Обединените фенове на Левски и ЦСКА!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
nikola_niko
Контакти:

Re: Обединените фенове на Левски и ЦСКА!

Мнениеот nikola_niko » 07 юни 2009 22:03

предлагам едно скандиране
"в атака, в атака, лъвове в атака"
Левски и Милан най-велики на света!

Потребителски аватар
nikipep
Контакти:

Мнениеот nikipep » 08 юни 2009 00:26

Стига сте се чепкали,скивайте за кво става въпрос:
http://www.youtube.com/watch?v=lqol2Ln4OkI,
респект!!!
Съжалявам че се включвам толкова късно!

Потребителски аватар
pacho80
Контакти:

Мнениеот pacho80 » 08 юни 2009 11:14

Фен съм на Ботев. Мисля, че всички, които са били на тоя мач, а и не само на него, знаят къде сме всеки път. Това със скандирането по сектори на "Българи юнаци" тръгна от нас и от цесекарите(ако има някакво значение). През първото полувреме си скандирахме същия рефрен като момчетата от ЦСКА викаха "Българи", а ние им отвръщахме "Юнаци". Само, че като се пее само в 1 сектор, и то не от всички(в нашия блок пеехме само феновете на Ботев - около 100-на човека), няма почти никакъв ефект, затова на полувремето дойдоха момчета от ЦСКА и се разбрахме заедно да вдигнем не само другите сектори, а и тези хора зад нас, защото те определено си бяха просто зрители и се включваха само на мексиканските вълни. Та от там тръгна това "Българи юнаци" между секторите. Мисля, че се получи страхотно и за първи път всички бяхме толкова обединени. Въпроса е това да не е за първи и последен път. И наистина трябва да се измислят някакви нови песни и да се разпространят в интернет, щото само с 2 песни не става(макар че ние си пяхме и други песни - не за Ботев-, но повечето хора не ги знаят).

Потребителски аватар
Силвър
Контакти:

Мнениеот Силвър » 08 юни 2009 12:34

pacho80 написа:Фен съм на Ботев. Мисля, че всички, които са били на тоя мач, а и не само на него, знаят къде сме всеки път. Това със скандирането по сектори на "Българи юнаци" тръгна от нас и от цесекарите(ако има някакво значение). През първото полувреме си скандирахме същия рефрен като момчетата от ЦСКА викаха "Българи", а ние им отвръщахме "Юнаци". Само, че като се пее само в 1 сектор, и то не от всички(в нашия блок пеехме само феновете на Ботев - около 100-на човека), няма почти никакъв ефект, затова на полувремето дойдоха момчета от ЦСКА и се разбрахме заедно да вдигнем не само другите сектори, а и тези хора зад нас, защото те определено си бяха просто зрители и се включваха само на мексиканските вълни. Та от там тръгна това "Българи юнаци" между секторите. Мисля, че се получи страхотно и за първи път всички бяхме толкова обединени. Въпроса е това да не е за първи и последен път. И наистина трябва да се измислят някакви нови песни и да се разпространят в интернет, щото само с 2 песни не става(макар че ние си пяхме и други песни - не за Ботев-, но повечето хора не ги знаят).

Вие и армейците ако не си препишете сичко на ваша сметка няма да сте вие ... Просто съм изумен бе братче . Сигурно и хореографията само вие и цска сте я направили . Признание ли търсиш кво ? Страхотна работа на целия стадион . Престани с тва делене Левски/Цска/Ботев/Локо ! Това е национален отбор не червения или жълтия ви отбор !!!!!!!!!

Потребителски аватар
pacho80
Контакти:

Мнениеот pacho80 » 08 юни 2009 12:46

Не, бе, брат...просто ти казвам как беше, щото само се дърлите...Левски, ЦСКА.... Не търся никакво признание. И в сектор Б беше интересно с изключение на тея огньове през второто полувреме.

Върни се в “Национален отбор”