Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Въпреки играта си пак искат да се отърват от ЗЕ
Надали някои други бразилци в нашето първенство ще се откажат от визита в Бразилия само и само да поддържат форма и да се готвят за ШЛ ! Дойде им акъла в главите , разбраха какво означава ЛЕВСКИ ( тупането по гърдите на Зе е достатъчно красноречиво) започнаха да играят както трябва и веднага Батко реши да прибере добри пари.... Така направи с отбора с който влезнахме в ШЛ - сега почна да ги връща - е така няма да стане
Твърдо зад Зе и Жо съм - Няма кой от нашето първенство да ги смени , а качествени бразилета вече надали батко ще намери 3ма за 1 млн евра и надали ще даде толкова пари ... И тази година ще се радваме на смешни трансфери - един измежду Мечо / Топчо/ Св.Тодоров/ Макриев + най-вероятно толкова въртяният из медиите Джонатан Асус и страхотния невероятен Павле делибашич
Ще умра да се смея.- Батко така няма да стане ! Или даваш пари за трансфери или си гледаш работата
Затова в България няма приходи от артикули на клуба - 1во играем с ебати скапаните екипи в които аз се потя като пор - ми на мен да ми го дадат тва да играя с него и аз няма да играя
2ро - Никви трансфери бе мааму стара . 1 хубав и качествен да вземат да видите народа как ще даде 60 лева за блузка - поне по себе си съдя !
Re: Против фен клубовете!!!!
а ти от кои хулигани си,от истинските ли?!?!?Аз пиша тук на тези от Б сектор,които не членуват в фен клубове,мн ясо,че с тоя от фен клубовете няма да мога да споря?!??!?А ти сигурно си от тези най-крайните "ултраси" с транспаранти от типа К.р за телевизионните зрители,пълен смях....абе тва пуберите сте мн плиткоумни същества.
Определяй ме както щеш няма да ти отговарям ! Стадиона има 4 сектора ! Ако във Б не ти харесва отиди в А , В , май-най-много ще ти приляга обаче в Г - Сам си правиш хореография сам си викаш квото искаш ! Твоето е сърби боли драго ми е ! Не всички в нашия форум са членове на някой си фенклуб ! Като си неинформиран си мълчи . Изказванията па на слависти , чорбари , локомотивци , майни са абсолютно неуместни . Най-малко слабия пък могат да ми казват кви фенове сме като на мачовете им няма повече от 100 брадати дядовци
Re: Въпрос към Левскарите
днеска важното е да става празник. Който си няма работа, да тръгва 5-6 часа, да запива с приятели и мощно да се раздаде на стадиона
-
levski_777
- Контакти:
В 19:00 СЪМ НА СТАДИОНА САМО ЛЕВСКИ 
Надявам се да стане яко шоу!
само Левски ЕВРОПЕЙСКИИИИИИИИИИ
само Левски ЕВРОПЕЙСКИИИИИИИИИИ
И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !
- Neron
- Контакти:
Re: Награждаването на Левски !
Верно ли ще е само в Сектор А?
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- WestCoast2
- Контакти:
Re: Награждаването на Левски !
СИНИ ШАМПИОНИ !!!
Единство в делата,
дързост в душата,
с Левски в сърцата!
дързост в душата,
с Левски в сърцата!
-
blue_ power1
- Контакти:
Re: Един въпрос към левскарите!
Има една поговорка,че кучето скачало според тоягата и това ме навежда над мисълта,че ако другите отбори бяха по-силни и можещи,сигурно и ние щяхме да играем по-силно(в някои от мачовете,защото в други си играхме силно).За мача с Миньор,ако бяхме си вкарали поне 1\3 от положенията,резултата щеше да е различен,но такива са реалностите,срещу нас всички играят на 100%,но така трябва и да бъде-от измислени мачове ние нямаме полза.Това,че трудно играем срещу бранещ се отбор лъсна особенно в мачовете с Бате,защото ние ги надиграхме,но не си вкарахме положенията-това е голямата слабост на ЛЕВСКИ в последните 2 години.
- delqnski47
- Контакти:
Re: Един въпрос към левскарите!
The deacon написа:Не, не ми хареса играта на Левски тази година!!! И миналата не ми харесваше!!! Но ми хареса, че въпреки колебливите изяви, успяхме да станем шампиони (това какво ли означава за другите?!)!!! Колкото до Миньоро - браво, играха на живот и смърт в мач уж без значение за тях!!! Бяха се постарали да ги стимулират!!! Наредени отзад, с 2-3 минавания на центъра през целия мач, с много лежане и носилки и опълченски вал пред вратата си успяха да откраднат точица!!! На мен ми харесват точно такива мачове и дай боже повече отбори да ни изпотяват по този начин - така се става голям, в подобни мачове, а не като в онези, в които имаш 10 поредни победи, а всъщност отсреща си играл с никой!!!Честита титла на всички истински левскари!!! Беше изстрадана, но напълно заслужена!!!
Не знам защо постоянно коментирате тия 10 победи!Не знам какво е толкова странно да биеш отборите дъното на класацията!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.