ДЮШ-Левски!!!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Bully_Blue
Контакти:

Re: ДЮШ-Левски!!!!!

Мнениеот Bully_Blue » 16 юли 2011 19:01

metodito написа:Би било много по-добре вместо да дават младежите в слабаци от нашето първенство, да ги пробват в слабаци от силни европървенства или не толкова силни, например скандинавските. Чемпиънс, например е много силно. Тоест, там едва ли ще уредкаме някой, ма с по-силни връзки. Така ще излязат за малко от нашата тиня. Ще научат нови неща. Какво ще научи в Локо Мездра или Видима? Има и там добри специалисти сигурно, но общо взето са под нивото на треньорите в "Левски" сигурно...
Най-пресният пример с Влади и Панатинайкос. Не съм го гледал, когато е бил в "Левски" да си призная, но си личи, че има силна мотивация и едва ли му е паднало нивото, както на повечето юноши, които преотстъпваме в опашкари (e.g. Иса) от България.
Но да не е от румънското, турското или сръбско, кипърско и т.н. Най-добре Втора Бундеслига, Лига 2, Серия Б, скандинавските първенства (там се играе феърплей поне), Сегунда, Чемпиъншип (ако играе като защитник един сезон да тренира само без да влиза в игра ще се изгради като железен боец).
добре, че темата не е за дюш Левски, а за всикчи ДЮШ и я ползвате за раздумка

Че защо наричат "Левски" "отбора на народа"? :mrgreen: Нали за това?

Пич, от това, което си написал, разбрах, че трябва да дадем юношите си да се обиграват във Втора Бундеслига и Чемпиъншип :lol: Или си на малко годинки или не знаеш къде се намираш, ние едва-едва пробутваме някой от звездите ни в Кипър или Турция, ти ми говориш за обиграване на юноши в първенства с 2-3 класи над нашето .......
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 31 юли 2011 22:00

Юношите старша възраст на Левски загубиха финала на турнира по футбол за купата на Централна и Източна Европа в Прага, след като отстъпиха на чешкия Млада Болеслав с 0:1.

Единственото попадение в мача отбеляза Ян Мижич в 45-ата минута.

Това беше и единственото поражение на възпитаниците на Викторио Павлов в надпреварата, в която участваха 12 отбора от Чехия, Румъния, Хърватия, Словения, Словакия, Унгария и България.

По пътя към финала "сините" юноши завършиха 2:2 срещу Словачко, след което победиха Кришко с 9:0 във втора група, а на полуфиналите надделяха над РНК Сплит с 3:1.

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 01 авг 2011 13:15

Нелепа загуба за юношите!
:evil: :cry:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 09 авг 2011 21:01

Имам два въпроса:
1) знаете ли резултата от днешният мач на юношите до 19г с чавдар етрополе?
2) тъй като до сега не съм ходил да гледам мач на юношите до 19г къде играят за да ги гледам другата седмица с черноморец бургас?
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 11 авг 2011 01:27

Загуба с 2:1 от Етрополе. С Черноморец играем на 15.08.2011 г. - 10:00 ч. , предполагам на тренировъчното игрище на Герена, но не съм сигурен на 100%.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 авг 2011 07:31

Rivaldo10 написа:Загуба с 2:1 от Етрополе. С Черноморец играем на 15.08.2011 г. - 10:00 ч. , предполагам на тренировъчното игрище на Герена, но не съм сигурен на 100%.

Както ни подкараха и този сезон ще ни "гермечат".После-що не вземали юноши при мъжете!

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 11 авг 2011 08:53

уфффффф 10 сутринта няма как да ида на мач в делничен ден! баси тъпото!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
toonarmy
Контакти:

Мнениеот toonarmy » 11 авг 2011 14:21

На изкуственния играят юношите.
Аз преди ги гледах редовно,но вече нямам възможността :(
Който ги гледа да споделя какво става покрай тях...резултати...развитие и т.н.
НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ,ЛЕВСКИ ОТ СОФИЯ.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 авг 2011 10:58

"За да пести средства, Левски закри старшата възраст в школата си на стадион "Раковски". Така от новия сезон там няма да се готвят момчета, по-възрастни от 18 години. По-перспективните юноши са преместени на "Герена", а останалите ще трябва да си търсят нови отбори."
Ми крайно време беше!Така и така нищо не "произвеждат"...

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 12 авг 2011 11:21

NIKSANA написа:уфффффф 10 сутринта няма как да ида на мач в делничен ден! баси тъпото!

Верно е кофти, този ранен час.
:cry:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Върни се в “Левски”