SAMP написа:Писна ми от тия фен клубове!!!!На мача със Славия след карая идва някъв пикльо на 12-13 години при мен ми дърпа знамето(аз щях да го оставя и без тва)ако му бях изрязал една щях да го пратя на центъра!!!!Тия копеленца се помислиха за мн големи,милсят си,че като са по 100-200 човека на мач може да си правят каквото искат
![]()
Мн са смели ама ,като останат по един се насират.Айде с тия от София Запад не може да се разправяш те са си рецидивисти ама Sowt Divisoin ще хапнат дръвцето накрая.Не може някакъв 15 годишен да ми казва кво да викам на мач и как да дишам?!?!?!?Кви сте вие бе боклуци....тия стюардите ще ми взимат по 40 лева на мач
Нали сте големи Левскари за кво трябва да ви се плаща?!?!?Нещо спряха да мразят Батков,може би,защото всеки месец им превежда по 15000 хиляди(които незнайно каде потъват)!!!Ето заради такива боклуци и псевдо Левскари и "невероятни ултраси",които си мислят,че щом се обличат в Фред Пери и Бърбари са вече част от "ултрас групировка" повече няма да стъпя в Б сектор(то вече и на 23-те ми години не отива де
),разберете го псевдо "тифози" светлинни години сме зад истнските ултраси и винаги ще сме така!!!!!!!!!!!!!!!
Нека да има фен клубове но не в този формат,Не може 20 годишни дришльовци да раздават правосъдие в сектора и да бият наред,само,защото някои е направил нещо,което те смятат за нередноТова не може да се търпи вече
![]()
Айде стига с тия глупости,който има 18 в тоя форумда отива да гласува!!!!!!!!!1
100 % анти БСП и ДПС-да не се изложи някой,ей
Абсолютно си прав,софия запад и sout division ще изгонят нормалните фенове от стадиона.По принцип ние от провинцията не признаваме новия Национален клуб на привържениците на ЛЕВСКИ,защото той се управлява от София Запад,а ГУГУТКАТА Е само една кукла на конци.