Дали след време Боби Михайлов ще бъде заклеймен,като най-лошият ръководител на БФС?! Той изобщо има ли представа как се ръководи организация,какви методи на управление трябва да прилага и изобщо, спазва ли принципите и моралните норми?!
Този човек жестоко падна в очите на почти цяла България,то какво ли не се случи до момента на неговото управление-всичко лошо и гадно,което може да ни се случи просто!
Пълна безотговорност и слободия!
Беларус-България 1:0 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Club de Blanco
- Контакти:
Re: Беларус-България 1:0 (FT)
delqnski47 написа:MORSKI написа:blue avalanche написа:Не че нещо,ама аз ви казах,че Ма(те)ус е въздух под налягане.Тука,обаче,някои му "лъскаха обувките",щото смени Ст.Стоилов.Дрън-дрън...
ПП.Въздух под налягане са и няколкото "червеноармейчета"-геройчета-националчета...
Добре,че имах къде-къде по-приятно занимание!
а левскарчетата са класа нали? А при Мъри бяхме супер отбор нали?
Знам ти теорията, няма що, велики бяхме... Само дето който не ни хванеше той не ни биеше...
Абе ти кога ще свалиш сините очилца, професорче?
Не схванахте ли, че ихграчите ни са класически некадърници и тези след тях са същите и докато не се промени работата в ДЮШ и докато не им се спрат удоволствията ще берем срам?
![]()
![]()
При Мъри падахме ли от Корсика? А такава смешна игра показвахме ли? Само дето Мъри взима 10 пъти по-малка заплата от Матеус, а прави общо взето същото.
Вие Мъри го мразите, понеже мачкаше с Левски. Що не говорите за Стойчо, такъв срам България никога не е брала като по негово време
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
rsk написа:
При Мъри падахме ли от Корсика? А такава смешна игра показвахме ли? Само дето Мъри взима 10 пъти по-малка заплата от Матеус, а прави общо взето същото.
Вие Мъри го мразите, понеже мачкаше с Левски. Що не говорите за Стойчо, такъв срам България никога не е брала като по негово време
Росене не бъди кон с капаци.. Същите мърди бяхме...
Мъри мачкал с ПФК Левски
Какво е мачкал
Имам отговор, но няма го споделя
Беверен, Тампере или 16 точки
А при Мъри падахме в официални мачове, а при Матеус не знам да сме падали в такъв до сега. Как е 4:1 в Кипър и 4:0 срещу най-слабата Англия 
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Държавата не дава никакви пари за националния отбор по футбол. Крайно време е да разберете, че БФС няма нищо общо с държавно финансиране
[/quote]
Като държавата не дава пари защо се казва“ Държавен тим“-Да го наричат отбора на Боби!?!?!?
Като държавата не дава пари защо се казва“ Държавен тим“-Да го наричат отбора на Боби!?!?!?
MORSKI написа:rsk написа:
Росене не бъди кон с капаци.. Същите мърди бяхме...
Еми да де ама поне заплатата,която е взимал е била по-малка с други думи Матеус е взет само да няма делене на Левски и ЦСКА
ама игра няма отново,защото той не е и кой знае какъв треньор
- delqnski47
- Контакти:
Изобщо нямам намерение да навлизам в тъпи спорове!Опитвам се да ВИ кажа(а и не само аз,слава Богу),че от 100 години сме на дъното!Ти пак почваш ''ама при Мъри не сме падали от Корсика!Ама то там при ''Левски'' правел успехи и затова го мразите''!Къв Мъри,къв ''Левски'',къв Стойчо сега те гони тебе??????
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- milen.hristov
- Контакти:
Тоя отбор наистина е трагедия от всякъде.Но така,ще е докато целта на тези момчета не е да се покажат пред скаутите на дадени отбори,а на поредните *у*ви избрали лесният живот на солариум,козметик и секс.Не може да няма един и този отбор който да е без татуси и да не е спал с някоя плеймейтка или друга лека жена.Мисля,че вината на БФС в случая не е чак толкова голяма,всички футболисти са ни такива.
Предложението ми за да играеш в националния да има няколко критерии
-да нямаш повече от една татуировка
-да нямаш връзка макар и за една нощ с каквато и да е манекенка(особено с лицето НЛо,не че някой е пропуснал да я мине)
-никакъв гел
-никакви статии в пресата извън спортните
-категорично да им се забрани слушането на чалга(сурово наказание,след което и спиране на повиквателните)
п.с.Съзнавам напълно колко е несериозен коментарът ми,но наистина трябва да се направи нещо.Видно е,че независимо от треньора тези момчета не стават,последните мохикани Бербатов,Стилян и Марто не са замесвани никога в извън футболни теми затова станаха и такива футболисти.
Предложението ми за да играеш в националния да има няколко критерии
-да нямаш повече от една татуировка
-да нямаш връзка макар и за една нощ с каквато и да е манекенка(особено с лицето НЛо,не че някой е пропуснал да я мине)
-никакъв гел
-никакви статии в пресата извън спортните
-категорично да им се забрани слушането на чалга(сурово наказание,след което и спиране на повиквателните)
п.с.Съзнавам напълно колко е несериозен коментарът ми,но наистина трябва да се направи нещо.Видно е,че независимо от треньора тези момчета не стават,последните мохикани Бербатов,Стилян и Марто не са замесвани никога в извън футболни теми затова станаха и такива футболисти.
- Club de Blanco
- Контакти:
Ако през 1994 Българският национален отбор бе наричан "Златното поколение",през 2011 как би трябвало да го наречем?
Някакви предложения?
Някакви предложения?
Club de Blanco написа:Ако през 1994 Българският национален отбор бе наричан "Златното поколение",през 2011 как би трябвало да го наречем?
Някакви предложения?
Ръждивото поколение
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.