Бербо: като малък вдигах една ваза

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

XARHTNA
Контакти:

Re: Бербо: като малък вдигах една ваза

Мнениеот XARHTNA » 07 юни 2009 19:37

kartago нямам намерения да си губя времето с глупак като тебе дето се прави на много отворен! 41 гола бил вкарал! Браво! Можеше ли Бербатов да реши мача вчера? Можеше! Реши ли го? Не! Можеше ли да реши мача с Черна гора? Можеше! Реши ли го? Не! Можеше ли да реши мача с Грузия? Можеше! Реши ли го? НЕ! Айде бегай, че ми писна да се занимавам с глупаци!

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 07 юни 2009 19:42

kartago написа:Ами 41 е вкарал бе ! Какво искаш повече ! Не сме Бразилия ! България сме ! И съм сто процента сигурен, че на всеки един от тези голове си скачал, радвал си се, хвалил си го ! Но понеже си палачинка, и сега веднага се обръщаш, и щото си дребнав и броиш чужди пари, кой колко дал за него, затова сега пишеш глупости ! Нищо, той още ще вкара ! Само че, тогава ще се криеш като мишок , каквото правиш и сега де, зад компютъра ! Просто не си ценим спортистите, това ме дразни ! Другите всички го признават, ние тука го плюем ! Е, хайде удави се в плюнката си тогава ! Успех !

Картаго, никой не го плюе, когато казваш истината, колкото и тъпа да е тя и на някои не се харесва не значи, че плюеш по някого, а истината е че от 2 години вече не е вкарал за Националния, в тези квалификации е играл 5 мача и все още няма гол, ами нападател без гол... как да се класираме за СП и как да няма критика към Бербатов. Да, не е виновен само той, но като звезда на отбора, играч на Манчестър Юнайтед пак пиша да не можеш да поведеш отбора, както го правеше един Стоичков е много жалко, нали на него разчитаме, а той с какво ни отвръща... стойки по терена, без единоборство за спорна висока топка, аз шпагат не съм го виждал да прави, да гони защитниците на Ейре, единственото е ръкомахане и сърдене в средата на терена, ами като си голям вкарай положението си и затапи всички критици и ни накарай отново да се радваме, както го правеше преди в не един мач... един пич правилно беше дал примера с фланелките от 300 лв и 10 лв примерно и не знам защо му е изтрит коментара... Бербатов трябва да прави разликата поне с отбори, като Грузия и Черна гора, та дори и вчерашния мач, защото тези отбори нямат звезда от такъв ранг, каквато се води, че е все пак, а в тези мачове беше меко казано слаб. Истината е, че се е променил много и изобщо не е същия Бербатов опреди 3 години, което е жалко и вчера на стадиона ме беше много яд на някои негови отигравания, ама това че го критикуваме не значи, че го плюем... :roll:
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 07 юни 2009 20:07

sedem_!_dva написа:Картаго, никой не го плюе, когато казваш истината, колкото и тъпа да е тя и на някои не се харесва не значи, че плюеш по някого, а истината е че от 2 години вече не е вкарал за Националния, в тези квалификации е играл 5 мача и все още няма гол, ами нападател без гол... как да се класираме за СП и как да няма критика към Бербатов. Да, не е виновен само той, но като звезда на отбора, играч на Манчестър Юнайтед пак пиша да не можеш да поведеш отбора, както го правеше един Стоичков е много жалко, нали на него разчитаме, а той с какво ни отвръща... стойки по терена, без единоборство за спорна висока топка, аз шпагат не съм го виждал да прави, да гони защитниците на Ейре, единственото е ръкомахане и сърдене в средата на терена, ами като си голям вкарай положението си и затапи всички критици и ни накарай отново да се радваме, както го правеше преди в не един мач... един пич правилно беше дал примера с фланелките от 300 лв и 10 лв примерно и не знам защо му е изтрит коментара... Бербатов трябва да прави разликата поне с отбори, като Грузия и Черна гора, та дори и вчерашния мач, защото тези отбори нямат звезда от такъв ранг, каквато се води, че е все пак, а в тези мачове беше меко казано слаб. Истината е, че се е променил много и изобщо не е същия Бербатов
опреди 3 години, което е жалко и вчера на стадиона ме беше много яд на някои негови отигравания, ама това че го критикуваме не значи, че го плюем... :roll:

