Официална фен-тема на Жуниор Мораес

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

redpride
Контакти:

Re: Жуниор Мораес

Мнениеот redpride » 12 авг 2011 15:19

Изчакайте да видим, какво ще заповядат от УЕФА и тогава да говорим за Мораес. Доколкото разбрах от медийте случая е следния. Глория Бистрица продава Мораес на Металург за 1 200 000, но украинците плащат само 750 000 и жълтата му карта не пристига. Не играе футбол повече от шест месеца и не е взимал заплата от нито един от двата отбора. ЦСКА е чист пред УЕФА и не е страна, освен, че чака решението и не може да използва играча в мачовете си. Глория си искат парите, Мораес също и трябва да се реши дали е свободен агент или се връща в Румъния. Глория пък е изхвърлен от първенството и нещата се заплитат. Бразилеца също е потърпевш, защото му се отказва работа. Дано по-скоро казуса се реши за да може играча да играе в ЦСКА. Срещу Атромитос вкара страхотни голове и съм обеден, че не Зику, а Мораес ще е най-силния ни трансфер. Не искам да вярвам, че Титан ще направят поредната делавера с Бекали и бразилеца да отиде в Стяула под наем. Говори се за сума то около 200 000 евро за една година. Шефовете ни трябва да са луди да го дадът точно преди мачовете, а ако отпаднат на Стяула няма да им трябва-задължително.

angelos1982
Контакти:

Мнениеот angelos1982 » 12 авг 2011 15:20

тоя има 18 гола в 32 мача за бистрица,18 гола са си цифра в руманското парвенство ми се струва,еджа ли струва само 200 хил евро,има някаква далавера между цска и бекали може би....
Левски,Милан,Аякс и Ц.Звезда

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 12 авг 2011 15:33

Хан Крум написа:
PFC Litex написа:Само да вметна, че братята Бекали се обичат като котка и мишка, и според мен двамата си мерят шапките на гърба на Мораеш.

Да беше вметнал че братята всъщност са братовчеди , и доста се мразят . Единия е собственик на Стяуа , другия е близък с Динамо . Така или иначе до няколко дни всичко ще се изясни .

Пфф, защо съм писал братя не зная, да братовчеди са и се извинявам за допусната грешка.
Изображение

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Край на сагата: Мораес остава в ЦСКА!

Мнениеот UNBEATABLE » 12 авг 2011 17:29

[center]Край на сагата: Мораес остава в ЦСКА![/center]
Сагата около окончателното привличане на Жуниор Мораес в ЦСКА приключи този следобед! Бе постигнато споразумение, той да остане на „Армията” поне до Нова година.

След това ще се мисли около бъдещето му с екипа на ЦСКА.

До дни трябва да пристигне и картотеката на бразилския нападател и той да бъде прибавен в сметката на наставника на „червените” Милен Радуканов.

По този начин допълнително ще се засили офанзивата на „армейците”, като Мораес бе ползван от Радуканов в контролите това лято с идеята да бъде сред основните играчи на ЦСКА.

Мораес бе цяло лято със спрени права от страна на ФИФА, но проблемът е на път да бъде разрешен.

Дано се справи добре и дори след нова година да остане в ЦСКА

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Re: Край на сагата: Мораес остава в ЦСКА!

Мнениеот Batkoto » 12 авг 2011 17:34

тежко и горко на противниците ни .. :twisted:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
rosen_ganchev
Контакти:

Мнениеот rosen_ganchev » 12 авг 2011 17:43

Много добро попълнение е дано се адаптира бързо и да има голям успех!!!! Дано играе срещу Стяуа и да ги накаже :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 12 авг 2011 17:45

Еми честито да ви е.
Аз невервам да е по-добър от Платини,ама не ми е работа да го коментирам.
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
gacobacov
Контакти:

Мнениеот gacobacov » 12 авг 2011 17:46

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/li ... li-8608492

В Румънските медии пък пише че Морарес е все по-близо до Стяуа :lol:

MONK1TO
Контакти:

Мнениеот MONK1TO » 12 авг 2011 17:54

Аз съм сигурен че ако отстраним стяуа и условията на армията му се харесат той ще остане има и още един плюс ще има повече конкуренция. И всички ще се стараят и нивото ще ни се качи още. :)
A.C.A.B.: All Cops Are Bastards
Изображение

==============

Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!

Omynigo
Контакти:

Мнениеот Omynigo » 12 авг 2011 17:58

Аз пък мисля че са ще почнат сръдните кой да е титуляр и кой резерва :evil:

Върни се в “ЦСКА”