Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Re: Един въпрос към левскарите!

Мнениеот The deacon » 08 юни 2009 12:25

delqnski47 написа:
The deacon написа:Не, не ми хареса играта на Левски тази година!!! И миналата не ми харесваше!!! Но ми хареса, че въпреки колебливите изяви, успяхме да станем шампиони (това какво ли означава за другите?!)!!! Колкото до Миньоро - браво, играха на живот и смърт в мач уж без значение за тях!!! Бяха се постарали да ги стимулират!!! Наредени отзад, с 2-3 минавания на центъра през целия мач, с много лежане и носилки и опълченски вал пред вратата си успяха да откраднат точица!!! На мен ми харесват точно такива мачове и дай боже повече отбори да ни изпотяват по този начин - така се става голям, в подобни мачове, а не като в онези, в които имаш 10 поредни победи, а всъщност отсреща си играл с никой!!! ;) Честита титла на всички истински левскари!!! Беше изстрадана, но напълно заслужена!!! ;)

Не знам защо постоянно коментирате тия 10 победи!Не знам какво е толкова странно да биеш отборите дъното на класацията! :shock: Ама вие си знаете......

В едни други първенства се случва отборите от дъното да бият лидерите, ама там се играе истински!!! Спомням си една пролет, когато Литекс стана шампион, а Левски от 15 мача имаше само едно равенство - именно срещу Ловеч! Е, това нормално ли е???!!! Затова в Германия, Испания и Англия ходят по няколко 10-ки хиляди на мачовете, а на нашите стадиони се смята за много добра посещаемост от 2-3 хиляди..... Ето затова става въпрос и затова си знаем.... Ама и вие все си знаете.....

Потребителски аватар
n0.merCy
Контакти:

Мнениеот n0.merCy » 08 юни 2009 12:29

Ем Вие не трябваше ли да си земете 3те последни мача :?: :?: :?:
Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Силвър
Контакти:

Re: Награждаването на Левски !

Мнениеот Силвър » 08 юни 2009 12:32

Neron написа:Верно ли ще е само в Сектор А?

Пълна тъпня ... Пикая на БФС и Пирин . Големи селтаци са , ама кво да се прави ... вместо пред 20 000 сега ще ни наградят пред 1000

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Против фен клубовете!!!!

Мнениеот bigbonusprize » 08 юни 2009 12:39

Тази година повечето мачове съм ги гледал от А (за там ми е картата), но мога да кажа един голям поклон пред сектор Б!!! На доста мачове съм присъствал (90% в Б), но толкова добра организация и такава силна подкрепа не съм виждал досега! Евалата на момчето от саут девижън, който цял мач седи с гръб към терена!
По повод на 16-17-18 годишните хулигани в сектор Б, ще кажа: Внимавайте момчета. Като дойдат мачовете в Европа и сектор Б се напълни с хора от провинцията, тези няма да ви минават много... Много са психопатите, които въобще няма да ви търпят...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 08 юни 2009 13:09

да попитам нали ще го дават по ринг тв а защо в програмата пише че ще дават руски мач някакъв
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
xi4o_93
Контакти:

Мнениеот xi4o_93 » 08 юни 2009 13:14

Като видят че ще се събереме яко хора ще пуснат и др сектор ;) Днеска съм на Герена ....САМО ЛЕВСКИ
Със синьо знаме в нашите ръце,
ще избием всичките свине,
нашата страна е България,
шампион е Левски София.
Любовта към ЛЕВСКИ е воля и глас на свободата!

Потребителски аватар
Силвър
Контакти:

Мнениеот Силвър » 08 юни 2009 14:41

Няма да има хора за да се отворят други сектори ;) Ринг ще го дават .. мачът е в момента

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 08 юни 2009 15:18

The deacon написа:
delqnski47 написа:
The deacon написа:Не, не ми хареса играта на Левски тази година!!! И миналата не ми харесваше!!! Но ми хареса, че въпреки колебливите изяви, успяхме да станем шампиони (това какво ли означава за другите?!)!!! Колкото до Миньоро - браво, играха на живот и смърт в мач уж без значение за тях!!! Бяха се постарали да ги стимулират!!! Наредени отзад, с 2-3 минавания на центъра през целия мач, с много лежане и носилки и опълченски вал пред вратата си успяха да откраднат точица!!! На мен ми харесват точно такива мачове и дай боже повече отбори да ни изпотяват по този начин - така се става голям, в подобни мачове, а не като в онези, в които имаш 10 поредни победи, а всъщност отсреща си играл с никой!!! ;) Честита титла на всички истински левскари!!! Беше изстрадана, но напълно заслужена!!! ;)

Не знам защо постоянно коментирате тия 10 победи!Не знам какво е толкова странно да биеш отборите дъното на класацията! :shock: Ама вие си знаете......

В едни други първенства се случва отборите от дъното да бият лидерите, ама там се играе истински!!! Спомням си една пролет, когато Литекс стана шампион, а Левски от 15 мача имаше само едно равенство - именно срещу Ловеч! Е, това нормално ли е???!!! Затова в Германия, Испания и Англия ходят по няколко 10-ки хиляди на мачовете, а на нашите стадиони се смята за много добра посещаемост от 2-3 хиляди..... Ето затова става въпрос и затова си знаем.... Ама и вие все си знаете.....

Хубаво като ние си знамем,но ние какво да направим в тази ситуация!Ние кво сме виновни че там ходели еди колко си публикаи и се играело феърплей!НИЕ СМЕ ГИ БИЛИ!Точка!Те ако щат да играят срещу нас,ако не щат техен си проблем!Не е наш проблем,че не са се напрягали срещу нас!То и Литекс не се напрягахйа срещу вас ама шефовете ни мълчат и не ръсят простотии като оная вашата свиня Батков!Направи ми впеатление,че всеки наш спечелен мач го мислите за купен,а всеки загубен го мислите за справедлив! ;) Ей това е мисленето на част от вас!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 08 юни 2009 15:18

n0.merCy написа:Ем Вие не трябваше ли да си земете 3те последни мача :?: :?: :?:

Първо аз питам! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Re: За Бижутера и малкото бижу

Мнениеот zap_lv » 08 юни 2009 15:31

Вскички помним какво стана с Гонзо след завръщането си от Риека.Трябваше му време да се адаптира ,но много нетърпеливи фенове казаха ,че не ни трябва в Левски ,а какво стана после...влезе във форма и мачкаше наред.вкара изключително важни голове за Левски ,без които Левски нямаше сега да е шампион.Та моето мнение е такова:оставете Бижутера на мира даите му още малко време да се адаптира и после гледаи какво става ще стане един от наи-важните играчи на отбора.Все пак показа ,че сърцето му е синьо както и душата му, духа го има ,сърцето също,а качествата ги притежава единствено му трябва време и нищо друго. Исказах си мнението и апелирам този форум да се чете от ръководството и да се вслуша в някои от разумните мнения.Защото Левски -това сме ние и мненията ни са важни.Ще продължавам да пиша дано някои да прочете какво пиша.Ицо не ги слушаи другите,аз вярвам в теб.

Върни се в “Архив”