AN71 написа:До авторчето на тамата ще и дам малко цветен пример товоят въпрос е все едно да кажеш какъв го вади дядо да вадил го е преди 30-40 години сега е останала само кожата плънката я няма същото е и с Цска останало е само името защото Стойчков откакто игра вие нямате никакви успехи в Европа и всеки който има 3 клас образование може да си пресметне колко години са това а за авторчето съм сигурен ,

че не е гледал и последните успехи на любимия си отбор в края на 70 и началото на 80 -те години защото е бил на тати в ергенските гащи.
И аз съм сигурен че ти не си живял в турско робство и през първата световна война, но това омаловажава ли ги, и отрича ли събитията ??? Това не е ли история и не са ли фактите ??? Сигурен съм, че ако логиката вървеше в твоята посока тогава историята като цяло нямаше да съществува като понятие ... Тогава никой да не си брой трофейте 2 години назад и така ще сте доволни вие подуЯнци

хахаха смешници сте ейййййй, ако не бяхте толкова жалки като статистика и като история щяхте да се хвалите и гордеете с нея като нас сега и като отбори като Реал Мадрид , Милан, Байерн Мюнхен, Барселона, Ман Юнайтед и много други световни колоси ... та нали на историята и на успехите лежи величието на даден клуб, държава и прочие. Вие сте орисани да сте неизвестни евроидиоти отстранявали ги и проължаващи да ги отстраняват футболни анонимници ! Скоро ще спрем да ви придаваме важност като ви наричаме Евроидиоти защото ви отстраняват най-смешните отбори, имали може би, един път шанса да се пробват в някой евротурнир, защото по този начин все едно се възмущаваме и се учудваме от станалото , може би е по-правилно вече да спрем с това и да се примирим,че и вие като един от анонимниците в Европа сте на едно ниво с отбори като Люцерн и Тампере , че и по-слаби от тях тъй като те ви отстраняват