Madridist написа:fcb_bg написа:Аха, Барселона пак са най-злите на света... Само дето Реал го направиха същия номер на Манчо навремето, а Роналдо заяви, от лагера на Португалия на Европейското, че нямало да се прибира в Англия след края му, ами направо щял да паркира самолета в Мадрид.
През 2009 година,когато Роналдо премина в Реал Мадрид, не си спомням да е имало нито Европейско,нито Световно за да е бил португалецът на лагер. Също така, трансферът на Роналдо , няма нищо общо със сагата Фабрегас,във всяко едно отношение, и въобще не знам защо се намесва Реал Мадрид в случая. Сър-а каза,че няма да пуска Роналдо на каквото и да е цена и той е непродаваем. Американските собственици обаче мислеха друго, казаха 92 милиона евро и Перес ги плати. В случая на Арсенал, англичаните са обявили цена на играча, която не устройва каталунците и те не искат да я плащат. Също така, вече две години слушаме постоянно интервюта на каталунски играчи за Фабрегас, слагаха му фланелка на Барса по време на награждаването за световната титла и т.н.Така че поне за мен, няма никаква връзка между двата трансфера.
На мен това ми мирише на наказание на Барса за години напред. Нещо от типа изваждане от евротурнирите или много солидна глоба. Не е нормално такова нещо да се случва. То ако така прави всеки, хайде Роналдо да дойде в Милан. Ами съжалявам, барселонци, но не е това начинът. На всичкото отгоре УНИЦЕФ май пишеше на фланелките. Правете си изводите защо хората не ви обичат никак.
Чудно ми как може това нещо да се харесва на Томислав Русев. На такъв отбор няма какво толкова да му харесваш.
Случаят с Фабрегас лично за мен няма аналог.