megan fox написа:От моите въпроси ви остана само номер 5. Кой мач в ЕКТ е събрал най-много зрители на стадиона?!
Финала на Реал в Шотландия в началото на ЕКТ. На "Парк Хед" има между 127 130 000 зрители. Може и да бъркам, но не ми се проверява.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
megan fox написа:От моите въпроси ви остана само номер 5. Кой мач в ЕКТ е събрал най-много зрители на стадиона?!
milan199440barca написа:megan fox написа:От моите въпроси ви остана само номер 5. Кой мач в ЕКТ е събрал най-много зрители на стадиона?!
Финала на Реал в Шотландия в началото на ЕКТ. На "Парк Хед" има между 127 130 000 зрители. Може и да бъркам, но не ми се проверява.
Club de Blanco написа:Според мен отговора е,че: И двата тима печелят по две купи в:Лондон и Атина?!
Rivaldo10 написа:megan fox написа:Club de Blanco написа:Ювентус сега пропускат,така че отпада
Юве не за първи път пропускат. Не забравяйте скандала Калчополи и че бяха изхвърлени от Сериа "А" и от ЕКТ.Още преди това още 2-3 пъти са пропускали да учстват в ЕКТ.
Не съм разбрал правилно въпроса, помислих, че трябва да е участвал във всичките турнири поне по 1 път.Да пробвам с Реал?
milan199440barca написа:Club de Blanco написа:Според мен отговора е,че: И двата тима печелят по две купи в:Лондон и Атина?!
Ами не, въпреки че и по това си приличат. Единствените отбори, които бият два пъти един и същ отбор на финала. Съответно Милан бие два пъти Бенфика, а Барселона - Ман Ютд.
milan199440barca написа:Club de Blanco написа:Според мен отговора е,че: И двата тима печелят по две купи в:Лондон и Атина?!
Ами не, въпреки че и по това си приличат. Единствените отбори, които бият два пъти един и същ отбор на финала. Съответно Милан бие два пъти Бенфика, а Барселона - Ман Ютд.
megan fox написа:П.П. Не каза дали правилно ти отговорих за Милан и Барса?
milan199440barca написа:megan fox написа:П.П. Не каза дали правилно ти отговорих за Милан и Барса?
Не съм видял поста, но имах предвид победите на Милан и Барселона срещу Бенфика и Ман Ютд (По две на финал)
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост