Топ български футболни фенки

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Re: Топ български футболни фенки

Мнениеот v.r.s. » 12 авг 2011 10:57

Bok Dzeko написа:НАскоро бях гледал по канал 3 еди-ква си миска печели конкурс и я питат "Вие от кой отбор сте?" -- "Монтьор" :o :o :o - "Г-жице кои са тези Монтьор?" И тя вика "Как кои бе?!Отбора от ПЕрник,аз сека неделя съм на стадионО !!! :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

За да станеш хуморист и да пишеш анегдоти си трябва дарба и акъл, неща което явно не притежаваш, заради това се е получило нещо от рода на -"вицове тъпизми".

Потребителски аватар
Club de Blanco
Контакти:

Мнениеот Club de Blanco » 12 авг 2011 11:34

Да ви кажа,така като гледам е ясно следното:Че българските жени, за пореден път доказват,че са едни от най-красивите в света!
Снимките публикувани само потвърждават това,че и фенките на ЦСКА и Левски са доста секси и красиви,но малката подробност в случая е следната лично за мен:Левскарките изглеждат по удохотворени и по-интелигентни!

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 12 авг 2011 12:06

Аре бе к'во стана?Фенките ли ви се изчерпаха? :?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 авг 2011 12:31

Red_Girl написа:От снимките на фенките ЦСКА, познавам 3 от момичетата.. тази , която гори шалчето е Деската, браво на нея

Да дадеш пари за да купиш шалче на вечния съперник, само и само за да го изгориш после ... "безценно" ! ... :lol:

Колко ли акъл трябва да има някой, за да го направи това - "чутовно" действие ? ... :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 12 авг 2011 12:39

THE G.A.M.E написа:
Red_Girl написа:От снимките на фенките ЦСКА, познавам 3 от момичетата.. тази , която гори шалчето е Деската, браво на нея

Да дадеш пари за да купиш шалче на вечния съперник, само и само за да го изгориш после ... "безценно" ! ... :lol:

Колко ли акъл трябва да има някой, за да го направи това - "чутовно" действие ? ... :roll:

А защо си мислиш, че шалчето е купено, а не изгърбено от фен на другият отбор? Ти май никога не си ходил на подобен тип дербита... Във Варна като си помисля какво ставаше по време на мачовете Черно Море - Спартак дето не сме футболен град..., какво ли става в Пловдив на Ботев - Локо Пд и в София на ЦСКА - Левски... ;)

Пред очите ми са взимали не само шалчета, а направо са събличали екипи от фенове на Спартак и са ги палили...

Barcelona - Mes que un club

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 12 авг 2011 12:41

THE G.A.M.E написа:

Ахаха оари за ваш шал НИКОГА няма да дам... имаме си достатъчно, затова няма смисъл да си купуваме. ;)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic]Image[/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 12 авг 2011 12:43

Red_Girl написа:Ахаха оари за ваш шал НИКОГА няма да дам... имаме си достатъчно, затова няма смисъл да си купуваме. ;)

Мони, а ти участвала ли си в гърбене на противникови шалове и знамена? :)

Barcelona - Mes que un club

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 авг 2011 12:50

Да бе да ... То вие "червените" неможете да биете Левски и на джаги, че на бой ше ни биете ... :lol: ... :lol:
Айде сега ... бил "пленен" ... :lol:

Нали лично съм виждал, как ходят ( и това само фенове на цска съм го виждал да го правят ) ... купуват син шал ... за какво може да им е син шал ? ... :lol:

Големите биячи ... :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 12 авг 2011 12:51

megan fox написа:
Red_Girl написа:Ахаха оари за ваш шал НИКОГА няма да дам... имаме си достатъчно, затова няма смисъл да си купуваме. ;)

Мони, а ти участвала ли си в гърбене на противникови шалове и знамена? :)

присъствала съм, но няма как да се включа. Даже наскоро след мача им с Търнава тук имаше засечки в младост и бяха взети доста неща. :)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Изображение

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 12 авг 2011 12:52

THE G.A.M.E написа:Да бе да ... То вие "червените" неможете да биете Левски и на джаги, че на бой ше ни биете ... :lol: ... :lol:
Айде сега ... бил "пленен" ... :lol:

Нали лично съм виждал, как ходят ( и това само фенове на цска съм го виждал да го правят ) ... купуват син шал ... за какво може да им е син шал ? ... :lol:

Големите биячи ... :mrgreen:

Аз тва мога го кажа и за ваще.. Оставам те да си мислиш, че си прав, няма смисъл да споря. :) П.п нормални фенове може и да го правят, но между фракциите не е практика. ;)

Изображение

Върни се в “Свободна зона”