Свежест в националния

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Re: Свежест в националния

Мнениеот Hakercheto » 12 авг 2011 18:06

nikivarna написа:Изображение
като махнем Благо (той освен за манекен за друго не става) ,мисля ,че с този състав може да се получат нещата

ще ми хареса да виждам този състав.Поне ще има повече успехи.

2.Твърдо против съм Маркиньос,Дока,Мока,Дембеле,Мембеле и такива футболисти в националния отбор.Имаме си достатъчно бели момчета,които ми е далеч по-приятно да ги гледам с бяло-зелената фланелка.

За това съм най-съгласен.Тоо матеус прави 2ри отбор на бразилия всеедно.Некъде четох че иска и Платини да е в националния :!: :!:
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 12 авг 2011 19:01

Hakercheto написа:
nikivarna написа:Изображение
като махнем Благо (той освен за манекен за друго не става) ,мисля ,че с този състав може да се получат нещата

ще ми хареса да виждам този състав.Поне ще има повече успехи.

2.Твърдо против съм Маркиньос,Дока,Мока,Дембеле,Мембеле и такива футболисти в националния отбор.Имаме си достатъчно бели момчета,които ми е далеч по-приятно да ги гледам с бяло-зелената фланелка.

За това съм най-съгласен.Тоо матеус прави 2ри отбор на бразилия всеедно.Некъде четох че иска и Платини да е в националния :!: :!:

Миличко, Дока не може играе за националния. А единствения друг бразилец, който може да играе за него е Том.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 13 авг 2011 16:43

bekono написа:Не мога да разбера за къде гласите Райков, Тонев, Апостол Попов и Преслав Йорданов. Да не говорим за Танко Дяков. Райков направи 1-2 сносни мача за Левски и айде национал стана. За Тонев нямам думи. Той не знае кога да подава, кога да стреля към 2ратата. Апата и Дяков са доказани дървари, а Преслав Йорданов може да стане звезда на Локо СФ и нищо повече.
А с имена като Караджов и Виданов ме карате да се самоубия. Националния ни отбор има уникални вратари в лицето на Ники Михайлов и Влади Стоянов. Дори и Пламен Илиев няма скоро да запише мач, тъй като е доста под нивото на останалите двама. А вие гласите Караджов. Нямам нищо против, млади играчи са, но за ниво национален отбор още им е рано.
Даниел Димов бързо загуби любовта на левскарите, а и с играта си доказа, че го заслужава. Божинов е доста колеблив играч, но за него съм съгласен - той е нападателя от който националите се нуждаят според мен.
На Галчев и Делев им трябват поне още 5-6 мача, за да свикнат с отбора. И те не са готови за титуляри. Както и Бандаловски, Трофонов и Костадин Стоянов. До Иван Иванов трябва да застане опитен играч като Вальо Илиев или Тунчев, макар и да не са играли много време. Те ще донесат нужния опит в защитата ;)
Много бързо се смениха поколенията и затова играта на националите е толкова зле. За има няма месец минахме от Кишишев, Пелето, Иванков, Пеев до Бандаловски, Ники Михайлов, Николай Бодуров и Спас Делев. Мисля, че отбора има нужда от опитни състезатели и е време Митко да се върне.
За мен нужните играчи на националния са - Божинов, Бербатов, Илиев/Тунчев, Марто и Стенли (макар и двамата да играят още следващия мач, липсата в тази контрола се усети и то много), че дори и Здравко Лазаров.
А играчи като - Янков, Апостол Попов, Румен Трифонов, Маркиньос и Иван Стоянов нямат място в отбора. Може би и Живко Миланов вече не става за национал, както и Ники Димитров.

Като цяло и аз смятам така :) Поздравления за обективното мнение и че оставяш назад клубните пристрастия, аз многократно съм казвал, че Янков например няма място в националния. Задължително е връщането на Валентин Илиев, Марто и Стенли ;) Също така трябва да се повика отново Митко Рангелов, ако той продължава да бележи за Енерги(Котбус), дано и Божинов започне да бележи за Спортинг, а не само на Николета :lol: Попето да играе зад нападателя би било доста по-добре :roll:
Изображение

Върни се в “Национален отбор”