Мартин Камбуров

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Мартин Камбуров

Мнениеот PFC Litex » 07 юни 2009 15:50

slavia_forever написа:Защото в Националния отбор се викат играчи в моментна форма, а Мартин е един от тях. Аз рядко критикувам национални селекционери. Просто за това решение съм сигурен и затова настоявам и акцентирам постоянно върху него! До голяма степен според мен същият, е в по-добра форма от повечето ни извикани нападатели. Повтарям се, че можеше да го пуснат, дори за само за едно полувреме. Какво можеше да се изгуби повече, от това което вече загубихме (на практика).

Колко чисти голови положения имаше пред Божинов и Макриев?
Дори Камбуров да беше, като не стигат топки до него, какво ще направи?

На отборът снощи му липсваха Манолев и Попето.
Бербо не трябва да е капитан, не може да надъхва момчетата.
Идеалният капитан е Стенли и не случайно през новият сезон 2009/2010 ще бъде капитан на Астън Вила.
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 07 юни 2009 15:59

PFC Litex написа:
slavia_forever написа:Защото в Националния отбор се викат играчи в моментна форма, а Мартин е един от тях. Аз рядко критикувам национални селекционери. Просто за това решение съм сигурен и затова настоявам и акцентирам постоянно върху него! До голяма степен според мен същият, е в по-добра форма от повечето ни извикани нападатели. Повтарям се, че можеше да го пуснат, дори за само за едно полувреме. Какво можеше да се изгуби повече, от това което вече загубихме (на практика).

Колко чисти голови положения имаше пред Божинов и Макриев?
Дори Камбуров да беше, като не стигат топки до него, какво ще направи?

На отборът снощи му липсваха Манолев и Попето.
Бербо не трябва да е капитан, не може да надъхва момчетата.
Идеалният капитан е Стенли и не случайно през новият сезон 2009/2010 ще бъде капитан на Астън Вила.

Ама нали обясних, че много от положенията, си ги създава сам. Все пак и Бербатов подава, не лоши извеждащи пасове. Той така или иначе, беше поставен зад нападателите. Можеше и да се получи нещо.

За Стенли съм съгласен!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ivo23
Контакти:

Мнениеот ivo23 » 07 юни 2009 16:09

Абе някой май е гледал друг мач,или поне на мен така ми се чини.Не може един от най-добрите и най-тичащи футболисти да е Кишишев!Видя се,че и Велизар нищо не направи като смяна,Благо Опашката и той,просто няма кой да създаде ситуациите,за да видим,че имаме нападатели.Кво сега сте ревнали за Камбуров?А и да питам на клко години е той?Не е ли по-добре Макриев да играе,защото е по-млад и има повече бъдеще пред него?
Както и да е,поздравявам всички дошли вчера на стадиона и викали 2 часа без да спират.
Аз ще съм на стадиона до края на цикъла,а не до края на шансовете ни за класиране...
Nil satis nisi optimum

Изображение

tuvarnakaptcatb
Контакти:

Мнениеот tuvarnakaptcatb » 07 юни 2009 16:12

birabecks написа:
PFC Litex написа:
VOJDA написа:Всякакви сакатлъци се пробваха в тоя национален отбор,а на него не му дават шанса.Докога някакви мениджъри ще казват кой ще се вика и кой не :evil:

Момчета Камбуров направи един добър полусезон, но това не го прави национал на мига.
Да 100% ще бъде тестван в приятелски мач, но не става така, както ни се иска на нас.

А кой друг от повиканите снощи е направил добър полусезон,или сезон ? И в кои първенства?

Иванков
Петров
Бербатов - :roll:
Телкийски - :roll:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 07 юни 2009 16:15

slavia_forever ако трябва да разсъждавам, както го правиш ти, то аз ще упреквам Мъри, че не вика крал Илиян, както го наричат, който има 26 гола за отбора си през сезон 2008/2009.
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 07 юни 2009 16:29

PFC Litex написа:slavia_forever ако трябва да разсъждавам, както го правиш ти, то аз ще упреквам Мъри, че не вика крал Илиян, както го наричат, който има 26 гола за отбора си през сезон 2008/2009.

Ами ок, аз уважавам мнението ти (ако е това) :lol: , но за Мартин Камбуров, към момента никой не успя да ме убеди, защо не го извикаха, било то дори за едно полувреме? :idea: :!:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 07 юни 2009 16:42

tuvarnakaptcatb написа:Момчета Камбуров направи един добър полусезон, но това не го прави национал на мига.
Да 100% ще бъде тестван в приятелски мач, но не става така, както ни се иска на нас.

А кой друг от повиканите снощи е направил добър полусезон,или сезон ? И в кои първенства?[/quote]
Иванков
Петров
Бербатов - :roll:
Телкийски - :roll:[/quote]
Е за това става въпрос.А останалите ? В Национала се викат футболисти с меко казано спорни качества.По какъв критерий ? Ако ще се прави нов ,млад отбор,с налагане на млади и неопитни футболисти - окей.За това трябва време.И не е момента за това,в края на квалификациите.А се викат хора от Япония,Русия,Израел...Не съм сигурен,че Мъри ги решава тези работи - не е толкова прост.
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Потребителски аватар
maistora
Контакти:

Мнениеот maistora » 07 юни 2009 21:10

На колене пред екзекутора на бившите носители на КЕШ Беласица, Марек, Вихрен и Спартак Варна.
Дълбок поклон пред човека направил феноменална кариера в Гърция и Дубай и влязъл завинаги в сърцата на местните фенове.
Изображение

Потребителски аватар
fungus
Контакти:

Мнениеот fungus » 07 юни 2009 21:43

а макриев ли е по-добър? или велизар?

Потребителски аватар
LOKO_PD_FAN
Контакти:

Мнениеот LOKO_PD_FAN » 07 юни 2009 22:14

Пускайте си връзкарчетата,то се вижда още от младежите ,какво става.
Камбура трябваше да е в национала още преди пет години,сега ще го викне в някой мач без значение с някакви мухи без глави ,и после ще викат, видахте ли го.......
Не мерси , ако съм на него ще им покажа от трите най-дългия.

Върни се в “Национален отбор”