Alonso_Massa написа:Знаете ли, че седмичната заплата на Поусен е колкото на Бербатов. Това според мен е смешно и безобразно.
Няма такова нещо.Бербо взема около 90 хиляди седмично(колкото взема Коул),а Поулсен около 60.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Alonso_Massa написа:Знаете ли, че седмичната заплата на Поусен е колкото на Бербатов. Това според мен е смешно и безобразно.
liverpool96 написа:suareshampion, говориш пълни глупости. За едно крило са важни бързината, повратливостта и центрирането, техниката си е вече бонус. Пък и Коул и Н'Гог какво ги смяташ за офанзивни футболисти. Какво точно ще променят в дадена среща ако са на терена? В момента Коул е пълно дърво, а Н'Гог по принцип си е цяла дъскорезница.
 .Всеки харесва различен тип футболисти аз харесвам такива разбираш ли ..всеки си има право на мнение моето е такова ок.Предпочитам да гледам в любимия ми отбор футболисти като Суарес ,Нани,Азар да не изброявам други .Много по интересни са тоя тип играчи за мен ,с импровизация ,с финтове,замахват прибират я ,задържат я когато трябва ,рязко сменят посоката  и стават много по трудни за опазване от защитниците .Нямам нищо против Хендерсън ,напротив момчето е доста талантливо  ,има много енергия и борбеност в него,но според мен силата му е в средата на терена  да отнема топки ,да подава ,да се включва в атака от втора линия ,разбира се ,че може да играе и отдясно щом вече го е правил ,но за мен друг тип футболист повече работа ще ни свърши там ..това исках да кажа  .И какво значи Нгог и Коул  смяташ ги за офанзивни ..еми смятам ги да ..все още са в отбора и заемат място и получават заплата нали ? Както виждаш Кени ги пуска от време на време ,така че явно ги брои за живи.
 .Всеки харесва различен тип футболисти аз харесвам такива разбираш ли ..всеки си има право на мнение моето е такова ок.Предпочитам да гледам в любимия ми отбор футболисти като Суарес ,Нани,Азар да не изброявам други .Много по интересни са тоя тип играчи за мен ,с импровизация ,с финтове,замахват прибират я ,задържат я когато трябва ,рязко сменят посоката  и стават много по трудни за опазване от защитниците .Нямам нищо против Хендерсън ,напротив момчето е доста талантливо  ,има много енергия и борбеност в него,но според мен силата му е в средата на терена  да отнема топки ,да подава ,да се включва в атака от втора линия ,разбира се ,че може да играе и отдясно щом вече го е правил ,но за мен друг тип футболист повече работа ще ни свърши там ..това исках да кажа  .И какво значи Нгог и Коул  смяташ ги за офанзивни ..еми смятам ги да ..все още са в отбора и заемат място и получават заплата нали ? Както виждаш Кени ги пуска от време на време ,така че явно ги брои за живи.

styopa написа:Alonso_Massa написа:Знаете ли, че седмичната заплата на Поусен е колкото на Бербатов. Това според мен е смешно и безобразно.
Няма такова нещо.Бербо взема около 90 хиляди седмично(колкото взема Коул),а Поулсен около 60.
Gil-galad написа:Слухове, че съвсем скоро и Гари Кейхил може да е играч на Ливърпул
http://www.kopsource.com/liverpool-offe ... ry-cahill/

venomcho написа:Парадоксално, но чак в деня преди първия мач доживях първия истински (за мен) трансфер, който освен това, заедно с този на Адам, единствено отговаря на цена/качество на прима виста...
Все си мисля, че до другото лято няма да се бара защитата, а в следващите седмици по-скоро ако ще се засилва нещо, то ще е офанзивната част и ако някой все още се чуди дали е нужно, нека да преброи хората на Юнайтед и Сити
Минахме границата от 100 милиона паунда за едни 8 месеца все пак, та дори и да врътнат кранчето вече босовете, не може да им се разсърди някак си човек
Джони виж на какво попаднах -john barnes написа:похарчени 107 млн.паунда,обаче взети 56 млн.от торес и бабел...дефакто са похарчили 51 млн.лошото е,че комоли вчера каза:много е вероятно,енрике да е последното ново попълнение.очаква се само изходящи трансфери,въпреки че аз исках кейхил и един нападател или дясно крило...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта