Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Re: Против фен клубовете!!!!

Мнениеот rocknrolla » 07 юни 2009 14:27

SAMP написа:Писна ми от тия фен клубове!!!! :evil: На мача със Славия след карая идва някъв пикльо на 12-13 години при мен ми дърпа знамето(аз щях да го оставя и без тва)ако му бях изрязал една щях да го пратя на центъра!!!!Тия копеленца се помислиха за мн големи,милсят си,че като са по 100-200 човека на мач може да си правят каквото искат :evil: :evil: Мн са смели ама ,като останат по един се насират.Айде с тия от София Запад не може да се разправяш те са си рецидивисти ама Sowt Divisoin ще хапнат дръвцето накрая.Не може някакъв 15 годишен да ми казва кво да викам на мач и как да дишам?!?!?!?Кви сте вие бе боклуци....тия стюардите ще ми взимат по 40 лева на мач :shock: Нали сте големи Левскари за кво трябва да ви се плаща?!?!?Нещо спряха да мразят Батков,може би,защото всеки месец им превежда по 15000 хиляди(които незнайно каде потъват)!!!Ето заради такива боклуци и псевдо Левскари и "невероятни ултраси",които си мислят,че щом се обличат в Фред Пери и Бърбари са вече част от "ултрас групировка" повече няма да стъпя в Б сектор(то вече и на 23-те ми години не отива де :mrgreen:),разберете го псевдо "тифози" светлинни години сме зад истнските ултраси и винаги ще сме така!!!!!!!!!!!!!!!
Нека да има фен клубове но не в този формат,Не може 20 годишни дришльовци да раздават правосъдие в сектора и да бият наред,само,защото някои е направил нещо,което те смятат за нередно :shock: Това не може да се търпи вече :evil:

Айде стига с тия глупости,който има 18 в тоя форум :mrgreen: да отива да гласува!!!!!!!!!1
100 % анти БСП и ДПС-да не се изложи някой,ей :)

Абсолютно си прав,софия запад и sout division ще изгонят нормалните фенове от стадиона.По принцип ние от провинцията не признаваме новия Национален клуб на привържениците на ЛЕВСКИ,защото той се управлява от София Запад,а ГУГУТКАТА Е само една кукла на конци.
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

slavia1913
Контакти:

Мнениеот slavia1913 » 07 юни 2009 14:35

За да си истински фен, въобще не е нужно да пееш, да псуваш противника или да се биеш с нега. За да си истински фен, трябва да го подкрепяш при всички случаи,дали хубави или не толкова. Да носиш идеята си в сърцето, да приемаш и поражението.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 07 юни 2009 14:43

slavia1913 написа:За да си истински фен, въобще не е нужно да пееш, да псуваш противника или да се биеш с него. За да си истински фен, трябва да го подкрепяш при всички случаи,дали хубави или не толкова. Да носиш идеята си в сърцето, да приемаш и поражението.

Не умаловажавам другите хора, но това е едно от мненията на Белите, които са в подкрепа на тезата ми, че привържениците на Славия, в много отношения са изпреварили в мисловно и морално отношение, много други фенове.
Последна промяна от slavia_forever на 07 юни 2009 14:51, променено общо 2 пъти.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

liool
Контакти:

Мнениеот liool » 07 юни 2009 14:49

момчета аз не съм левскар.но публична тайна е че софия запад дърпат конците.така беше и при голди така ще е и при гугутката.истената е че те са като секта много се уважават те са като братя и така трябва да бъде

Потребителски аватар
palante
Контакти:

Мнениеот palante » 07 юни 2009 15:02

ppppp написа:пич спри да се оплакваш и спри да говориш против ултрасите!Това са най истинските фенове на отбора които ходат навсякъде с него ,на всеки един мач !Ти като се пишеш голям Левскар ходиш ли на всеки един мач било то в София или извън нея ?Фен клубовете са направени с цел да организират привържениците и да обединят идейте на отбора за хореографии ,проблеми и.т.н.!Чрез фен клубовете може да се изрази мнението на феновете понеже ти сам неможеш да отидеш пред стадиона и да говориш от името на феновете !Ако искаш ходи в сектор Б ако искаш не ходи истинските фенове са на стадиона другите са пред телевизорите !Колкото за човека дето говори пред агитката с микрофона е СЛОЖЕН С ЦЕЛ ДА ОБЕДИНИ АГИТКАТА ,а не всеки да пее своя си песен ,така е в цяла европа тези ваши мнения показват колко много разбирате от агитки и колко заблудено пишете !Така глупост да напишеш че си против да има фен клубове незнам просто какво да ти кажа ....това че си толкова чувствителен и че се здухваш толкова лесно от такива малчугани показва че ти нямаш място в сектор Б !

Защо като играем в Европа,хората който ходят са над 20-25 под тая възраст няма и да има са рядкост. Защото не милеят за Левски ли или като са на възраст 14-18 нямат възможност да поемат пътните, но това не означава ,че не са ЛЕВСКАРИ нали? Има хора който по време на мачовете работят,85% от хората по възрастни Левскари , мача като е в събота от 15ч. 100% съм сигорен ,че са на работа
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 07 юни 2009 15:16

Така глупост да напишеш че си против да има фен клубове незнам просто какво да ти кажа ....това че си толкова чувствителен и че се здухваш толкова лесно от такива малчугани показва че ти нямаш място в сектор Б ![/quote]

Против съм да са във сегашния им вид и със сегашната структура(винаги съм искал обединение на феновете и да сме,като едно цяло,а не всеки да пее каквото си иска)!!!Аз казах,че ги познавам повечето,няма как да се здухам ;) Дразня се,че посягат на невинни хора,които са отишли да подкрепят отбора и само,защото нправили нещо,което е във разрез с вижданията на "ултрасите" да ги бият.Ти нз на колко си(сиг. не повече от 18)но аз изказвам мнение,защото ги познавам ;) няма как да имам уважение към човек,който в квартала сме го били като тъпан,а сега да е лице на агитката....е няма как да стане,sorry ;)
Лидер се раждаш,лидер не се става!!!!!!!!!!!! ;)
P.S. Единствените,които признавам са София Запад,но те са силни по други причини.Там организацията и йерархията е на топ ниво.Това е може би единствения фен клуб или организация в България,която може да си сложи етикет-Ултрас групировка и да не бъде преувеличено.
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

СинЕкстремист
Контакти:

Мнениеот СинЕкстремист » 07 юни 2009 15:28

SAMP написа:Писна ми от тия фен клубове!!!! :evil: На мача със Славия след карая идва някъв пикльо на 12-13 години при мен ми дърпа знамето(аз щях да го оставя и без тва)ако му бях изрязал една щях да го пратя на центъра!!!!Тия копеленца се помислиха за мн големи,милсят си,че като са по 100-200 човека на мач може да си правят каквото искат :evil: :evil: Мн са смели ама ,като останат по един се насират.Айде с тия от София Запад не може да се разправяш те са си рецидивисти ама Sowt Divisoin ще хапнат дръвцето накрая.Не може някакъв 15 годишен да ми казва кво да викам на мач и как да дишам?!?!?!?Кви сте вие бе боклуци....тия стюардите ще ми взимат по 40 лева на мач :shock: Нали сте големи Левскари за кво трябва да ви се плаща?!?!?Нещо спряха да мразят Батков,може би,защото всеки месец им превежда по 15000 хиляди(които незнайно каде потъват)!!!Ето заради такива боклуци и псевдо Левскари и "невероятни ултраси",които си мислят,че щом се обличат в Фред Пери и Бърбари са вече част от "ултрас групировка" повече няма да стъпя в Б сектор(то вече и на 23-те ми години не отива де :mrgreen:),разберете го псевдо "тифози" светлинни години сме зад истнските ултраси и винаги ще сме така!!!!!!!!!!!!!!!
Нека да има фен клубове но не в този формат,Не може 20 годишни дришльовци да раздават правосъдие в сектора и да бият наред,само,защото някои е направил нещо,което те смятат за нередно :shock: Това не може да се търпи вече :evil:

Айде стига с тия глупости,който има 18 в тоя форум :mrgreen: да отива да гласува!!!!!!!!!1
100 % анти БСП и ДПС-да не се изложи някой,ей :)

Цялата тема е много шум за нищо. Автора и, не знам защо се бара за много възрастен със своите 23 години? За това което си написал, бих цитирал поета: "смешен плач".

