Мартин Камбуров

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Мартин Камбуров

Мнениеот slavia_forever » 07 юни 2009 15:06

PFC Litex написа:Да, става за националния отбор, но един нападател за да вкара му трябват чисти извеждащи положение, които снощи липсваха и дори, и той да беше нямаше да има разлика.

Няма как да си сигурен в това. Камбуров е таран, който съживява нападението и нееднократно и сам е създавал головете, които отбелязва. Този сезон му се получава играта и точно това трябваше да използваме. Ако не стане - не стане. Но трябваше да пробваме! Това, че Мъри вероятно е "мижитурка" и му се казва, кой да покани и кой не, аз не съм виновен. Аз искам Националният отбор да побеждава и да виждам, как се прави всичко възможно за това. Камбуров беше задължителен в последните мачове. Дори за по едно полувреме, трябваше да присъства и тогава да се прецени, вписва ли се или не. Не съм в състояние, да търпя безрезервно някакви мнения, които звучат като факти, без да са се случили.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 07 юни 2009 15:07

VOJDA написа:Всякакви сакатлъци се пробваха в тоя национален отбор,а на него не му дават шанса.Докога някакви мениджъри ще казват кой ще се вика и кой не :evil:

Момчета Камбуров направи един добър полусезон, но това не го прави национал на мига.
Да 100% ще бъде тестван в приятелски мач, но не става така, както ни се иска на нас.
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 07 юни 2009 15:10

PFC Litex написа:
VOJDA написа:Всякакви сакатлъци се пробваха в тоя национален отбор,а на него не му дават шанса.Докога някакви мениджъри ще казват кой ще се вика и кой не :evil:

Момчета Камбуров направи един добър полусезон, но това не го прави национал на мига.
Да 100% ще бъде тестван в приятелски мач, но не става така, както ни се иска на нас.

Всички видяхме, с какъв потенциал разполага отборът. Трябваше Камбуров, да бъде задължително в него и това е едно от нещата, в което съм 1000 процента убеден! Няма да му я простя на Мъри, тази гавра! :evil:
Последна промяна от slavia_forever на 07 юни 2009 15:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 07 юни 2009 15:12

PFC Litex написа:Да, става за националния отбор, но един нападател за да вкара му трябват чисти извеждащи положение, които снощи липсваха и дори, и той да беше нямаше да има разлика.

Абсолютно.Вчера почти намахме положения.Пък и нашите футболисти продължават да ме убеждават,че ги е страх да бият отдалеч.Имаха няколко възможности,но не го направиха.В Англия 1/2 от ударите са извън границите на наказателното поле.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 07 юни 2009 15:16

slavia_forever написа:
PFC Litex написа:

Всички видяхме, с какъв потенциал разполага отборът. Трябваше Камбуров, да бъде задължително в него и това е едно от нещата, в което съм 1000 процента убеден! Няма да му я простя а Мъри, тази гавра! :evil:

И да не му я простиш,надали ще промениш нещо.Аз лично смятам,че един Валери Домовчийски щеше да свърши 2 пъти по-добра работа,ако беше играл.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 07 юни 2009 15:21

PFC Litex написа:

А кой друг от повиканите снощи е направил добър полусезон,или сезон ? И в кои първенства?
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 07 юни 2009 15:30

slavia_forever написа:
PFC Litex написа:

Всички видяхме, с какъв потенциал разполага отборът. Трябваше Камбуров, да бъде задължително в него и това е едно от нещата, в което съм 1000 процента убеден! Няма да му я простя на Мъри, тази гавра! :evil:

Колкото и да звучи пристрастно макар, че не искам да е така, футболистите, които изнесоха предните три мача под ръководството на Мъри ги нямаше и играта ни беше притъпена.

Камбуров, на кой е вкарал този сезон момчета?
Три гола на слабия, като цяло Левски и на разни стойностни отбори, като Бела и Вихрен.

Защо питате сега за Камбуров, а не питахте за него през февруари месец?
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 07 юни 2009 15:37

PFC Litex написа:...Защо питате сега за Камбуров, а не питахте за него през февруари месец?

Защото в Националния отбор се викат играчи в моментна форма, а Мартин е един от тях. Аз рядко критикувам национални селекционери. Просто за това решение съм сигурен и затова настоявам и акцентирам постоянно върху него! До голяма степен според мен същият, е в по-добра форма от повечето ни извикани нападатели. Повтарям се, че можеше да го пуснат, дори за само за едно полувреме. Какво можеше да се изгуби повече, от това което вече загубихме (на практика).

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 07 юни 2009 15:41

С Мартин или без него все тая. През второто половреме ни трябваше играч "перде". Те нашите само си подаваха и центрираха безмислено - никой не се пробва да стреля от далече (Стоянов не го проя щот е защитник и не това мо е работата). Камбуров и той е същия - пасчето по ширина и удари само от наказателното поле. Общо взето Попето би бил по-полезен, ама не е играл от 2 месеца.

mile_bg7

Мнениеот mile_bg7 » 07 юни 2009 15:47

С такива съотборници 0т които 7/8 нищо не става даже и Камбуров ще се провали ! Да не говорим за треньора -шушумига с провинциален манталитет!

Върни се в “Национален отбор”