор...но бием ли там под връх Вола ви обещавам,че после Миньор ще го прегазим от воле,с 3-4 гола без изобщо да се изпотим...и с 4 победи от 4 мача и 12 точки излизаме в кратка ваканция за стягане на редиците и рекапитулация+излекуване на Марчев и Тошко Колев.Дано не се изложим срещу Ботев,сега е шанса ни да дърпаме на Локо Сф,Лудогорец,Локо Пд и Берое!Сега,преди да се усетят колко сме силни и да ни почнат с Гиговите организации.Все пак точно на Гигов вече дръпнахме 6 точки,които са 9 дефакто,защото 100% той пада от Левски,но да не стигаме чак толкоз далече,да бием във Враца,да напълним Тича и да прегазим Миньор с празнично настроение.Най-много се радвам,че духът на победите,духът на футбола,ентусиазма-ето това се върна на Тича,това ни правеше голям отбор в ерата на Кривия и това ни липсваше до идването на Генов...
wolf написа:Принудително прекратявам кариерата си на стадиона, от другата седмица ще се обикаля по датските стадиони
Готвача написа:wolf написа:Принудително прекратявам кариерата си на стадиона, от другата седмица ще се обикаля по датските стадиони
А аз английските.Но си грабвам Булсата,лаптопа и се надявам да бъда винаги в час за случващото се с любимия отбор.Макар че с новите ТВ оператори,ще се налага да гледам основно шопското първенство+някой друг мач на Литекс за съжаление.Успех в Дания!
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 2 госта