Но последния ти абзац най-много ме впечатлява, а и е актуален. Мисля да ти опонирам и да посъветвам преминалите 18 години, да направят като мен да бойкотират изборите, да негласуват. 100% анти МАСКАРИ, КОРУМПИРАНИ БОКЛУЦИ И ЧЕНГЕТА! Да не се изложи някой да гласува за тях! :mrgreen:
Емил Велев - САМ СРЕЩУ ВСИЧКИ! Кокала завинаги в Левски! КРАЙ!!! Изображение Изображение

ss_killer
Контакти:

Мнениеот ss_killer » 07 юни 2009 15:29

SAMP написа:Така глупост да напишеш че си против да има фен клубове незнам просто какво да ти кажа ....това че си толкова чувствителен и че се здухваш толкова лесно от такива малчугани показва че ти нямаш място в сектор Б !

и
Против съм да са във сегашния им вид и със сегашната структура(винаги съм искал обединение на феновете и да сме,като едно цяло,а не всеки да пее каквото си иска)!!!Аз казах,че ги познавам повечето,няма как да се здухам ;) Дразня се,че посягат на невинни хора,които са отишли да подкрепят отбора и само,защото нправили нещо,което е във разрез с вижданията на "ултрасите" да ги бият.Ти нз на колко си(сиг. не повече от 18)но аз изказвам мнение,защото ги познавам ;) няма как да имам уважение към човек,който в квартала сме го били като тъпан,а сега да е лице на агитката....е няма как да стане,sorry ;)

P.S. Единствените,които признавам са София Запад,но те са силни по други причини.Там организацията и йерархията е на топ ниво.Това е може би единствения фен клуб или организация в България,която може да си сложи етикет-Ултрас групировка у ня да бъде преувеличено.[/quote]
съгласен съм с теб че софия запад са единствените ултраси
къде отиде онзи ревностен подръжник на
тинейджърските хулигани да ми отговори на предишния пост
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

Потребителски аватар
ncbs
Контакти:

Мнениеот ncbs » 07 юни 2009 15:38

Когато заиграят парите и наркотиците,ще има не йерархия ами...
http://forum.gong.bg/euro2008/viewtopic.php?f=1&t=4971&st=0&sk=t&sd=a
ss_killer написа:P.S. Единствените,които признавам са София Запад,но те са силни по други причини.Там организацията и йерархията е на топ ниво.Това е може би единствения фен клуб или организация в България,която може да си сложи етикет-Ултрас групировка у ня да бъде преувеличено.
съгласен съм с теб че софия запад са единствените ултраси
къде отиде онзи ревностен подръжник на
тинейджърските хулигани да ми отговори на предишния пост
Изображение
Изображение
“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 07 юни 2009 15:50

Първо : В България хулиганство няма ! Справка Сърбия и Хърватия (който в сравнение с Полша и Русия не са кой знае кво ;) )

Второ : Трябва да има организация в Сектора,защото феновете са на стадиона,за да "окриляват" футболистите,чрез своята подкрепа ! SOUTH DIVISION (както се пише :!: ) са от хората който отговарят точно за това,да има ред в южната трибуна ! Момчетата от София-Запад понякога си преувеличават правата малко,ама оди им го кажи в очите :lol: Без да те нападам,като не ти харесва,не ходи в Сектор "Б" и това е ! В крайна сметка,те си дават парите за Хореото и тези знаменца са техни,къв е проблема ???
Изображение

Върни се в “Архив”