Добре де, никой не го плюе, ама всички вие го обвинявате само него. Защо , само той ли е в този отбор? Защо не пишете за защитата, защо не пишете за халфовете, защо не пишете за нападателите? Бербатов виновен , че не вкарал гол. Ами той в тоя мач не беше нападател. Къде бяха нападателите и какво направиха, колко положения създадоха? Бербатов виновен , че ни вкарали гол. А къде беше защитата? Защо ни вкараха гола от мястото на дузпата , а там нямаше централен защитник, при положение , че бяха 4 ирландци в наказателното поле. Да не говорим ,че и Иванков ако беше излязъл можеше да я избие тая топка. Но не , на вас само Бербатов ви е в устата. Когато започнете да пишете за всеки поотделно, тогава ще проличи че нямате някакво специално отношение за него. Но когато след всеки мач, за вас Бербатов е виновен за всичко, то определено си го плюете и го изкарвате най-големия виновник, нищо че футбола се играе от 11 човека.

Потребителски аватар
bor-don
Контакти:

Мнениеот bor-don » 07 юни 2009 20:49

не е само той в отбора, ама само той имаше положения и ги изпусна по най-патравия начин. Онова, когато не успя да овладее топката, само трябваше да я чукне и тя да влезе във вратата, а той се опита да прави глупости

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 07 юни 2009 20:57

msm написа: Добре де, никой не го плюе, ама всички вие го обвинявате само него. Защо , само той ли е в този отбор? Защо не пишете за защитата, защо не пишете за халфовете, защо не пишете за нападателите? Бербатов виновен , че не вкарал гол. Ами той в тоя мач не беше нападател. Къде бяха нападателите и какво направиха, колко положения създадоха? Бербатов виновен , че ни вкарали гол. А къде беше защитата? Защо ни вкараха гола от мястото на дузпата , а там нямаше централен защитник, при положение , че бяха 4 ирландци в наказателното поле. Да не говорим ,че и Иванков ако беше излязъл можеше да я избие тая топка. Но не , на вас само Бербатов ви е в устата. Когато започнете да пишете за всеки поотделно, тогава ще проличи че нямате някакво специално отношение за него. Но когато след всеки мач, за вас Бербатов е виновен за всичко, то определено си го плюете и го изкарвате най-големия виновник, нищо че футбола се играе от 11 човека.

Ами аз обяснявам защо на Бербатов се обръща по-голямо внимание отколкото на Мечо, Топчо и т.н, защото са просто несъпоставими... Ами няма проблем ще ги коментираме и другите, Иванков на вратата беше стабилен, а да говориш, че остра топка може да я избие е доста смешно, най-много щеше да увисне, ако беше излязъл при центрирането за гола.... Вина за гола имат Бербатов и Коловати, които си поделят вината с малкия факт, че при всяко центриране към Бербатов Дън беше до него, а тук Бербатов го проспа и го изпусна да го покрие или и ти си един от тези, които смятат, че защитата само трябва да покрива всички в наказателното поле... Какво да кажем за другите Живко направи силен мач, Томашич даде паса за гола, Коловати изнасяше топката и най-малкото се опитваше да бие отдалеч, подаде няколко хитри паса към нападението, Тинката се раздаде докрай, накрая точно пред мен едвам дишаше, защото се хвърли с последни сили и с шпагат взюе топката и я центрира, минаваме по-натам Пелето в ролята дефанзивен халф и с потенциала си се справи колкото можеше, Стилиян отново взе много топки в средата и единствен влизаше в единоборство с черния играч от Ейре, Мечо по крилото ни беше най-опасния атакуващ играч и първото полувреме всичко най-интересно идваше от него по дясното крило в тандем с Живко, отляво Марто Петров... слабо, не беше този, който го виждаме, издъхна още в началото на второто полувреме, Божинов и той слаб, почти не се забеляза на терена, но пак казвам, че те не са звезди от ранга на Бербатов, за какъвто се води и той трябва да поведе отбора, а той имаше две положения... едното с глава първото полувреме и още едно, където от 6-7 метра трябваше да бие във врата, а не да я спира и пак казвам не скочи за нито една спорна висока топка, не влезна в нито едно единоборство, да сигурно и Мъри е сбъркал с това, че пусна Марто Петров и Божинов, въпреки че не са играли почти през целия сезон, но не може да очакваме от играчи, като Мечо, Коловати, Томашич или Живко да поведат отбора или да вкарват голове и оправданието за Бербатов е какво, че е играл малко по-изтеглен зад Божинов и е раздавал пасове, ама аз не видях и един пас да е дал извеждащ към крилата или Божинов.... Каквото и да си говорим това не е същия Бербатов отпреди 3 години, другите играчи са едни и същи, по един и същ начин играят... Айде, че стана много дълго. :|
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 07 юни 2009 21:10

