Черно Море - ЛЕВСКИ - 3:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Re: Черно Море - ЛЕВСКИ 13.08.2011 /18:00ч/ А група 2 кръг

Мнениеот kolokolo » 12 авг 2011 22:29

petkov написа:ShooterMan, ако беше гледал достатъчно мачове щеше да ти е ясно, че дузпи печели отборът, който атакува повече и създава ситуации за гол. Сравни мачовете на Манчестър Юнайтед и Стоук Сити например, и виж за кой отбор има повече отсъдени дузпи. Отговорът е ясен. За по-големия естествено, какъвто е и случаят тук.

Милиционерски пинизи . 8-)
Истината е че при свиренето на дузпи за и против Лефски правилника е последното което важи . :lol:

Premier League 2010-11 Penalties

Club For Against Home Away Scored Missed Saved
Manchester United 5 6 2 3 3 1 1
Stoke City 3 5 1 2 3 0 0

Интересно че Стоук е бил 2 дузпички по-малко от Юнайтед , а срещу Юнайтед са отсъдени дори повече дузпи .
Докато Лефски редовно достига горди дузпени съотношения 14:0 . Миналия полусезон изпълни 8 пъти повече дузпи от ЦСКА .Интересното е че в БГ е много трудно да се намери статистика като горната , сигурно е тайна .
В тази светлина изтърнавянето в Търнава придобива нов смисъл . Лефски никога няма да се научи да играе футбол докато е съдийски отбор. Изпълнения ала Димов ще се повтарят редовно. 8-)
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 авг 2011 22:32

kolokolo написа:Интересно че Стоук е бил 2 дузпички по-малко от Юнайтед , а срещу Юнайтед са отсъдени дори повече дузпи .
Докато Лефски редовно достига горди дузпени съотношения 14:0

Ми какво да кажем ...
Ние сме Левски, на нас всичко ни е позволено !
Футбола в България съществува заради нас !
Дори и отборчето ти съществува заради нас ! :lol:

Има ли проблем ??? ... :?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 12 авг 2011 22:35

kolokolo написа:
petkov написа:ShooterMan, ако беше гледал достатъчно мачове щеше да ти е ясно, че дузпи печели отборът, който атакува повече и създава ситуации за гол. Сравни мачовете на Манчестър Юнайтед и Стоук Сити например, и виж за кой отбор има повече отсъдени дузпи. Отговорът е ясен. За по-големия естествено, какъвто е и случаят тук.

Истината е че при свиренето на дузпи за и против Лефски правилника е последното което важи . :lol:

Stoke City 3 5 1 2 3 0 0

Интересно че Стоук е бил 2 дузпички по-малко от Юнайтед , а срещу Юнайтед са отсъдени дори повече дузпи .
Докато Лефски редовно достига горди дузпени съотношения 14:0 . Миналия полусезон изпълни 8 пъти повече дузпи от ЦСКА .Интересното е че в БГ е много трудно да се намери статистика като горната , сигурно е тайна .
В тази светлина изтърнавянето в Търнава придобива нов смисъл . Лефски никога няма да се научи да играе футбол докато е съдийски отбор. Изпълнения ала Димов ще се повтарят редовно. 8-)

Не съм сигурен дали статистиката ти е вярна, но не забравяй, че всеки мач съдиите манипулират мачовете на конкурентите на Манчестър Юнайтед да завършат по определен начин. Не забравяй, че Арсенал е сателит на Юнайтед. Не забравяй най - вече Хауърд Уеб.
И тогава ще излезе вярна сметката, че няма по - толериран отбор в света от тях и Барселона естествено.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 12 авг 2011 22:39

Аз твърдя,че падането на Тасевски беше абсолютна симулация и измислената дузпа предреши мача.Факт.Спомням си е една друга подобна дузпа,там срещу Миньор на ст.Славия,когато таква пак предрешиха мача.Това сте вие,подобни дузпи се свирят ТЕНДЕНЦИОЗНО това е проблема,че се свирят с ЦЕЛ и за мене това ви прави отвратителен отбор в очите на много хора.Защо тукашните съдии-палячовци не ви нашрят с картони за симулации както е в Европа?Защо се толерират каратистките ви изпълнения във вашето поле?Според вас нормални статистики ли са следните:
Черно Море да не е бил дузпа срещу вас 26 (ДВАДЕСЕТ И ШЕСТ ГОДИНИ)???При все,че редовно играем в А група,това нормално ли е?Какви глупости ми говори тоя за защитна игра ала бала портокала...
Нормално ли е срещу вас за 12 (ДВАНАДЕСЕТ ГОДИНИ) на Герена да са свирени само 4 мизерни дузпички,или средно 1 дузпа на 3 години?
Вие не сте нормален отбор.Методите с които вербувате съдии,подкупвате съперници и уреждате измислените си победи и "успехи" са ви превърнали в най-излишния и мразен български отбор.Да,имате фенове навсякъде....и Да,където и да отиде ви посрещат с ураган от псувни и омраза,навсякъде,абсолютно навсякъде ви псуват и хулят-Варна,Бургас,Пловдив,Перник,Ловеч...няма място където да не ви мразят заради милиционерските ви тоталитарни похвати.Черно Море може да няма фенове навсякъде,но не е и мразен навсякъде за разлика от вас.Като отидем в друг град можем да гледаме местните в очите,да разменим нормални приказки за отборите си и да се уважаваме.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 12 авг 2011 22:42

