Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Blue_Girl
Контакти:

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот Blue_Girl » 11 авг 2011 22:15

blue magic написа:Титла с Гонзо е напълно възможна. Имаме силни нови футболисти - трябва само да се сглоби колектив и да му се вдъхне увереност. Дано песимистите тук да бъдат опровергани.

Няма, какво да добавя!
Ти си казал всичко.
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 11 авг 2011 23:06

Гонзо, back to village при твойто първо либе!
[offtopic]МЕЗДРА[/offtopic]

THE G.A.M.E

Re: титла с Гонзо?

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 авг 2011 11:06

blue magic написа:Титла с Гонзо е напълно възможна. Имаме силни нови футболисти - трябва само да се сглоби колектив и да му се вдъхне увереност. Дано песимистите тук да бъдат опровергани.

Да, факт е, че имаме най добрите играчи като класа в България ....
Обаче имаме на слабия треньор в 'А' група ...
Което компенсира в негативен оттенък нещата !

С "Гонзо" начело аз очаквам битка за 3-то-4-то място ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Mickey Mauser

Мнениеот Mickey Mauser » 12 авг 2011 19:42

MORSKI написа:
Mickey Mauser написа:

Даниел не е Фен :lol: , а ЛЕВСКАР
Прочети това .
Като представителен тим на Военноморските сили на България по онова време бива преименуван няколко пъти - ВМС, ДНА Варна (Дом на Народната Армия), Ботев Варна, Ботев при ВМС, а през 1962 година приема името "Черно Море".

Сега ми прочети подписът и не желая повече да ми отговаряш.

За себе си май говориш в този подпис, защото като ти гледам мненията точно ти си такъв! Нито ме познаваш, нито нищо, че да се впечатля от безумния ти коментар :lol:
А това какво пише в уикипедия - боли ме фара, да ти е ясно!
Вие пък защото сте били "най-големите анти-комунсити "по времето на партията майка, сте били отбор на МВР- айде не на мен тези! Да вадя ли цитати какви хора са ви били начело през годините? Баба Цола и сие...Каквото повикало- такова се обадило! Сами разваляте темата си със злобичката по наш адрес! Не се сърдете тогава!

Хайде пиши по темата или :arrow:

Писна ми от комплексари като теб..
Темата я развалят недоразумения със случайно пуснат ток и интернет,по селата им...Или вече ти ги спряха? :mrgreen:
[offtopic]Моля,хора в неравностойно умствено и психическо здраве да избягват контакти с мен[/offtopic]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 12 авг 2011 19:59

Гонзо: Ако го няма Левски к'во ше прайте беее... :mrgreen:
[offtopic][/offtopic]

gri6ata1914
Контакти:

Мнениеот gri6ata1914 » 12 авг 2011 20:27

По-скоро въпросът е какво ще прави Гонзо без Левски...

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 12 авг 2011 22:07

Mickey Mauser написа:
MORSKI написа:
Mickey Mauser написа:

Прочети това .
Като представителен тим на Военноморските сили на България по онова време бива преименуван няколко пъти - ВМС, ДНА Варна (Дом на Народната Армия), Ботев Варна, Ботев при ВМС, а през 1962 година приема името "Черно Море".

За себе си май говориш в този подпис, защото като ти гледам мненията точно ти си такъв! Нито ме познаваш, нито нищо, че да се впечатля от безумния ти коментар :lol:
Вие пък защото сте били "най-големите анти-комунсити "по времето на партията майка, сте били отбор на МВР- айде не на мен тези! Да вадя ли цитати какви хора са ви били начело през годините? Баба Цола и сие...Каквото повикало- такова се обадило! Сами разваляте темата си със злобичката по наш адрес! Не се сърдете тогава!

Темата я развалят недоразумения със случайно пуснат ток и интернет,по селата им...Или вече ти ги спряха? :mrgreen:

Морския не работеше ли в "Реакция"? Преди време Томето беше писал нещо за него и оттам помня.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 12 авг 2011 22:29

Mickey Mauser написа:
MORSKI написа:
Mickey Mauser написа:

Прочети това .

Момче, запознай се с историята. Ти първо не си живял в тези времена, второ като виждам си готов фашист, трето ... имали смисъл повече да ти приказвам.
И запомни едно нещо - Добруджа е по - велик от вашия цървул Черно море. Вие реално няма как да имате и една титла ако не са онези преди девети.
Но имаш нахалството да ти се посочват факти кога сте били толерирари срещу тях. Винаги, драги, винаги.
Не сте изключение от правилото. Както ревеш срещу нас, така и Добруджа и другите от региона могат да реват срещу вас.
Елементарно, драги ми Уотсън нали?
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

BluePainter
Контакти:

Мнениеот BluePainter » 13 авг 2011 20:02

Имаме най-добрите играчи и слаб отбор!Гонзо обича да говори за мъже,ако наистина е мъж трябва да си ходи а ако дойде Мъри ще бъди перфектно!!!Гонзо нека остане спортен директор,но без да се меси селската както при Ясен!!!

Потребителски аватар
Mickey Mauser

Мнениеот Mickey Mauser » 13 авг 2011 21:03

BluePainter написа:Имаме най-добрите играчи и слаб отбор!Гонзо обича да говори за мъже,ако наистина е мъж трябва да си ходи а ако дойде Мъри ще бъди перфектно!!!Гонзо нека остане спортен директор,но без да се меси селската както при Ясен!!!

Нямаме играчи,нямаме мъже,нямаме треньор!
[offtopic]Моля,хора в неравностойно умствено и психическо здраве да избягват контакти с мен[/offtopic]

Върни се в “Левски”