Свежест в националния

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Свежест в националния

Мнениеот Артилериста » 12 авг 2011 00:22

Добър вечер на всички съфорумци.Това най-вероятно е 10-та тема свързана с националния отбор,но предвид факта,че много ме боли за него я пускам.Не се мисля нито за голям разбирач,нито за по-умен и по-можещ от ръководителите от БФС и Лотар Матеус,просто искам да изкажа мнението си за националния отбор на България. :) :mrgreen:

1.Искам да кажа,че съм фен на ЦСКА,но въпреки това смятам,че играчи като Стилян Петров и Мартин Петров(които много уважавам и винаги съм твърдял,че те двамата плюс Бербатов са най-големите в последните 10 години)нямат място в отбора,освен Стилян,защото просто нямаме играч за тази позиция.Просто те двамата,плюс Чавдарчо трябва вече да отстъпят местата си на по-младите играчи,които някак си остават в тяхната сянка и чакат титулярното си място.

2.Твърдо против съм Маркиньос,Дока,Мока,Дембеле,Мембеле и такива футболисти в националния отбор.Имаме си достатъчно бели момчета,които ми е далеч по-приятно да ги гледам с бяло-зелената фланелка.

3.Треньора трябва да е българин.Според мен най-добрите варианти са треньорите на Левски,ЦСКА,Литекс,Черноморец и Стойчо!

4.Не мога да си обясня защо не се викат повече млади играчи,около които да се гради отбора,а се викат играчи като Янев,Янковв,,Мартин Петров и Маркиньос?

Според мен това са футболистите на които националния селекционер трябва да рачита и които определено ще дадат свежест и надежда на нас зрителите за нещо повече от 4та урна и минимални загуби от средняци

Изображение

Изображение

Като прибавим и още няколко играчи като Иван Караджов,Павел Виданов,Даниел Димов,Цветелин Тонев,Цветан Генков,Ники Димитров и Валери Божинов и се въоражим с търпени мисля,че нещата ще си дойдат на мястото :!:
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Свежест в националния

Мнениеот cska_90 » 12 авг 2011 00:41

Кой е Цветелин Тонев?? :roll:
Изображение

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 12 авг 2011 00:48

Галчев А.Попоп Трифонов ау ау.С тия световното ни е в кърпа вързано даже ще се борим да минем групите.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 12 авг 2011 00:51

cska_90 написа:Кой е Цветелин Тонев?? :roll:

Един Юноша на Ботев, дето миналото лято Левски го взеха и май все още няма записан мач... :roll: А някои тръгнали национал да го правят, щото са чули, че е "голям талант", какъвто сигурно е, но не е помирисвал терен... :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 12 авг 2011 00:52

Артилериста написа: и се въоражим с търпени мисля,че нещата ще си дойдат на мястото :!:

нещата са си точно "на мястото" в момента. На фона на клубните ни отбори и липсата на преспектива в младите играчи - точно това ни мястото... Маймуни с трици не се ловят
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

kileto
Контакти:

Мнениеот kileto » 12 авг 2011 00:55

Neron написа:Галчев А.Попоп Трифонов ау ау.С тия световното ни е в кърпа вързано даже ще се борим да минем групите.
ами човека си е прав (със стари к..ви нов бърдак не се прави) ако са млади и нови никои няма да каже и копче.Ами учат се момчетата и толкова.

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 12 авг 2011 01:11

Neron написа:Галчев А.Попоп Трифонов ау ау.С тия световното ни е в кърпа вързано даже ще се борим да минем групите.

Кви групи бе?Всичко под финал ще бъде провал.Не казвам направо купа,щот нищо се не знае на финала...

kilobane

Мнениеот kilobane » 12 авг 2011 03:36

С тоя треньор няма да стане,да знаете.А като дойде можещ такъв,едва ли нас ще слуша кой да вземе......просто ще избере най-доброто за вижданията си!
[color=#00BF40]В края на декември 1970 г. ЦСКА е поканен за Коледен традиционен мач на „Ноу Камп”, където българския „армейски” тим попилява Барселона с 4:1 (Жеков -2 и Якимов – 2) пред 75 000 зрители. [/color]

Потребителски аватар
nikivarna
Контакти:

Мнениеот nikivarna » 12 авг 2011 07:34

Изображение
като махнем Благо (той освен за манекен за друго не става) ,мисля ,че с този състав може да се получат нещата
Изображение

urkoto

Мнениеот urkoto » 12 авг 2011 07:40

Стига с тези глупости бе, ей!
Някой направи 2 силни мача и вече национал го правим! В случая с Райков даже не са и 2 силните мачове - тоя има само един (посредствен) мач в "А" група! Дайте да не ги вдигаме в небесата след втория мач :x
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Върни се в “Национален отбор”