Добре дошъл у дома Сеск!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Добре дошъл у дома Сеск!
Значи във саитовета на барселона не пи6е но те никога не дават информация преди трансфера да е факт но Валдес каза пред goal.com че трансфера е завур6ен и 6те стане факт след ма4а за супер купата още Пике и Пойол написаха в twitter че много се радват 4е Фабрегас ще е пак в Барселона, Вагнер каза за същия саит че Фабрегас няма да играе в мача които предстои за6тото е пред разговори за ли4ните си условия (които са никакви защото като напуска Арсенал се отказва от 5 милиона и заплатата му в Барса ще е с 1 милион по малко от тази в Арсенал)
- Cesc Fabregas
- Контакти:
megan fox написа:Cesc Fabregas написа:А нима наистина вярваш, че нещо ще се случи? Мислиш ли, че толерирания по ВСЕВЪЗМОЖНИ начини отбор на Каталуния ще бъде наказан? Всичко е такъв фарс и подигравка с фена, че чак ми се повръща като се сетя...![]()
Предимството да си БОГОПОМАЗАНИЯТ отбор! Завиждайте и дерзайте!!!
И с кой фен е подигравка?! Мислиш ли, че на фена на Байерн М (примерно) му дреме дали Барса ще вземе Фабрегас от вас и на каква цена?! Само вие ревльовците от Арсенал на спирате да циврите! Баси момиченцата дето излязохте! Баста от вас!
лошооо, а мислех че по-зле няма накъде

Бъди сигурен, че на всички, които не са от тоя "богопомазан" отбор им се гади от вашите селски и подмолни изпълнения! И да, на фена на Байерн със сигурност му е писнало от тъпотиите, които дрънкат във всяко едно интервю вашите играчи относно Фабрегас! Аре взимайте го, дреме ми на кура, все едно Арсенал ще свърши с продажбата на един играч, ебахти и драмата стана! Поне няма да има за какво да мрънкате по медиите...2 седмици

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
imtunechi написа:(които са никакви защото като напуска Арсенал се отказва от 5 милиона и заплатата му в Барса ще е с 1 милион по малко от тази в Арсенал)
Само, че в Барса Фабрегас ще получава 50% от парите от рекламнит права над името се. Като се има предвид, че Барса има в пъти повече фенове от Арсенал и доста по-големи спонсори... самият играч от реклами ще получава повече пари, отколкото можеше да взима при топчиите, въпреки по-малката си заплата! Да не говорим, че в Англия 50% от заплатите на футболистите заминават под формата на данъци, докато в Испания клуба плаща данъците на играча, а самият футболист получава чисти пари! Т.е. тези 4 милиона, които ще взима като заплата Сеск при нас... той ще го получава чисти, без да дължи нито евро цент данък, докато в Англия от 5-те милиона... половината му заминавах като данъци! Т.е. реално Фабрегас е на печалба от 1.5 милиона евро на година само от заплатата си!!!

И ако сега някой ръб тръгне да ми спори по този въпрос... да провери как стоят нещата в испанското законодателство относно данъците на футболистите!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Cesc Fabregas написа:лошооо, а мислех че по-зле няма накъде![]()
![]()
Бъди сигурен, че на всички, които не са от тоя "богопомазан" отбор им се гади от вашите селски и подмолни изпълнения! И да, на фена на Байерн със сигурност му е писнало от тъпотиите, които дрънкат във всяко едно интервю вашите играчи относно Фабрегас! Аре взимайте го, дреме ми на кура, все едно Арсенал ще свърши с продажбата на един играч, ебахти и драмата стана! Поне няма да има за какво да мрънкате по медиите...2 седмици
Не ми пука дали ви се гади или не. Бъди сигурен, че и доста хора ви се чудеха и смееха за какво ви е играч, който не иска да играе за вас и няма нито грам мотивация! Само едно инатливо магаре като Венгер може да е толкова тъп, че да иска такъв играч в отбора си!
И драмата не я създадохме ние, а вие! С вашето циврене по адрес на Барселона!
БРАТО 1:ако ти се гади от Барса тогава не влизаи в форума 2:ако ти е през кура за Фабрегас тогава не влизаи в темата за Фабрегас кочто е във форома на Барса и 3:Незнам как наре4е Барса но в един сезон те взеха купи които Арсенал взимат за 20 до 30 години така 4е както и да ги нари4а6 ти си знае6 4е нчма по добар отбор в момента
[offtopic]Според мен играчът е насилен да отиде в Барса!!! Така като гледам, самият Фабрегас пише в темата и май не е много щастлив от преминаването си в Барселона
[/offtopic]

Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!
The show must go on !!

JalkiSte написа:[offtopic]Според мен играчът е насилен да отиде в Барса!!! Така като гледам, самият Фабрегас пише в темата и май не е много щастлив от преминаването си в Барселона[/offtopic]
Аха и кой го насили? Да не би да му опряха пистолет в главата и да го накараха да поиска трансфер при нас?! Стига глупости! Ако един играч НЕ ЖЕЛАЕ трансфер в даден отбор такъв няма да има! Колко такива примера да дам?
Барса искаше Сеск, самият играч искаше да се върне в клуба... защо ви е толкова трудно да го разберете това?! Да, Арсенал от части са прецакани, но какво да се прави? - Когато губиш нещо не знаеш какво печелиш! Ако Венгер има поне капка мозък в главата ще използва парите от трансфера на Сеск за нови играчи и знае ли човек... с неговият усет да намира таланти може да успее да изнамери някой футболист, който да е много по-добър от Сеск! Не е като да няма такива.

- Cesc Fabregas
- Контакти:
JalkiSte написа:[offtopic]Според мен играчът е насилен да отиде в Барса!!! Така като гледам, самият Фабрегас пише в темата и май не е много щастлив от преминаването си в Барселона[/offtopic]
[offtopic]

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
megan fox написа:Cesc Fabregas написа:лошооо, а мислех че по-зле няма накъде![]()
![]()
Не ми пука дали ви се гади или не. Бъди сигурен, че и доста хора ви се чудеха и смееха за какво ви е играч, който не иска да играе за вас и няма нито грам мотивация! Само едно инатливо магаре като Венгер може да е толкова тъп, че да иска такъв играч в отбора си!
И драмата не я създадохме ние, а вие! С вашето циврене по адрес на Барселона!
Е не те Арсенал нямат основания да циврят нали