Първа английска лига - фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Първа английска лига - фен тема

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 авг 2011 12:46

Pichichi написа:Ми те и Норич бяха в тази лига за 1 г. !!!

Точно това казвам на "Борото" ... тая дивизия си е като чистилище !
По интересното е, че качилите се от тук тимове, много често веднага атакуват Висшата лига следващият сезон ...

Примери: Нотингам Ф. ( плейоф ) Лийдс ( малко не им стигна ) Норич ( направо си влязоха ) Лестър , макар, че те тази година ще са втора поред в Чемпиъншип-а , в първата си след изкачването атакуваха плейофите ... Милуол също бяха близо до плейофа миналата година, след като влязоха ...
Въобще е доста интересна тенденция ...

А един от измежду трите влизащи, задължително след сезона отново се връща тук, това е от няколко години също и е интересно да се отбележи ... :)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 12 авг 2011 12:49

С Нотс Кунти,Честърфийлд и Екзитър съм стигал от Лига 2 до Премиършип на различните фифи само за 4ри сезона като само с Нотс Каунти спечелих титлата. :lol: Та това са отборите,които ми допадат на мен.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 12 авг 2011 12:50

THE G.A.M.E написа:
shumnaliq написа:Интересното е че ако дойде треньорски екип от тази дивизия в България ( и по-точно А-група) ще направят чудеса. Там хората са научени и я разбират играта.

По интересното е, ако нашите "грандове" се включат случайно в тая дивизия, дали ще могат да излязат от нея ! ... :lol:

трудно но може би , но в ЧШ нямат никъв шанс !!!

[offtopic][/offtopic]

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 12 авг 2011 12:57

От време на време по нета гледам мачове от Лига 1,Лига 2 и Конференцията и смея да твърда, че футбола на Лига 1 и нашата А група е напълно на едно ниво!!!Нашите 5 или 6 водещи отбора няма да имат проблеми изобщо в тази лига.Даже според мен те отговарят на класата на отборите след 15 място в Чемпионшип!!!Но другите отбори в А група са на нивото на Лига 1.А наща Б група отговаря на нивото на Лига 2.Най-много с една идея да е по-слаба Б групата ни.А в Конференцията са същите дървари като във В група,ама същите!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла!

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 12 авг 2011 13:06

Avanti_Ragazzi написа:От време на време по нета гледам мачове от Лига 1,Лига 2 и Конференцията и смея да твърда, че футбола на Лига 1 и нашата А група е напълно на едно ниво!!!Нашите 5 или 6 водещи отбора няма да имат проблеми изобщо в тази лига.Даже според мен те отговарят на класата на отборите след 15 място в Чемпионшип!!!Но другите отбори в А група са на нивото на Лига 1.А наща Б група отговаря на нивото на Лига 2.Най-много с една идея да е по-слаба Б групата ни.А в Конференцията са същите дървари като във В група,ама същите!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Бе не знам дали в Конференцията са като във в група миналогодишния шампион на Конференцията Кроули стигна до 5 кръг за ФА и за малко да измъкне х на Олд Трафорд! Ако бяха играли с някой наш гранд не знам кой щеше да бие :mrgreen:

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 12 авг 2011 13:06

Браво,има фенове на Sheffield явно.В тази дивизия играят някои сериозни отбори и борбата за промоция и влизане в npower Championship ще е доста завързана.От тимовете,които се подвизават в Лига 1 много са ми симпатични Nots County и съм за тях тук,надявам се да още догодина да играят във втория ешелон на английския футбол,за тях това ще е голям успех и същевременно закономерност,защото мястото им е дори във Висшата лига,но това може да се случи след най рано 3 или 4 години при добри добри обстоятелства.Целта пред тима е влизане във второто ниво и няма да им е много трудно,ако продължават в този дух,победата с 3:0 над Carlisle на старта беше показателна.В тима личат имената на Mike Edwards,защитник със солидна визитка,играл дълго време в Hull,опитен играч,Krystian Pearce,млад талант,бивш английски младежки национал,ветеранът Lee Hughes,един от любимите ми нападатели,продължаващ да бележи дори на 35 години,Stephen Hunt,обиколил отбори като Colchester и Southampton,стабилен защитник,изобщо в клуба има достатъчно класни играчи за ниво втора дивизия и рано или късно ще се завърнат там.Треньорът Мартин Алам също е доказано име на Албиона.
Иначе сред фаворитите за завръщане в Чемпиъншип според мен са и Charlton,Sheffield Utd, Sheffield Wednesday,Preston,Scunthorpe.Вчера Уензди отстраниха Blackpool с дузпи,не го очаквах това.Не съм запознат с тях,но май имат сериозни амбиции за новия сезон.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 12 авг 2011 13:08

Моите любимци от Екзетър до къде са стигнали, супер. Скоро и в ЧШ :) Лудо си е първенството типично английски мачове.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 авг 2011 13:10

gilento93 написа:С Нотс Кунти,Честърфийлд и Екзитър съм стигал от Лига 2 до Премиършип на различните фифи само за 4ри сезона като само с Нотс Каунти спечелих титлата. :lol: Та това са отборите,които ми допадат на мен.

Е, ако си играл на нивата под "Профешънъл" , нищо чудно ... :lol:
Или ако си правиш отборите с Роналдо, Меси и т.н. :)

Не, че се хваля, ама аз с Мансфийлд Таун от Лига 2 до шампион на Висшата лига, че и Шампионската лига взех, като отбора ми в нито един момент не надхвърли 2 звездички ... :lol:
Това на ФИФА 08 - компютърната версия, именно на ниво - "Профешинъл" ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 12 авг 2011 13:14

THE G.A.M.E написа:
Rivaldo10 написа:Най-старият футболен клуб е ФК Шефилд.

Ооо да, вярно, че тия бяха ...
Аз к'во съм се заблудил с Нотс К. ... :roll:

Taka е! Най-старият основан футболен клуб е FC Sheffield през 1857г. Объркването ти, както и аз си мислех до скоро, за Notts County идва от факта, че в момента Notts County е най-стария клуб, който играе професионален футбол. FC Sheffield, който съществуват и до днес играят в осма дивизия (level 8) на Англия, която е непрофесионална.
LIVERPOOL RULZZ

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 12 авг 2011 13:17

Pichichi написа:Шефийлд Уензди , а бяха от основателиет на ВЛ .
Пожелавам им късмет и поне да се качат в Чемпиъншип.

Мда, дано се завърнат. Уензди са един от най-великите английски клубове и мястото им е във Висшата лига.

Върни се в “Футбол - Свят”