Кой отбор във Вишата лига ви е симпатичен след любимия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
clever_
Контакти:

Re: Кой отбор във Вишата лига ви е симпатичен след любимия

Мнениеот clever_ » 11 авг 2011 02:41

Само Манчестър Юнайтед, всичко друго да гори :!:
[wrapimg=]http://28.media.tumblr.com/tumblr_ltvtcznubR1r5tf4so1_500.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lph31fvh071qg1df8o1_500.jpg[/wrapimg]

nikogapak
Контакти:

Мнениеот nikogapak » 11 авг 2011 03:22

На мен любим ми е НЮКАСЪЛ и великата им публика, симпатични са ми Уест Хям!
Странно, но забелязвам, че на доста хора, след любимия им гранд, на повечето им харесва НЮКАСЪЛ! Това ме радва, но и си задавам въпроса, защо повечето хора се кефят все на грандовете, които бият повече или на актуалните на деня? До скоро, преди Моу малко бях феновете на Челси в БГ, от скоро има и такива на Сити??? Аз съм от НЮКАСЪЛ по една причина, разсипиха Юнайтед с 5:0 преди 15 години и ми хареса това, че пребиха гранд! От тогава съм им фен....

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 11 авг 2011 04:01

nikogapak написа:На мен любим ми е НЮКАСЪЛ и великата им публика, симпатични са ми Уест Хям!
Странно, но забелязвам, че на доста хора, след любимия им гранд, на повечето им харесва НЮКАСЪЛ! Това ме радва, но и си задавам въпроса, защо повечето хора се кефят все на грандовете, които бият повече или на актуалните на деня? До скоро, преди Моу малко бях феновете на Челси в БГ, от скоро има и такива на Сити??? Аз съм от НЮКАСЪЛ по една причина, разсипиха Юнайтед с 5:0 преди 15 години и ми хареса това, че пребиха гранд! От тогава съм им фен....

Привърженик съм на Ливърпул от лятото на 1995г :lol: Какво са печелили от тогава до сега... не е кой знае колко много :lol: Ама не се отказвам от тях или да си сменя боята както се казва, заради силния на деня. Ако трябва да съм честен Челси и Тотнъм винаги са ми били симпатични като отбори, но след идването на магаданския милиардер Челси ми станаха антипатични. И Тотнъм ги взе някакъв евреин, ама се търпят повече. Wolverhampton (да ги напишеш на кирилица си е проблемно...) също ми допадат до някъде, а и имат готина емблема :lol:
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 11 авг 2011 04:19

nikogapak написа:На мен любим ми е НЮКАСЪЛ и великата им публика, симпатични са ми Уест Хям!

Аз съм от 1994-1995 година фен на Челси ;) Точно по това време пък Нюкасъл бяха по-титулувания клуб ;) А това,че отбора го купи милиардер,който дава луди пари за клуба,никой от феновете няма как да се чувства виновен,напротив...всеки се радва на успехите.И това,че Абрамович налива толкова много пари,колкото хора станаха фенове,сигурно два пъти повече хора намразиха клубът ;) Иначе МЮ и ние сме ги разсипвали с 5:0 :) :) :)

[offtopic]Как да не ти е кеф да го напишеш този резултат :) :) :)[/offtopic]
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
kostura_1912
Контакти:

Мнениеот kostura_1912 » 11 авг 2011 06:01

Любим отбор:Евертън ,симпатични са ми:Уулвърхяптън!

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 11 авг 2011 06:44

Симпатични са ми Суонзи :) Да се запише , че станат ли гранд като МЮ - ще кажете , че харесвам самосилните отбори и тяхните титли :)

Потребителски аватар
el pipita
Контакти:

Мнениеот el pipita » 11 авг 2011 07:23

Любим нямам,харесвам Уест Хям, Нюкясъл и Ливърпул заради феновете :idea:

Потребителски аватар
manutd legeng
Контакти:

Мнениеот manutd legeng » 11 авг 2011 07:27

sMotLiO написа:
CTAHKO написа:
sMotLiO написа:След Манчестър най-симпатичен ми е Юнайтед.

Че ти от кога си фен на Сити :lol:

Откакто се помня

вси4ки разбират под Ман4естър единствено и само Големия Отбор==
Вие не6то...ентусиасти некви се явявате :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Ficolan
Контакти:

Мнениеот Ficolan » 11 авг 2011 07:56

Любим: Евъртън
Симпатичен: Челси

Върни се в “Футбол - Свят”