костенурк написа:Учените от НАСА са изследвали феномена и те му дават името.Щом разбирате повече от НАСА ясно.
Какво име са му дали? "Фикус"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
костенурк написа:Учените от НАСА са изследвали феномена и те му дават името.Щом разбирате повече от НАСА ясно.
BLUE CHAMPIONS написа:Тази информация е стара. От години има материали и статии в интернет за това. Мисля,че през 2008 или 09 учените потвърдиха,че човешкия организъм може да живее без храна
Кашчей написа:костенурк написа:Учените от НАСА са изследвали феномена и те му дават името.Щом разбирате повече от НАСА ясно.
В НАСА има и диетолози, но ти казваш просто учени.. кои учени, в каква специалност?Или щом се напише НАСА вече е аксиома?
С кое от слънцето се храни-протони, фотони, неутрони, протуберанси.. или само от мисълта, че има слънце?Какво казват от НАСА?
Кашчей написа:BLUE CHAMPIONS написа:Тази информация е стара. От години има материали и статии в интернет за това. Мисля,че през 2008 или 09 учените потвърдиха,че човешкия организъм може да живее без храна
Може.... докато стигне фазата анорексия, след което следва смърт.
Човекът с какво се различава по структура от другите бозайници, че само той да може да живее без храна?Ако не му трябва твърда храна, за чий са му зъбите тогава?Къде са ни разположени фотосоларните батерии и как ги зареждаме през дългите и мрачни зимни дни и нощи?Подводничарите как оцеляват без слънце с месеци?
костенурк написа:Кашчей написа:костенурк написа:Учените от НАСА са изследвали феномена и те му дават името.Щом разбирате повече от НАСА ясно.
В НАСА има и диетолози, но ти казваш просто учени.. кои учени, в каква специалност?Или щом се напише НАСА вече е аксиома?
С кое от слънцето се храни-протони, фотони, неутрони, протуберанси.. или само от мисълта, че има слънце?Какво казват от НАСА?
Питай ги от НАСА кво ме занимаваш с тъпи въпроси.
BLUE CHAMPIONS написа:Кашчей написа:BLUE CHAMPIONS написа:Тази информация е стара. От години има материали и статии в интернет за това. Мисля,че през 2008 или 09 учените потвърдиха,че човешкия организъм може да живее без храна
Може.... докато стигне фазата анорексия, след което следва смърт.
Човекът с какво се различава по структура от другите бозайници, че само той да може да живее без храна?Ако не му трябва твърда храна, за чий са му зъбите тогава?Къде са ни разположени фотосоларните батерии и как ги зареждаме през дългите и мрачни зимни дни и нощи?Подводничарите как оцеляват без слънце с месеци?
Човек, споделям това което знам отдавна,но не съм се задълбочавал да го изучавам. В гугъл въвеждаш sungazing излизат 370 000 резултата, има за четене много, който го интересува да си провери.
CSKARCHETO-BS написа:Всичко е възможно на този свят.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта