Черно Море - ЛЕВСКИ - 3:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Черно Море - ЛЕВСКИ 13.08.2011 /18:00ч/ А група 2 кръг

Мнениеот ralka_levskarka » 13 авг 2011 14:51

Прогноза: Черно Море - ЛЕВСКИ 0:2
Радвам се че ще предават мача :)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 13 авг 2011 14:52

Mussolini написа:Приятелю мой, какво общо има това с истината, че сте отбора на милицията??Ние ако бяхме отбор, който е бутан, нямаше да изпадаме по Б групите и щяхме да се редуваме да сме шампиони с вас и ЦСКА.Така че какви глупости пак говориш?Аз ако тръгна да поствам факти за Левски през социализма ще се хванеш за главата....

В случай,че не си разбрал,ставаше въпросът за морала.Моралът,или,по-скоро,аморалността,може да се прояви по различен начин.Вие сте избрали да се продавате.В мача със Спартак Пл-6 човека,а като цяло-се продавахте на ЦСКА.Сега разбра ли?
ПП.Чакам "интервютата" на Д.Джуров.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Re: Огромен интерес към Левски във Варна (видео)

Мнениеот Готвача » 13 авг 2011 14:54

Аз_съм_Спас написа:Аз съм от Варна, живея на ул "Хан Крум" 40, лют фен на ЛЕВСКИ и Спартак...ако има некой чорбар или противен еклер-гагаузин от "Тича" мое да дойде да ми направи малко вятър :mrgreen:

Това което се мъча да обясня на долните плебеи,че са си подали гъзовете на говедата,ти го доказа с едни изречение.Плебей-лефскар-гордоста на Максуда Бойс и Владиславово фронт.Не на Хан Крум да живееш,ами ако щеш в сградата на операта да живеш,пак си оставаш НЕВАРНЕНЕЦ!Ако беше само плебей,щях да те разбера.В град като Варна с два отбора е нормално да има фенове и на двата.Но да си фен на говедата е вече диагноза люти фене.И се моли някой луд фен на от Тича да не ти прочете адреса,че после ти да правиш вяртър бягайки и спасявайки се от него.Но е повече от ясно че не живееш там,а само ти се иска.Защото просто ВАРНЕНЦИ като пишат за друг човек използват думата ,,някой",а не ,,нЕкой",както се изразяват по шоплука.Така че за твое съжаление-РАЗКРИТ СИ!Ти си точно толкова ВАРНЕНЕЦ,колкото аз жител на Канада.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 13 авг 2011 15:01

[quote="Аз_съм_Спас"].. лют фен на ЛЕВСКИ и Спартак...

Това говори достатъчно колко голЕм фен си.Няма нужда от повече коментар :lol:
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 13 авг 2011 15:12

Аз_съм_Спас написа:
Готвача написа:
Аз_съм_Спас написа:Аз съм от Варна, живея на ул "Хан Крум" 40, лют фен на ЛЕВСКИ и Спартак...ако има некой чорбар или противен еклер-гагаузин от "Тича" мое да дойде да ми направи малко вятър :mrgreen:

Това което се мъча да обясня на долните плебеи,че са си подали гъзовете на говедата,ти го доказа с едни изречение.Плебей-лефскар-гордоста на Максуда Бойс и Владиславово фронт.Не на Хан Крум да живееш,ами ако щеш в сградата на операта да живеш,пак си оставаш НЕВАРНЕНЕЦ!Ако беше само плебей,щях да те разбера.В град като Варна с два отбора е нормално да има фенове и на двата.Но да си фен на говедата е вече диагноза люти фене.И се моли някой луд фен на от Тича да не ти прочете адреса,че после ти да правиш вяртър бягайки и спасявайки се от него.Но е повече от ясно че не живееш там,а само ти се иска.Защото просто ВАРНЕНЦИ като пишат за друг човек използват думата ,,някой",а не ,,нЕкой",както се изразяват по шоплука.Така че за твое съжаление-РАЗКРИТ СИ!Ти си точно толкова ВАРНЕНЕЦ,колкото аз жител на Канада.

А вие не си ли давате задниците на ЦДНА бре, хаймана :mrgreen:

Пак наизуст говори някакво си заблудено левскарче.И как по-точно си ги даваме,че нещо не ми е ясно ;)
За вас моряци ний живеем...

powerkroky

Мнениеот powerkroky » 13 авг 2011 15:50

Мача е доста подходящ за изтърнавяне на синити, Морето ще играят сериозно . Ако успеят да неутрализират съдията ще бият.
прогноза 1:0 . ;)
Питам , има ли власт
която да не е обслужвала вас ?
Сектор " В " ни дели,
Аз съм човек , г...... си тииии...

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 13 авг 2011 15:52

powerkroky написа:Мача е доста подходящ за изтърнавяне на синити, Морето ще играят сериозно . Ако успеят да неутрализират съдията ще бият.
прогноза 1:0 . ;)

Запомни си мнението, съдията ще бъде неутрализиран ;) Само не забравяй каква ти е прогнозата.
Само Левски!

webstil
Контакти:

Мнениеот webstil » 13 авг 2011 16:09

Някой знае ли по коя телевизия ще го дават и ако може да ми дадете линк в нета и аз да гледам? :(

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 13 авг 2011 16:11

webstil написа:Някой знае ли по коя телевизия ще го дават и ако може да ми дадете линк в нета и аз да гледам? :(

По БНТ.

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 13 авг 2011 16:12

БНТ 1.
Иначе моряците са най - долният отбор, който може да има в А група. И после ще се правят на невинни.
Добруджа трябва да ви осъдят за деянията към тях. Давайте добруджанци! Осъдете византийците да гният във В група!
Черно море никога не е бил отбор и няма да бъде. Вън от А група!
Помним ви как с ПСВ цял мач бяхте в глуха защита и се отървахте само с един гол. Смешници!
Спартак е отборът на Варна. Добруджа е отборът на Добрич и областта им. Вие сте НИКОИ.

Върни се в “Архив”