Черно Море - ЛЕВСКИ - 3:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

joro bad

Re: Огромен интерес към Левски във Варна (видео)

Мнениеот joro bad » 13 авг 2011 12:26

ShooterMan написа:
joro bad написа:От Варна с любов към синият клуб! ;)
http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=37494

Аксаково не е Варна,а отделен град,по-точно село може би 8-)

Добре де и така да е, макар, че съм сигурен ,че много от хората от този квартал в момента те ,,благославят", за мен е важен жеста. Едва ли като дойдете в София с маршутката, някой от Враждебна или Княжево(без да се обиждат), ще ви обърне внимание или въобще ще знае,че сте тук :!: :idea: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 13 авг 2011 12:28

ShooterMan написа:ШШШШШШШ когато фактите заговориха се разпърдяхте като комунисти след падане от власт :lol: .Не е ли истина а?Истина е,всички тези позорни факти които ви превърнаха от отборче вегитиращо в сянката на Славия до измислен гранд са истина.Затова боли.ШШШШШ хомо гененикус :mrgreen:

Понеже стана дума за позорни факти - ето един факт от историята на "Черно море: Защо ви наричат "еклери"?
След един мач в Плевен през 1977 г. започват да казват на „Черно море” и „еклери”. Тогава „Черно море” е в „Б” група и води битка за влизане в „А” група заедно с отбора на „Етър” (ВТ). Четири кръга преди края на първенството „Черно море” гостува на „Спартак” – Плевен, а ситуацията в класирането е такава, че този мач може да се окаже решаващ за влизането на „Черно море” в „А” група. Тогава тяхното ръководство започва да умува по какъв начин може да се отложи тази среща, за да се видят резултатите от другите мачове. Решено е футболистите да ядат еклери, за да се предизвика разстройство и да се обяви, че отборът неочаквано е пострадал от стомашно заболяване. Така и става. Носят се слухове, че първоначално е имало идея да се инсценира автомобилна катастрофа, като се преобърне клубния автобус и се обяви, че футболистите са били в него, но изглежда от ”Черно море” са предпочели да се на**рат! След това, в отложената среща „Черно море” бие „Спартак” – Плевен с 1:0 при странни обстоятелства и влиза в „А” група. Веднага тръгват приказки, че това са „византийски номера”.... Естествено обаче, след тази клозетно - фекална история започват да наричат „Черно море” с какви ли не епитети като „еклери”, „дрисльовци”, „на**ани”, „ла**ари” и т. н.
Любопитно е, че по-късно след този случай, когато „Черно море” гостува на потърпевшия „Етър” е посрещнат във В. Търново с плакати, на които пише: „Добре дошли, ДРИСЛЬОВЦИ!”... :lol: :lol: :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
brat domingo
Контакти:

Мнениеот brat domingo » 13 авг 2011 12:29

fraport написа::twisted: Подуенската крава , я ебаха в Търнава :twisted:

Съжалявам че има такива болни мозъци в сайта. Моля модовете да реагират

blue_lagoon

Мнениеот blue_lagoon » 13 авг 2011 12:29

От София съм и естественно съм Левскар! Бизнеса обаче ме задържа често във Варна. Познавам много варненци. Познавам идеално и Варна. Моя приятел Морския знае,че е така. Наистина има много Левскари. От моите впечатления обаче феновете на Морето са повече от тези на Спартак. Като цяло обаче не може да се каже че във Варна чак толкова обичат футбола и са му фенове. Не бива да се съди по няколко тъпи форумци.че феновете на Тича са кофти. Напротив има много печени пичове. Оня ден ,преди пороя на игрището на Гранд хотела си спретнахме супер мач с едни пичове фенове на Ч.море. Така че мърша има навсякъде. Варна е хубав град и наистина има старшно много фенове на Левски!

blue_lagoon

Мнениеот blue_lagoon » 13 авг 2011 12:31

ShooterMan написа:Хахахахахаха,смях смях смях.Колко сте умопомрачени.Иска ви се,нали?Иска ви се,ама не.Варна ви мрази и това се вижда винаги на стадиона.Като е обратното защо сте винаги 1500 максимум срещу 10 000 от другата страна в зелено-бяло?Защо?70% от варненци са моряци,останалите-дреме ми на ку*ро как се разпределят....А в Аксаково,Въглен,Синдел,Каменар,Сенокос,Игнатиево - там признавам,че има само левскари,затова и тренирате там,че тука вместо посрещане можеше да ви организираме една тренировка пред 250 човека пак,ама такива дето непрестанно да ви псуват :lol:

