1.Искам да кажа,че съм фен на ЦСКА,но въпреки това смятам,че играчи като Стилян Петров и Мартин Петров(които много уважавам и винаги съм твърдял,че те двамата плюс Бербатов са най-големите в последните 10 години)нямат място в отбора,освен Стилян,защото просто нямаме играч за тази позиция.Просто те двамата,плюс Чавдарчо трябва вече да отстъпят местата си на по-младите играчи,които някак си остават в тяхната сянка и чакат титулярното си място.
2.Твърдо против съм Маркиньос,Дока,Мока,Дембеле,Мембеле и такива футболисти в националния отбор.Имаме си достатъчно бели момчета,които ми е далеч по-приятно да ги гледам с бяло-зелената фланелка.
3.Треньора трябва да е българин.Според мен най-добрите варианти са треньорите на Левски,ЦСКА,Литекс,Черноморец и Стойчо!
4.Не мога да си обясня защо не се викат повече млади играчи,около които да се гради отбора,а се викат играчи като Янев,Янковв,,Мартин Петров и Маркиньос?
Според мен това са футболистите на които националния селекционер трябва да рачита и които определено ще дадат свежест и надежда на нас зрителите за нещо повече от 4та урна и минимални загуби от средняци

Като прибавим и още няколко играчи като Иван Караджов,Павел Виданов,Даниел Димов,Цветелин Тонев,Цветан Генков,Ники Димитров и Валери Божинов и се въоражим с търпени мисля,че нещата ще си дойдат на мястото