зеления написа:Да де, ама странното е, че повечето дузпи за Левски срещу Черно Море ги вижда само съдията! Пресен пример - последния мач на Тича и дузпата срещу Тасевски! Абсолютно измислена!
Първо - аз съм фен на ЦСКА, не на Черно Море! Второ - ти наистина ли смяташ, че онази дузпа беше истинска? Защото ако е така, ти си всичко друго, но не и обективен! Пожелавам успех на Черно Море срещу Левски и се надявам да измъкнат нещо, въпреки ОЧЕВИДНОТО подпиране на синия отбор срещу тях![/quote]
Чакай малко, човек! Сега, ако Черно море не бяха бутани, те трябваше да са изпаднали. Нито имат терен, нито имат играчи, нито имат треньор - това го логиката нали. Има обаче едно голямо НО, че бутанията срещу по - слабите не ги задоволяват и искат още. Ами нека да се свири нормално в Германия и Англия и тогава някои отбори няма да станат първи. Но реалностите са такива.
Ние и вие сме най - големите отбори в България.[/quote]
Ти нормален ли си или се правиш на ударен? Черно море да е изпаднал, или Литекс, или Локо Пд., или Берое или който и да е друг отбор освен софийски, добре ли си? Не си добре момче! Ако Моряците бяха изпадащ отбор нямаше треска да ви тресе за утрешния мач. Нямаше да ходите на гостуванията си във Варна с подработена чернодрешковска бригада от вашия град. Ако бяхте пичове, де. Ама не сте. Затова ще има много търнави, дебърцини и всякакви измислени тимчета в Европата да ви се из****т на името. Жалко само дето сте си присвоили името на Апостола на Свободата. Тази свята личност не заслужава да бъде оплювана само защото някакво жалко отборче, на което е чужда фразата "чиста и свята..." във всякакъв аспект в това число и футболен.
И в заключение: Май изобщо не се усещаш колко си жалък с хленча си към уж вечния враг, чийто фен разсъждава обективно: "Ние и вие сме най - големите отбори в България". Да, наистина Армията е един от големите български клубове, е направил много за страната си и е дал едни от най-големите български футболисти не само в България, но и в Европа, за разлика от вас, които донесохте най-големия резил за страната си.[/quote]
Много си се разпенил нещо. Спокойно, човекът има гледна точка.
Кажи, защо преди ви бутаха срещу "Добруджа", после срещу "Калиакра", срещу местните вие сте най - бутания отбор? Какво да кажат "Спартак" дори? Смешни сте!
Искам "Спартак" догодина, като се върнат в А група, аз не съм нито за вас, нито за тях, да ви го набият едно хубаво, че да се опомните. И естествено се надявам, че съдията в мача ви ще е нормален, а не подкупен от ТИМ.