Радвам се че ще предават мача

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Mussolini написа:Приятелю мой, какво общо има това с истината, че сте отбора на милицията??Ние ако бяхме отбор, който е бутан, нямаше да изпадаме по Б групите и щяхме да се редуваме да сме шампиони с вас и ЦСКА.Така че какви глупости пак говориш?Аз ако тръгна да поствам факти за Левски през социализма ще се хванеш за главата....
Аз_съм_Спас написа:Аз съм от Варна, живея на ул "Хан Крум" 40, лют фен на ЛЕВСКИ и Спартак...ако има некой чорбар или противен еклер-гагаузин от "Тича" мое да дойде да ми направи малко вятър
Аз_съм_Спас написа:Готвача написа:Аз_съм_Спас написа:Аз съм от Варна, живея на ул "Хан Крум" 40, лют фен на ЛЕВСКИ и Спартак...ако има некой чорбар или противен еклер-гагаузин от "Тича" мое да дойде да ми направи малко вятър
Това което се мъча да обясня на долните плебеи,че са си подали гъзовете на говедата,ти го доказа с едни изречение.Плебей-лефскар-гордоста на Максуда Бойс и Владиславово фронт.Не на Хан Крум да живееш,ами ако щеш в сградата на операта да живеш,пак си оставаш НЕВАРНЕНЕЦ!Ако беше само плебей,щях да те разбера.В град като Варна с два отбора е нормално да има фенове и на двата.Но да си фен на говедата е вече диагноза люти фене.И се моли някой луд фен на от Тича да не ти прочете адреса,че после ти да правиш вяртър бягайки и спасявайки се от него.Но е повече от ясно че не живееш там,а само ти се иска.Защото просто ВАРНЕНЦИ като пишат за друг човек използват думата ,,някой",а не ,,нЕкой",както се изразяват по шоплука.Така че за твое съжаление-РАЗКРИТ СИ!Ти си точно толкова ВАРНЕНЕЦ,колкото аз жител на Канада.
А вие не си ли давате задниците на ЦДНА бре, хаймана
powerkroky написа:Мача е доста подходящ за изтърнавяне на синити, Морето ще играят сериозно . Ако успеят да неутрализират съдията ще бият.
прогноза 1:0 .
webstil написа:Някой знае ли по коя телевизия ще го дават и ако може да ми дадете линк в нета и аз да гледам?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост