Невероятно! Българин се храни 2 години със Слънце!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Re: Невероятно! Българин се храни 2 години със Слънце!

Мнениеот milan199440barca » 12 авг 2011 22:09

костенурк написа:Учените от НАСА са изследвали феномена и те му дават името.Щом разбирате повече от НАСА ясно. :lol:

Какво име са му дали? "Фикус" ;) ?
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 авг 2011 22:10

BLUE CHAMPIONS написа:Тази информация е стара. От години има материали и статии в интернет за това. Мисля,че през 2008 или 09 учените потвърдиха,че човешкия организъм може да живее без храна

Може.... докато стигне фазата анорексия, след което следва смърт.
Човекът с какво се различава по структура от другите бозайници, че само той да може да живее без храна?Ако не му трябва твърда храна, за чий са му зъбите тогава?Къде са ни разположени фотосоларните батерии и как ги зареждаме през дългите и мрачни зимни дни и нощи?Подводничарите как оцеляват без слънце с месеци?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 12 авг 2011 22:12

Кашчей написа:
костенурк написа:Учените от НАСА са изследвали феномена и те му дават името.Щом разбирате повече от НАСА ясно. :lol:

В НАСА има и диетолози, но ти казваш просто учени.. кои учени, в каква специалност?Или щом се напише НАСА вече е аксиома?
С кое от слънцето се храни-протони, фотони, неутрони, протуберанси.. или само от мисълта, че има слънце?Какво казват от НАСА?

Питай ги от НАСА кво ме занимаваш с тъпи въпроси.:lol:
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 12 авг 2011 22:15

Кашчей написа:
BLUE CHAMPIONS написа:Тази информация е стара. От години има материали и статии в интернет за това. Мисля,че през 2008 или 09 учените потвърдиха,че човешкия организъм може да живее без храна

Човекът с какво се различава по структура от другите бозайници, че само той да може да живее без храна?Ако не му трябва твърда храна, за чий са му зъбите тогава?Къде са ни разположени фотосоларните батерии и как ги зареждаме през дългите и мрачни зимни дни и нощи?Подводничарите как оцеляват без слънце с месеци?

Човек, споделям това което знам отдавна,но не съм се задълбочавал да го изучавам. В гугъл въвеждаш sungazing излизат 370 000 резултата, има за четене много, който го интересува да си провери.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 авг 2011 22:17

костенурк написа:
Кашчей написа:

В НАСА има и диетолози, но ти казваш просто учени.. кои учени, в каква специалност?Или щом се напише НАСА вече е аксиома?
С кое от слънцето се храни-протони, фотони, неутрони, протуберанси.. или само от мисълта, че има слънце?Какво казват от НАСА?

Питай ги от НАСА кво ме занимаваш с тъпи въпроси.:lol:

Маркираното беше по-тъпо, затова и тъпият въпрос 8-)

[offtopic]Аве, к`во стана с проекта за стадиона, че май е като това, със слънцето за храна 8-)[/offtopic]
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 авг 2011 22:23

BLUE CHAMPIONS написа:
Кашчей написа:

Човек, споделям това което знам отдавна,но не съм се задълбочавал да го изучавам. В гугъл въвеждаш sungazing излизат 370 000 резултата, има за четене много, който го интересува да си провери.

Знаеш или си чел?Има голяма разлика между двата термина.Да почна ли да изброявам какво съм чел за стадиони на дадени отбори, за школи, за икономически бум, за .................В нета има много достоверна информация, но има и много повече измишльотини, с цел клик на сайта.Йоло Денев дори разговаряше с Тангра.МО нареди разкопки и стана нарицателно с Царичината дупка.. колко още да ти изброявам, и все от сигурни източници!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 12 авг 2011 22:25

Маркираното беше по-тъпо, затова и тъпият въпрос 8-)

Има много хора в България които го практикуват.В тоя форум си пишат подробно как се прави номера-http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,5187.330.html.За стадиона не бери грижа това което предстои в Ботев другите само ще гледате и ще цъкате с език. :mrgreen:
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 авг 2011 22:28

CSKARCHETO-BS написа:Всичко е възможно на този свят.

Пселютно!
Това заглавие ми даде идея за една салата, обаче ще ми трябва време да я избистря идеята.Тогава и аз ще се храня със Слънце :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Свободна зона”