Черно Море - ЛЕВСКИ - 3:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Re: Черно Море - ЛЕВСКИ 13.08.2011 /18:00ч/ А група 2 кръг

Мнениеот flo » 12 авг 2011 17:39

Аз_съм_Спас написа:лефскари, вие си чупете краката на "Тича", а аз през туй време ше шия Черномориц :mrgreen:

Праз долен п***рас

Потребителски аватар
petkov
Контакти:

Мнениеот petkov » 12 авг 2011 18:02

ShooterMan написа:Черно Море без дузпа срещу Левски вече 26 години!За последно дузпа сме били през 1985.Левски срещу Черно Море - 11 дузпи за 10 мача,в два мача - по 2 накуп!Пак ли излизате с 14 калпака а :?:

ShooterMan, ако беше гледал достатъчно мачове щеше да ти е ясно, че дузпи печели отборът, който атакува повече и създава ситуации за гол. Сравни мачовете на Манчестър Юнайтед и Стоук Сити например, и виж за кой отбор има повече отсъдени дузпи. Отговорът е ясен. За по-големия естествено, какъвто е и случаят тук.
[wrapimg=]http://images03.snimka.bg/000170300.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 12 авг 2011 18:47

petkov написа:
ShooterMan написа:Черно Море без дузпа срещу Левски вече 26 години!За последно дузпа сме били през 1985.Левски срещу Черно Море - 11 дузпи за 10 мача,в два мача - по 2 накуп!Пак ли излизате с 14 калпака а :?:

ShooterMan, ако беше гледал достатъчно мачове щеше да ти е ясно, че дузпи печели отборът, който атакува повече и създава ситуации за гол. Сравни мачовете на Манчестър Юнайтед и Стоук Сити например, и виж за кой отбор има повече отсъдени дузпи. Отговорът е ясен. За по-големия естествено, какъвто е и случаят тук.

Да де, ама странното е, че повечето дузпи за Левски срещу Черно Море ги вижда само съдията! Пресен пример - последния мач на Тича и дузпата срещу Тасевски! Абсолютно измислена!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 авг 2011 19:52

Dani написа:Да де, ама странното е, че повечето дузпи за Левски срещу Черно Море ги вижда само съдията! Пресен пример - последния мач на Тича и дузпата срещу Тасевски! Абсолютно измислена!

Има ли дузпа срещу Ч.море( за КОЙТО И ДА Е отбор),която да е "видяна" от феновете на Ч.море?

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 12 авг 2011 21:22

blue avalanche написа:
Dani написа:Да де, ама странното е, че повечето дузпи за Левски срещу Черно Море ги вижда само съдията! Пресен пример - последния мач на Тича и дузпата срещу Тасевски! Абсолютно измислена!

Има ли дузпа срещу Ч.море( за КОЙТО И ДА Е отбор),която да е "видяна" от феновете на Ч.море?

Мани ги тия,колега,дай да си гледаме нашите!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 12 авг 2011 21:24

blue avalanche написа:Има ли дузпа срещу Ч.море( за КОЙТО И ДА Е отбор),която да е "видяна" от феновете на Ч.море?

Има. Таско Тасков свири 2 дузпи срещу нас в първия ни домакински мач срещу Локо Пд през изминалия пролетен полусезон. Първата беше 100% -- игра с ръка на Танко Дяков, предотврати чист гол, абсолютно умишлено. Втората беше много добре изиграно положение на Данчо Тодоров, въдичка, на което Сашо Александров се хвана. На ръба на наказателното поле, Сашо просто трябваше да стои плътно до него и да не посяга; така или иначе Тъча не може да центрира оттам. Тънка и съмнителна ситуация -- стори ми се чист шпагат на живо (на всичкото отгоре бях много близо), но на повторението си личи, че има контакт и с крака на противника, а оттам и формален повод да се свири дузпа.

Питай феновете на Локо Пд, ако не ми вярваш -- повечето моряци признахме втората дузпа, а за първата всички бяхме единодушни. Втората дузпа си е откровено изпросена, но половината съдии ще я отсъдят, стига да не е срещу топ отбор.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 12 авг 2011 21:29

yavorescu написа:
blue avalanche написа:Има ли дузпа срещу Ч.море( за КОЙТО И ДА Е отбор),която да е "видяна" от феновете на Ч.море?

Има. Таско Тасков свири 2 дузпи срещу нас в първия ни домакински мач срещу Локо Пд през изминалия пролетен полусезон. Първата беше 100% -- игра с ръка на Танко Дяков, предотврати чист гол, абсолютно умишлено. Втората беше много добре изиграно положение на Данчо Тодоров, въдичка, на което Сашо Александров се хвана. На ръба на наказателното поле, Сашо просто трябваше да стои плътно до него и да не посяга; така или иначе Тъча не може да центрира оттам. Тънка и съмнителна ситуация -- стори ми се чист шпагат на живо (на всичкото отгоре бях много близо), но на повторението си личи, че има контакт и с крака на противника, а оттам и формален повод да се свири дузпа.

Питай феновете на Локо Пд, ако не ми вярваш -- повечето моряци признахме втората дузпа, а за първата всички бяхме единодушни. Втората дузпа си е откровено изпросена, но половината съдии ще я отсъдят, стига да не е срещу топ отбор.

Втората изобщо няма да я отсъждат "половината" съдии, а всички уважаващи себе си съдии, защото беше точно толкова чиста, колкото и първата. Кристални положения. И пак се намериха хора, които да ги оспорват.
Само Левски!

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 12 авг 2011 21:41

siniq_fen написа:Втората изобщо няма да я отсъждат "половината" съдии, а всички уважаващи себе си съдии, защото беше точно толкова чиста, колкото и първата. Кристални положения. И пак се намериха хора, които да ги оспорват.

Аз не я оспорвам, само пожелавам да виждам такива дузпи отсъдени срещу вас. В "А" група и турнира за Купата на България.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 12 авг 2011 21:48

yavorescu написа:
siniq_fen написа:Втората изобщо няма да я отсъждат "половината" съдии, а всички уважаващи себе си съдии, защото беше точно толкова чиста, колкото и първата. Кристални положения. И пак се намериха хора, които да ги оспорват.

Аз не я оспорвам, само пожелавам да виждам такива дузпи отсъдени срещу вас. В "А" група и турнира за Купата на България.

Нека, и аз съм за. :) Обаче не мога да приема, че щом има падане в нашето наказателно поле ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е дузпа. И щом се свири дузпа за нас ЗАДЪЛЖИТЕЛНО я няма.
Само Левски!

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 12 авг 2011 21:58

siniq_fen написа:Обаче не мога да приема, че щом има падане в нашето наказателно поле ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е дузпа. И щом се свири дузпа за нас ЗАДЪЛЖИТЕЛНО я няма.

Разбира се, това никой нормален футболен запалянко не може да го твърди.

Върни се в “Архив”