Преди мачовете със Стяуа не е добре да се пускат резерви, в смисъл, че отбора има едва 2 официални мача и има нужда от още малко обграване.
Живот и здрве да се класираме в групите тогава младите момчета ще имат достатъчно шансове да покажат какво могат .
А иначе четвъртък е, а още няма яснота къде ще се играе мача и какви ще са цените , дано по бързо тези неща се оправят и да си знаем ,че играем на Армията и цените да са фиксирани.
ЦСКА - Черноморец Бургас - 1:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЦСКА - Черноморец Бургас
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
Ako играете с резервите - мачът вече е троен...Нека не си чешим пръстите по клавиатурата. Виждам, че подценявате мача и това е добре за нас. За съжаление наш Митьо и ваш такъв отдавна знаят изхода от този мач. Казвам го в прав текст. Вашия видов ден обаче ще да е мачът със Стяуа.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
CSKA ME написа:Някаква идея за цените на билетите?
От днес билетите са пуснати в продажба в търговските мрежи на „Пикадили”, „Германос” и "Офис1”.
Цени на билетите:
- сектор А – 10 лева
- сектор В – 8 лева
- сектор Г – 5 лева
- сектор Б (гости) – 5 лева
- ***cska***
- Контакти:
ntodorov написа:................................................................................................................................................................................................................................. За съжаление наш Митьо и ваш такъв отдавна знаят изхода от този мач. Казвам го в прав текст. Вашия видов ден обаче ще да е мачът със Стяуа.
И какво искаше да кажеш,че нещо не ти разбрах?

Пробвай пак да ми разясниш(ама обяснявай като на бавноразвиващ се),та белким ти схванеме тънката мисъл!

Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
ntodorov написа:Ako играете с резервите - мачът вече е троен...Нека не си чешим пръстите по клавиатурата. Виждам, че подценявате мача и това е добре за нас. За съжаление наш Митьо и ваш такъв отдавна знаят изхода от този мач. Казвам го в прав текст. Вашия видов ден обаче ще да е мачът със Стяуа.
Пич някой от нас могат да подценяват мача, но аз не подценявам този важен мач. Това е дерби откъдето и да се погледне. Още помня миналата година когато гостувахте и вкарахме гол в 1-вата минута, а във 2 минута Тонев удари греда и ни обърнахте и ни бихте

Ето и предполагаемия състав:
М'боли
Банда-Апата-Коце-Румбата
Спасчо-Боби-Тошко-Грегъри
Янис
Мишо Платини

Това е според мен състава
Deluxx написа:ntodorov написа:Ako играете с резервите - мачът вече е троен...Нека не си чешим пръстите по клавиатурата. Виждам, че подценявате мача и това е добре за нас. За съжаление наш Митьо и ваш такъв отдавна знаят изхода от този мач. Казвам го в прав текст. Вашия видов ден обаче ще да е мачът със Стяуа.
Пич някой от нас могат да подценяват мача, но аз не подценявам този важен мач. Това е дерби откъдето и да се погледне. Още помня миналата година когато гостувахте и вкарахме гол в 1-вата минута, а във 2 минута Тонев удари греда и ни обърнахте и ни бихтеПодценяване няма да има от страна на Милен Радуканов и трябва да излезнем с най-доброто.
Ето и предполагаемия състав:
М'боли
Банда-Апата-Коце-Румбата
Спасчо-Боби-Тошко-Грегъри
Янис
Мишо Платини![]()
Това е според мен състава
ставаше въпрос,че румбата и борето са контузени.не,че нещо масово да вкараме резерви.сега е момента за адемар и петър стоянов,но смятам,че вместо боби може да се вкара офанзивен халф.
пича знае резултатите.това е ключа от бараката.митьовците са му аверчета.кажи да сложа на точен,белким изкелепиря.***cska*** написа:ntodorov написа:................................................................................................................................................................................................................................. За съжаление наш Митьо и ваш такъв отдавна знаят изхода от този мач. Казвам го в прав текст. Вашия видов ден обаче ще да е мачът със Стяуа.
И какво искаше да кажеш,че нещо не ти разбрах?![]()
Пробвай пак да ми разясниш(ама обяснявай като на бавноразвиващ се),та белким ти схванеме тънката мисъл!![]()
![]()
Вярвам, че ЦСКА ще бие Черноморец, но по-вожното е титулярите да се опазят от контузии. Нашия отбор играе техничен футбол и си представям Херо, какво ще каже на играчите си. За да ни спрът ще трябва да действат грубо и дано да няма послетствия. Миналия полусезон се опитаха да играят футбол и отнесоха четворка във Бургас. Сега мача няма да е толкова лесен, но ще го вземем. Лошто е, че 18.8 е близо.
***cska*** написа:ntodorov написа:................................................................................................................................................................................................................................. За съжаление наш Митьо и ваш такъв отдавна знаят изхода от този мач. Казвам го в прав текст. Вашия видов ден обаче ще да е мачът със Стяуа.
Пробвай пак да ми разясниш(ама обяснявай като на бавноразвиващ се),та белким ти схванеме тънката мисъл!![]()
![]()
Мисълта ми е толкова тънка, колкото и снагата на Искра Фидосова, а специално за теб: В а ш и я т с о б с т в е н и к и н а ш и я т т а к ъ в о т д а в н а з н а я т п о б е д и т е л я в т о з и м а ч . ( не твърдя, че ще сте вие ). И с т и н а та з а в а ш и я о т б о р е м а ч ъ т с ъ с С т я у а. М а ч в , к о й т о в и п о ж е л а в а м м н о г о к ъ с м е т и у с п е х.
slomera написа:пича знае резултатите.това е ключа от бараката.митьовците са му аверчета.кажи да сложа на точен,белким изкелепиря.***cska*** написа:ntodorov написа:................................................................................................................................................................................................................................. За съжаление наш Митьо и ваш такъв отдавна знаят изхода от този мач. Казвам го в прав текст. Вашия видов ден обаче ще да е мачът със Стяуа.
![]()
Я се поразходи в темата. Там ще срещнеш хората, които ще ти свършат работа. Има пичове, които ти предлагат резултати, а и ясновидските им възможности не свършват само с това - споделят и голмайсторите. Аз им поисках минутите на головете, но въпросът ми беше изтрит. Така, че пич - избора е твой - довери се на някой от преждеписалите. Там си търси келепира.