Декларация на Национален фен клуб Берое отностно Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Re: Декларация на Национален фен клуб Берое отностно Литекс

Мнениеот Avgusta 1916 » 10 авг 2011 22:50

houlta написа:
greenlandia написа:Оставете ги тези слугинажи на джуджето, не си струва даже да се коментира. Друго е да се чувстваш гост на собствения си тенекиен стадион. Февруари ако дойдете в което ме съмнява ще Ви бъдем гостоприемни домакини.

Смешни сте с тази тъпа декларация. Прости слуги на отборчето от герена. Или ви е яд, че вашия стадион е разруха. И какво ще кажат в УЕФА за вашия стадион ако го видят на какво прилича. С тези оправдания станахте за смях на цяла България.

По-скоро цяла България ви се е смяла на вас , като ви гледа с какъв зор ,съдийски бутнежи и аванти ни победихте :)
Като имате добър стадион (поне на външен вид) , то поне го пълнете бе шматароци.За какъв му трябваше на джуджето да ви повишава капацитета на стадиончето.Сигурно за да се губите още повече в него.През четири реда по един човек.Аз ако бях на вашето място от срам нямаше и гък да кажа ,че няма с кой един лаф да си кажа на стадиото и трябва да подвиквам на комшията през пет реда:lol:
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

houlta
Контакти:

Мнениеот houlta » 10 авг 2011 23:38

Avgusta 1916 написа:
houlta написа:
greenlandia написа:Оставете ги тези слугинажи на джуджето, не си струва даже да се коментира. Друго е да се чувстваш гост на собствения си тенекиен стадион. Февруари ако дойдете в което ме съмнява ще Ви бъдем гостоприемни домакини.

Смешни сте с тази тъпа декларация. Прости слуги на отборчето от герена. Или ви е яд, че вашия стадион е разруха. И какво ще кажат в УЕФА за вашия стадион ако го видят на какво прилича. С тези оправдания станахте за смях на цяла България.

По-скоро цяла България ви се е смяла на вас , като ви гледа с какъв зор ,съдийски бутнежи и аванти ни победихте :)
Като имате добър стадион (поне на външен вид) , то поне го пълнете бе шматароци.За какъв му трябваше на джуджето да ви повишава капацитета на стадиончето.Сигурно за да се губите още повече в него.През четири реда по един човек.Аз ако бях на вашето място от срам нямаше и гък да кажа ,че няма с кой един лаф да си кажа на стадиото и трябва да подвиквам на комшията през пет реда:lol:

Нещо много си повярвахе в Стара Загора. И не се подигравай с ръста на човека. Може да е нисък на ръст, но има сигурно други качества които ти няма как да ги имаш. И не не заплашвайте с УЕФА. Вижте си вашия стадион на каво прилича на пасище направо.

houlta
Контакти:

Мнениеот houlta » 10 авг 2011 23:39

Avgusta 1916 написа:
houlta написа:

О сега пък рефера ви е виновен за загубата. До сега беше стадион, а сега рефера хептем си объркахте.

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 10 авг 2011 23:50

Houlta,
Ти слънчаса ли бе :lol:
Сам ни плашиш с УЕФА и сам си отговаряш на заплахата :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: На това му се вика шизофрения хахахахах
Прочети си коментара преди това :lol: :lol: :lol:
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
pasaden
Контакти:

Мнениеот pasaden » 11 авг 2011 00:25

Много се забавлявам като видя "Национален фен-клуб".
Всеки втори отбор вече има "Национален фен-клуб".Локо Сф, Литекс, Берое и кой ли още не.
Айде говедата и чорбата ми са ясни.Те наистина имат "фенове" във всяка паланка, ама всички останали са си градски или в най-добрия случай регионален отбор...
100 години символ на Пловдив

Потребителски аватар
GreenKazanski
Контакти:

Мнениеот GreenKazanski » 11 авг 2011 09:34

pasaden написа:Много се забавлявам като видя "Национален фен-клуб".
Всеки втори отбор вече има "Национален фен-клуб".Локо Сф, Литекс, Берое и кой ли още не.
Айде говедата и чорбата ми са ясни.Те наистина имат "фенове" във всяка паланка, ама всички останали са си градски или в най-добрия случай регионален отбор...

Фенове на Берое има не само в цяла България, а и в целия свят !!!
Ето ти само една извадка от фен страница "Берое шампиони" във социалната мрежа:
6 321 България, 111 Великобритания, 107 САЩ, 61 Гърция, 55 Германия, 46 Кипър, 43 Испания...
2 769 Sofia, 2 515 Stara Zagora, 127 Burgas, 127 Varna, 53 Plovdiv, 43 Athens, 37 Nicosia...
Забавлявай се !!!
Beroe Support From Kazanski !!!

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 16 авг 2011 13:23

Стадиона в Ловеч предпоставя нахлуване и хвърляне. Не се ли сложат мрежи на гостуващия сектор все ще има проблеми. 4 наказани имаме след последния мач там.

Вече всички се разселиха. Национален фенклуб е нещо нормално да има всеки по-стойностен отбор. Може по 100 човека да са в регионалните организации, но е въпрос на уважение към привържениците на отбора.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 28 авг 2011 23:03

ДО от GreenKazanski
това, че си написал в какви страни и градове имате фенове, не означава, че жители на Мадрид, родени в Мадрид, изведнъж ги е ударила гръмотевицата и станали фенове на Берое
Това означава, че имате МИЯЧИ НА ЧИНИИ ОТ БУРГАС ДО МАДРИД. Така че това не ви прави световен отбор, разбираш ли? това има предвид човека....Както вероятно имате 100 клошара от Зара фенове на Ман Юн , нали??? те не са от Манчестър, но са фенове на Ман Юн
Мадрид е просто условно...избери си който искаш град от изброените

Върни се в “Берое”