Официална фен-тема на Жуниор Мораес
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Жуниор Мораес
Изчакайте да видим, какво ще заповядат от УЕФА и тогава да говорим за Мораес. Доколкото разбрах от медийте случая е следния. Глория Бистрица продава Мораес на Металург за 1 200 000, но украинците плащат само 750 000 и жълтата му карта не пристига. Не играе футбол повече от шест месеца и не е взимал заплата от нито един от двата отбора. ЦСКА е чист пред УЕФА и не е страна, освен, че чака решението и не може да използва играча в мачовете си. Глория си искат парите, Мораес също и трябва да се реши дали е свободен агент или се връща в Румъния. Глория пък е изхвърлен от първенството и нещата се заплитат. Бразилеца също е потърпевш, защото му се отказва работа. Дано по-скоро казуса се реши за да може играча да играе в ЦСКА. Срещу Атромитос вкара страхотни голове и съм обеден, че не Зику, а Мораес ще е най-силния ни трансфер. Не искам да вярвам, че Титан ще направят поредната делавера с Бекали и бразилеца да отиде в Стяула под наем. Говори се за сума то около 200 000 евро за една година. Шефовете ни трябва да са луди да го дадът точно преди мачовете, а ако отпаднат на Стяула няма да им трябва-задължително.
-
- Контакти:
тоя има 18 гола в 32 мача за бистрица,18 гола са си цифра в руманското парвенство ми се струва,еджа ли струва само 200 хил евро,има някаква далавера между цска и бекали може би....
Левски,Милан,Аякс и Ц.Звезда
Хан Крум написа:PFC Litex написа:Само да вметна, че братята Бекали се обичат като котка и мишка, и според мен двамата си мерят шапките на гърба на Мораеш.
Да беше вметнал че братята всъщност са братовчеди , и доста се мразят . Единия е собственик на Стяуа , другия е близък с Динамо . Така или иначе до няколко дни всичко ще се изясни .
Пфф, защо съм писал братя не зная, да братовчеди са и се извинявам за допусната грешка.

- UNBEATABLE
- Контакти:
Край на сагата: Мораес остава в ЦСКА!
[center]Край на сагата: Мораес остава в ЦСКА![/center]
Сагата около окончателното привличане на Жуниор Мораес в ЦСКА приключи този следобед! Бе постигнато споразумение, той да остане на „Армията” поне до Нова година.
След това ще се мисли около бъдещето му с екипа на ЦСКА.
До дни трябва да пристигне и картотеката на бразилския нападател и той да бъде прибавен в сметката на наставника на „червените” Милен Радуканов.
По този начин допълнително ще се засили офанзивата на „армейците”, като Мораес бе ползван от Радуканов в контролите това лято с идеята да бъде сред основните играчи на ЦСКА.
Мораес бе цяло лято със спрени права от страна на ФИФА, но проблемът е на път да бъде разрешен.
Дано се справи добре и дори след нова година да остане в ЦСКА
Re: Край на сагата: Мораес остава в ЦСКА!
тежко и горко на противниците ни .. 

04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
- rosen_ganchev
- Контакти:
Много добро попълнение е дано се адаптира бързо и да има голям успех!!!! Дано играе срещу Стяуа и да ги накаже

- Hakercheto
- Контакти:
Еми честито да ви е.
Аз невервам да е по-добър от Платини,ама не ми е работа да го коментирам.
Аз невервам да е по-добър от Платини,ама не ми е работа да го коментирам.
Само Левски!
You'll never walk alone!
You'll never walk alone!
http://www.prosport.ro/fotbal-intern/li ... li-8608492
В Румънските медии пък пише че Морарес е все по-близо до Стяуа
В Румънските медии пък пише че Морарес е все по-близо до Стяуа

Аз съм сигурен че ако отстраним стяуа и условията на армията му се харесат той ще остане има и още един плюс ще има повече конкуренция. И всички ще се стараят и нивото ще ни се качи още. 

A.C.A.B.: All Cops Are Bastards

==============
Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!

==============
Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!
Аз пък мисля че са ще почнат сръдните кой да е титуляр и кой резерва