той стойлов тъпака ако иска и вратар да го сложи...а тея дето плюят бербатов да излезнат навън да поиграят малко футбол(не фифа)и да пробват да играят срещу 3 защитника.
п.п. да ви таковам у разбирачите

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 07 юни 2009 21:34

Виж сега , всеки си има мнение и това е твоето. Но хайде сега да видим от моята гледна точка. Гола стана от статично положение, при което вратаря трябва да е готов за подобно центриране , още повече , че беше на не повече от 3-4 м. от вратата. Казваш , че Дън е бил винаги до Бербатов когато се е центрирало към него. Да ама аз видях, че Дън беше и неотлъчно до Божинов, и при всяко друго центриране той беше в средата на защитата. Което означава, че не е пазел лично някой, а си е пазел зоната която трябва да покрие всеки централен защитник. Да си забелязал някой път Роби Кийн или Фолан да са се върнали да избива топката от главата на някой от нашите? Съгласен съм , че Бербатов изпусна две положения, но пък те бяха и единствените за нас. Защо на някой друг не се случи да излезе на стрелкова позиция. Да Бербатов все пак намери начин да излезе на тези позиций, но защо никой друг не успя.И нека да говорим честно, че паса (головия) на Томашич си беше чисто изритване на топката с единствената цел, да става каквото ще. Друг е въпроса , че защитниците се объркаха, и си беше чиста случайност, че Мечо беше точно там и успя да вкара.А относно грешните пасове на Бербатов мога да ти кажа, че гледах много внимателно (и се ядосвах),че когато топката беше в него никой не се откриваше на чиста позиция за да я получи. Имах чувството, че всички очакваха , когато той я вземе, че ще трябва да мине през цялата защита и сам да вкара гол. И когато той се опита да подаде на някой, естествено всички бяха блокирани и топката не стигаше до тях. А за шутовете на Коловати ( тип сватбарски) изобщо не ми се коментира. Пак казвам, не е виновен само Бербатов за резултата от мача. Има още 9 полеви играчи и един вратар.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 07 юни 2009 21:59

Пичове, като ви чета постовете не мога да разбера за Бербатов ли сте ги писали или за ван Бастен. Снощи човекът беше един от тия, които тичаха най-много, само че ако това, което са написали и тия, които го харесват, и другите беше вярно, той щеше да има вече 4-5 златни топки. Достатъчно е добър, за да се радваме, че имаме такъв футболист, ама това не значи, че може сам да бие отбор като Ейре.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
gonzofenka
Контакти:

Мнениеот gonzofenka » 07 юни 2009 22:41

:evil: Един много техничен,добър,но безкрайно безхарактерен футболист-не е лидер!!!!!!Гонзо-много по-слаб-ДА,НО ХАРАКТЕРА МУ Е БЕЗУМНО СИЛЕН И БИ ИЗОРАЛ ТЕРЕНА ДА БИЕМ ИРЛАНЦИТЕ!!!!!! :twisted:
Изображение НАЙ-ЗЛАТНАТА ЧАСТ ОТ ЕДИН ГОЛДЪН РЕТРИВЪР Е НЕГОВОТО СЪРЦЕ :)

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 07 юни 2009 23:35

gonzofenka написа::evil: Един много техничен,добър,но безкрайно безхарактерен футболист-не е лидер!!!!!!Гонзо-много по-слаб-ДА,НО ХАРАКТЕРА МУ Е БЕЗУМНО СИЛЕН И БИ ИЗОРАЛ ТЕРЕНА ДА БИЕМ ИРЛАНЦИТЕ!!!!!! :twisted:

Да бе да, ние да не правим отбор орачи ;) .

Върни се в “Национален отбор”