А вие колко сте в София? :lol:

joro bad

Мнениеот joro bad » 13 авг 2011 12:35

Captain Stottlemeyer написа:
ShooterMan написа:ШШШШШШШ когато фактите заговориха се разпърдяхте като комунисти след падане от власт :lol: .Не е ли истина а?Истина е,всички тези позорни факти които ви превърнаха от отборче вегитиращо в сянката на Славия до измислен гранд са истина.Затова боли.ШШШШШ хомо гененикус :mrgreen:

Понеже стана дума за позорни факти - ето един факт от историята на "Черно море: Защо ви наричат "еклери"?
След един мач в Плевен през 1977 г. започват да казват на „Черно море” и „еклери”. Тогава „Черно море” е в „Б” група и води битка за влизане в „А” група заедно с отбора на „Етър” (ВТ). Четири кръга преди края на първенството „Черно море” гостува на „Спартак” – Плевен, а ситуацията в класирането е такава, че този мач може да се окаже решаващ за влизането на „Черно море” в „А” група. Тогава тяхното ръководство започва да умува по какъв начин може да се отложи тази среща, за да се видят резултатите от другите мачове. Решено е футболистите да ядат еклери, за да се предизвика разстройство и да се обяви, че отборът неочаквано е пострадал от стомашно заболяване. Така и става. Носят се слухове, че първоначално е имало идея да се инсценира автомобилна катастрофа, като се преобърне клубния автобус и се обяви, че футболистите са били в него, но изглежда от ”Черно море” са предпочели да се на**рат! След това, в отложената среща „Черно море” бие „Спартак” – Плевен с 1:0 при странни обстоятелства и влиза в „А” група. Веднага тръгват приказки, че това са „византийски номера”.... Естествено обаче, след тази клозетно - фекална история започват да наричат „Черно море” с какви ли не епитети като „еклери”, „дрисльовци”, „на**ани”, „ла**ари” и т. н.
Любопитно е, че по-късно след този случай, когато „Черно море” гостува на потърпевшия „Етър” е посрещнат във В. Търново с плакати, на които пише: „Добре дошли, ДРИСЛЬОВЦИ!”... :lol: :lol: :lol:

ХА ХА ХА Е толкова не се бях смял отдавна! :lol: :lol: :lol:

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 13 авг 2011 12:36

blue_lagoon написа:
ShooterMan написа:Хахахахахаха,смях смях смях.Колко сте умопомрачени.Иска ви се,нали?Иска ви се,ама не.Варна ви мрази и това се вижда винаги на стадиона.Като е обратното защо сте винаги 1500 максимум срещу 10 000 от другата страна в зелено-бяло?Защо?70% от варненци са моряци,останалите-дреме ми на ку*ро как се разпределят....А в Аксаково,Въглен,Синдел,Каменар,Сенокос,Игнатиево - там признавам,че има само левскари,затова и тренирате там,че тука вместо посрещане можеше да ви организираме една тренировка пред 250 човека пак,ама такива дето непрестанно да ви псуват :lol:

А вие колко сте в София? :lol:

По малко , много по малко ... но във Варна тези дошли от офия са максимум 100 човека , другото е пълнеж от цигани и турци от околните села , фенове на вашият отбор

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 13 авг 2011 12:37

blue_lagoon написа:От София съм и естественно съм Левскар! Бизнеса обаче ме задържа често във Варна. Познавам много варненци. Познавам идеално и Варна. Моя приятел Морския знае,че е така. Наистина има много Левскари. От моите впечатления обаче феновете на Морето са повече от тези на Спартак. Като цяло обаче не може да се каже че във Варна чак толкова обичат футбола и са му фенове. Не бива да се съди по няколко тъпи форумци.че феновете на Тича са кофти. Напротив има много печени пичове. Оня ден ,преди пороя на игрището на Гранд хотела си спретнахме супер мач с едни пичове фенове на Ч.море. Така че мърша има навсякъде. Варна е хубав град и наистина има старшно много фенове на Левски!

blue_lagoon, аз съм най-готиния фен на моряците :mrgreen: !!!

Целият сектор за гости днес ще е пълен с фенове от Игнатиево и Каменар в това трябва да сте убедени.
Не мелко ще са и тези от Блу Фронт Максуда.

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 13 авг 2011 12:38

Captain Stottlemeyer написа:

Такова съчинение мога и аз да измисля за Левски и да го пусна след 5 мин ....това не е интересно , кажи нещо подкрепено с факти например че от 26 год няма свирена дузпа срещу Левски на мач с Черно Море а срещу моряците има свирени стотици .....това е интересно приятел

Потребителски аватар
S.T.A.L.K.E.R
Контакти:

Мнениеот S.T.A.L.K.E.R » 13 авг 2011 12:39

Агитката на сините пред своите любимци.
http://vbox7.com/play:1b1d8266

Върни се в “Архив”