Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот siniq_fen » 12 авг 2011 22:43

THE G.A.M.E написа:
siniq_fen написа:Как разбра, че не е за нас, без да си го гледал?

Най близкото до това мое заключение е, че просто не играе ...
Да, вместо него, Гонзо предпочита да пуска Райков.
Също и Младенов ...
Значи ?

Не вярвам, който и да е треньор, с колкото и спорни качества да е, да се лишава от услугите на добър играч ... ако в действителност е добър и показва качества в тренировките.

Според мен Гонзо се страхува да поеме риск ;) Райков също не игра, но беше пуснат в игра 2 пъти и се видя, че е много по-полезен от Дани и Йовов. Арш ? И той така. Аз съм убеден, че не би бил по-лош избор от Дани Младенов и Бижутера.
Само Левски!

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 12 авг 2011 22:50

siniq_fen написа:Нима няма да намери място за ВЕЗДЕСЪЩИЯ ни капитан ? :shock: :mrgreen:

резерва ще е ;)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 авг 2011 22:51

siniq_fen написа:Аз съм убеден, че не би бил по-лош избор от Дани Младенов и Бижутера.

Ами незнам ...
Чесно казано съм объркан от ситуацията около Христов.
За него все пак е дадена не-малка трансферна сума за българските стандарти, а не се залага на него ...
Все си мисля, че най малкото Батков щеше да натисне, ако в действителност момчето е добро.
Всички знаем, че "адвоката" мрази да се прецаква, а на практика така излиза ...
Дал е доста пари за играч, който не играе ...

Незнам въобще защо така се получава ...
Именно за това попитах за мненията и на другите ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 12 авг 2011 22:52

Според мен Гонзо е толкова страхлив,че повече няма накъде.Ако не беше контузията на Мюлдер скоро не мислех,че ще видим Башлиев в игра.Сега същото е и с Христов,само ако се контузи някой и вече няма кой,тогава ще го пусне да играе.Не мога да разбера Младенов с какво е по-добър от Тошко,че да е титуляр.Ако за Йовов,Гонзо му има доверие,опитен е ,капитан е и т.н,то не знам Младенов с какво е спечелил ГИ.
Утре очаквам отново Йовов титуляр по дясното крило,Райков отляво и евентуално Младенов ще се появи като резерва ако играта на някой не върви,а то винаги е тази на Йовов.
Христов кучетата го яли,само в групата ще пътува с отбора и това е.
Наистина ще се изненадам ако видя Райков отдясно,а Тодор Христов отляво или обратно няма значение ,две бързи млади крила,вярно че с малко опит,но с голямо желание да се докажат и покажат пред феновете и Гонзо.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 12 авг 2011 22:54

tevez написа:Според мен Гонзо е толкова страхлив,че повече няма накъде.Ако не беше контузията на Мюлдер скоро не мислех,че ще видим Башлиев в игра.Сега същото е и с Христов,само ако се контузи някой и вече няма кой,тогава ще го пусне да играе.Не мога да разбера Младенов с какво е по-добър от Тошко,че да е титуляр.Ако за Йовов,Гонзо му има доверие,опитен е ,капитан е и т.н,то не знам Младенов с какво е спечелил ГИ.
Утре очаквам отново Йовов титуляр по дясното крило,Райков отляво и евентуално Младенов ще се появи като резерва ако играта на някой не върви,а то винаги е тази на Йовов.
Наистина ще се изненадам ако видя Райков отдясно,а Тодор Христов отляво или обратно няма значение ,две бързи млади крила,вярно че с малко опит,но с голямо желание да се докажат и покажат пред феновете и Гонзо.

Напълно подкрепям това мнение! :)
Само Левски!

PFK_Levski
Контакти:

Японски полузащитник дойде на Герена

Мнениеот PFK_Levski » 12 авг 2011 23:23

Японският футболист Саторо Ота пристигна днес на Герена, съобщиха от пресслужбата на сините . Роденият през 1994 година Ота ще тренира две седмици с юношите старша-възраст на Левски под ръководството на треньора Петко Медвецки. Вътрешният халф е в България по специална програма за размяна на опит, организирана от токийската компания „LinQ Sports&Entertainment”, чийто представител за Балканите е мениджърът Саша Вукоевич.

Какво мислите за това ..... това е нещо ново за България като че ли ;)

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 12 авг 2011 23:31

siniq_fen написа:
tevez написа:Според мен Гонзо е толкова страхлив,че повече няма накъде.Ако не беше контузията на Мюлдер скоро не мислех,че ще видим Башлиев в игра.Сега същото е и с Христов,само ако се контузи някой и вече няма кой,тогава ще го пусне да играе.Не мога да разбера Младенов с какво е по-добър от Тошко,че да е титуляр.Ако за Йовов,Гонзо му има доверие,опитен е ,капитан е и т.н,то не знам Младенов с какво е спечелил ГИ.

Напълно подкрепям това мнение! :)[/quote

И аз!
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: Японски полузащитник дойде на Герена

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 12 авг 2011 23:39

PFK_Levski написа:Японският футболист Саторо Ота пристигна днес на Герена, съобщиха от пресслужбата на сините . Роденият през 1994 година Ота ще тренира две седмици с юношите старша-възраст на Левски под ръководството на треньора Петко Медвецки. Вътрешният халф е в България по специална програма за размяна на опит, организирана от токийската компания „LinQ Sports&Entertainment”, чийто представител за Балканите е мениджърът Саша Вукоевич.
Какво мислите за това ..... това е нещо ново за България като че ли ;)

това което съм уголемил,мислим. нищо ново-момчето е на 17год. чак пък и тема му пусна :lol:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 12 авг 2011 23:42

Нека да изчакаме да мине пробният период тепърва!
:mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 12 авг 2011 23:52

Само това не беше ставало в България.
Иначе в Германия ритат доста кадърни японци, но стига сме спали с отвити крака.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Архив”