ShooterMan написа:Аз твърдя,че падането на Тасевски беше абсолютна симулация и измислената дузпа предреши мача.Факт.Спомням си е една друга подобна дузпа,там срещу Миньор на ст.Славия,когато таква пак предрешиха мача.Това сте вие,подобни дузпи се свирят ТЕНДЕНЦИОЗНО това е проблема,че се свирят с ЦЕЛ и за мене това ви прави отвратителен отбор в очите на много хора.Защо тукашните съдии-палячовци не ви нашрят с картони за симулации както е в Европа?Защо се толерират каратистките ви изпълнения във вашето поле?Според вас нормални статистики ли са следните:
Черно Море да не е бил дузпа срещу вас 26 (ДВАДЕСЕТ И ШЕСТ ГОДИНИ)???При все,че редовно играем в А група,това нормално ли е?Какви глупости ми говори тоя за защитна игра ала бала портокала...
Нормално ли е срещу вас за 12 (ДВАНАДЕСЕТ ГОДИНИ) на Герена да са свирени само 4 мизерни дузпички,или средно 1 дузпа на 3 години?
Вие не сте нормален отбор.Методите с които вербувате съдии,подкупвате съперници и уреждате измислените си победи и "успехи" са ви превърнали в най-излишния и мразен български отбор.Да,имате фенове навсякъде....и Да,където и да отиде ви посрещат с ураган от псувни и омраза,навсякъде,абсолютно навсякъде ви псуват и хулят-Варна,Бургас,Пловдив,Перник,Ловеч...няма място където да не ви мразят заради милиционерските ви тоталитарни похвати.Черно Море може да няма фенове навсякъде,но не е и мразен навсякъде за разлика от вас.Като отидем в друг град можем да гледаме местните в очите,да разменим нормални приказки за отборите си и да се уважаваме.

Ти си ултрас, не си обективен. Лягай да спиш!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 12 авг 2011 22:45

Никакъв ултрас не съм,аз съм си съвсем нормален фен на Черно Море.Гледам и футбол от цял свят,от всички първенства,обичам тази игра.Това което в България с вашето подпиране-никъде го няма по света.Абсолютно никъде.Не съм гледал футбол преди 90-та,но гледам от 1997-98 и вие сте най-бутания отбор,нередовни голове,голове от засади,цели титли са ви подарявали съдиите директно на терена.И тръгнали да говорят по Литекс после,бутат ги,ама вас ви бутат не само 1 сезон,а всеки сезон,перманентен съдийски галеник.Овтрат.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 12 авг 2011 22:55

blue avalanche написа:
Dani написа:Да де, ама странното е, че повечето дузпи за Левски срещу Черно Море ги вижда само съдията! Пресен пример - последния мач на Тича и дузпата срещу Тасевски! Абсолютно измислена!

Има ли дузпа срещу Ч.море( за КОЙТО И ДА Е отбор),която да е "видяна" от феновете на Ч.море?

Първо - аз съм фен на ЦСКА, не на Черно Море! Второ - ти наистина ли смяташ, че онази дузпа беше истинска? Защото ако е така, ти си всичко друго, но не и обективен! Пожелавам успех на Черно Море срещу Левски и се надявам да измъкнат нещо, въпреки ОЧЕВИДНОТО подпиране на синия отбор срещу тях!

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 12 авг 2011 22:58

Dani написа:
blue avalanche написа:
Dani написа:Да де, ама странното е, че повечето дузпи за Левски срещу Черно Море ги вижда само съдията! Пресен пример - последния мач на Тича и дузпата срещу Тасевски! Абсолютно измислена!

Има ли дузпа срещу Ч.море( за КОЙТО И ДА Е отбор),която да е "видяна" от феновете на Ч.море?

Първо - аз съм фен на ЦСКА, не на Черно Море! Второ - ти наистина ли смяташ, че онази дузпа беше истинска? Защото ако е така, ти си всичко друго, но не и обективен! Пожелавам успех на Черно Море срещу Левски и се надявам да измъкнат нещо, въпреки ОЧЕВИДНОТО подпиране на синия отбор срещу тях!

Чакай малко, човек! Сега, ако Черно море не бяха бутани, те трябваше да са изпаднали. Нито имат терен, нито имат играчи, нито имат треньор - това го логиката нали. Има обаче едно голямо НО, че бутанията срещу по - слабите не ги задоволяват и искат още. Ами нека да се свири нормално в Германия и Англия и тогава някои отбори няма да станат първи. Но реалностите са такива.
Ние и вие сме най - големите отбори в България.

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 12 авг 2011 23:20

flo написа:
Аз_съм_Спас написа:лефскари, вие си чупете краката на "Тича", а аз през туй време ше шия Черномориц :mrgreen:

Праз долен п***рас

:lol: Абе брат,троя и ваз ви насмете.Не виждаш ли че е провокатор от ваще и сега се опитва да се прикрие? :lol: Това му е вече Nта регистрация,виж му ника,виж му аватара,виж кога е регистриран,виж колко мнения има,виж му и останалите мнения! :lol: СПИРАМ ДО ТУК! :lol:
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 12 авг 2011 23:27

kolokolo написа:

Stoke City 3 5 1 2 3 0 0

А я ми кажи колко дуспи бяха отсъдени срещу Левски миналия сезон и колко срещу ЦСКА или в случая срещу Черно море ? Бас хващам че най-много дуспи срещу Левски са свирени миналия сезон от тези 3 отбора .... че то последните ни 5-6 мача имахме към 3-4 дуспи свирени срещу нас ... кво ми говорите на изуст тука ?

Върни се в “Архив”