13.08.2011 събота 18.00 ч. Локомотив Пд - Локомотив Сф

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: 13.08.2011 събота 18.00 ч. Локомотив Пд - Локомотив Сф

Мнениеот Пловдив1926 » 10 авг 2011 09:40

Прекалено много ги надценявате Локо София. Абсолютно никакъв отбор не са в момента. Ще ги смачкаме по всички параграфи и едно рутинно 2:0.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
loko 1979
Контакти:

Мнениеот loko 1979 » 10 авг 2011 20:55

Пловдив1926 написа:Прекалено много ги надценявате Локо София. Абсолютно никакъв отбор не са в момента. Ще ги смачкаме по всички параграфи и едно рутинно 2:0.

а вие сте "уникален отбор"
САМО САМО ЛОКО

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 10 авг 2011 21:33

Както вървят нещата, май пак ще играем без Даксон и Еспиноза.
До днес няма никаква надежда от клуба, че поне единия от двамата ще може да играе.
Жалко много ни е необходим човек в центъра, който да прави играта...ще ни е много трудно срещу адашите от София, без офанзивен халф в средата.
Забелязах срещу ЦСКА, че Локо Сф не играят хаотично или наизуст - нападат както през центъра, така и по крилата.
Марчо в каквато и форма да е си е друго да имаш такъв човек в средната линия.
Ще повторим играта от Лудогорец...просто с трима дефанзивни няма как да е иначе.
Дано нападателите ни имат шанс и късмет пред вратата на противника, иначе ще се измъчим много.
Положения за гол ще има важното е нападателите ни да бъдат концентрирани пред наказателното поле на противника и да съумеят да ги реализират.В мача трябва да вкараме повече от един гол, ако искаме да бием.
Дано пак да няма хора с черно-бялото райе, които да си крият по терена...дано халфовете не ни разочароват отново.
Изображение

Потребителски аватар
jorjy1966
Контакти:

Мнениеот jorjy1966 » 11 авг 2011 14:41

Победа с 2-1,друго не ни устройва!Дано да успеят с картотеката на Даксон,тогава всички ще видим разликата от мача с Лудогорец,който за мен беше слаб като игра и много добър откъм борба и желание .Само ЛОКО !!! Успех момчета!!!
Локо завинаги!!!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 11 авг 2011 14:42

loko 1979 написа:
Пловдив1926 написа:Прекалено много ги надценявате Локо София. Абсолютно никакъв отбор не са в момента. Ще ги смачкаме по всички параграфи и едно рутинно 2:0.

Мън мън мън. Каза ли нещо или трупаш постове?
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 11 авг 2011 14:57

loko 1979 написа:

Е, ние сме уникален отбор. Правим уникални мачове, в същото време можем да паднем и от най-загубения отбор, както се вижда през годините. Винаги сме имали собствен уникален облик. По-добре да сме уникален отбор, ако щеш в различни отношения, отколкото да сме безличен, като някой други.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Sofia 1929
Контакти:

Мнениеот Sofia 1929 » 11 авг 2011 16:21

Самочувствието е хубаво нещо, няма лошо, че го имате в изобилие. Най-хубаво обаче е, когато то отговаря и на обективната оценка на страничните хора, ако ме разбирате.
За безличните отбори силно се надявам визираш, някои трети отбори нямащи нищо общо с темата :arrow:

100% сме без двама основни играчи в защиата(която уж ни била най-силната част): Дяков и Савич, това е лошо за нас, респективно добре за вас. При вас каква е ситуацията с Даксон и със сърбина, ще играят ли?
ИзображениеИзображение
Български Железничарски Спортен Клуб

СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 12 авг 2011 18:29

Нека да не се надъхваме чак толкова с Лукич. Все едно ще влезе утре и ще направи хеттрик. Добър играч е, но по-спокойн малко трябва, не е Меси все пак. Дано до 10-20 миути оправят и Даксон иначе ще изпусне и тоя мач, пък той би ни бил доста полезен в офанзивен план.

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 12 авг 2011 19:11

Всички са виновни, че не спечелихме мача с Лудогорец - Коко, Бранко и Узуна.
Виждат от 2 г., че този отбор спешно се нуждае от офанзивен халф, който да прави играта на отбора, и когато намериха такъв се чудят какво да правят.Първо Бранко говорише за Еспиноза и дори ходи в Чили лично да го наблюдава.Дойде най-накрая в отбора и те взеха да се чудат и маят дали да го вземат.Гледат го на тренировките, пуснаха го в няколко мача и продължиха да се мотаят.Ми то един играч си личи дали става или не става като го видиш в няколко тренировки и един-два мача.После пък се оказа, че Даксон има възможност да се върна.Е Даксон се върна...ми ся, кво стана...кой да вземем Даксон или Еспиноза.Айде решиха да е Даксон, но чилиецът остана в отбора вместо да си тръгне явно с тенденцията да остане, както и стана.Връх на простотията беше договора на чилиеца, с клуба, който подписа броени минути преди представянето.От толкова чудене и маене от двата стола паднаха на земята - нито Даксон, нито Еспиноза уредиха да играят в първия мач.
А каква нужда имаше като цяло отбора от човек като Даксон или Еспиноза срещу Делиормана...ей малко да имаше някой, който да умееше да подава топката и да я задържа в центъра тоя мач го взимахме...много ме е яд.

Аз не знам експресни поръчки за вадене на работна виза няма ли бе :?: :!:
Толкова ли Коко като солиден бизнесмен няма необходимите контакти да ги оправи навреме.
Ако трябва пари да се дават да дава...по ли е хубаво поради липсата на Даксон и Еспиноза да загубиш точки още в първите най-важни мача.Ми те конкурентите ни като се откъснат още в началото после върви ги гони да видиш как се догонват.

Докога ще е тази аматьорщина в клуба, не знам, майна.Простете, момчета ама много съм ядосан ве, майна.

Треньора не знам дали ги учи на нещо, но колкото повече отслабват емоциите от мача с Делиормана, толкова повече се бунтувам в себе си и не мога да се съглася, че колкото и добър и класен противник да е Лудогорец, не може да те прави на смях през целия мач с футболисти, които бяха на 3-4 тренировки.Отбор с претенции сме уж, а нашите не могат да си подадат топката правилно повече от 2 пъти...срамота.При това си запазихме отбора, а дебютантът Лудогорец привлече 13 нови футболисти.
Отбора ни играе в момента анти-футбол - много грешни пасове, средната линия просто се губи през целия мач и отпред, каквото стане.Ние сме по-опитния отбор, Ние сме отборът с по-високи претенции в първенството...Ние трябваше да определяме темпото на игра и да разиграваме топката без да могат да ни я вземат.Излезнахме срещу дебютанта Лудогорец като мишоци - без самочувствие, сковани и уплашени.
Айде да спра да тук...ще се оставиш на някви от гората да те правят на посмешище цял мач...
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”