Лондон е в пламъци !!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Лондон е в пламъци !!!

Мнениеот pomiqrat » 10 авг 2011 19:40

Кои са тези велики арабски открития :?:

CTAHKO написа:
pomiqrat написа:Не, че нещо, ама Северна Корея е комунистическа, а ако попаднеш във Венецуела няма да искаш да си ходиш, а ако имаш пари ще останеш в Куба завинаги на плажа.

Не че нещо,ама от къде ще ги имаш тези пари при положение,че средната заплата е между 5-10 $ ;) Вие искате да взимате "капиталистически" заплати,а да живеете в комунистическа държава :lol: Е няма такъв филм ;) Взимай си техните заплати живей там,пък да те видим колко добре ще си живееш :lol:
:?:

Малко са хората, които живеят богато в собствените си страни. Заради това англичаните идват в България, а за тамошните комсомолци не им е проблем да живеят по този начин.

Както българите пуснаха медицинските сестри на свобода, така и англичаните пуснаха своя човек. И да, виновни са след като съда ги е признал за такива.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 10 авг 2011 19:51

pomiqrat написа:Както българите пуснаха медицинските сестри на свобода, така и англичаните пуснаха своя човек. И да, виновни са след като съда ги е признал за такива.

Присъдата... не винаги означава, че в затвора е хвърлен правилният човек?! Малко ли невинни хора са гнили по затворите? Дори има екзекутирани невинни хора!!! Но в случая с Шийлдс вината му бе безспорна!!!

За мнозина нашите сестри бяха невинни и всичко това беше политически ход от страна на Кадафи. Да, ето сестрите са освободени, но целият дълг на Либия към България е опростен, т.е. говорим за 1.5 милиарда долара!!! Докато онзи английски мухльо си бе откровено виновен! Опит за убийство пред толкова много свидетели... и накрая в родината ти да те изкарат че си бил едва ли не мъченик на лошите варвари в България... е хайде де! Това са глупости и всички го знаем!

П.П. Не, че нещо, но аз съм от хората, които НЕ смятат сестрите ни в Либия за невинни! Може да не е било умишлено, но носиш вина за действията си и без да си действал с умисъл, т.е. да извършиш престепление по невнимание или без да се знаел ( в случая, че кръвта е заразена със СПИН), само, че незнанието НЕ Е оправдание!!! Така е по закон!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 11 авг 2011 01:08

megan fox написа:
Cesc Fabregas написа:А ти кой беше, че да ми пука?! Боли ме КУРA защо ги мразиш!

Каза ли нещо, или вратата изскърца?! Аз съм ПЪТЯТ, ИСТИНАТА И ЖИВОТЪТ, А ТИ ЧАДО МОЕ Е ВРЕМЕ ДА СЕ ПОКАЕШ!

Нещо си прекалил вчера с алкохола ми се струва. Май си си повърнал и мозъка като си драйфал. То сигурно и затова не те боли главата...
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 11 авг 2011 14:51

megan fox написа:На кой му дреме?! Да изгаря тъпият Лондон и тъпите англичани! Да си правят една гражданска война и да се избият всичките до крак! На никого няма да липсват тия умрелочи!

Ти си доста яко емоционално нестабилен! Прочетох ти и последвалите коментари.. Извода, който си правя е, че си тотално неуравновесен. Майкъл Шийлдс да не представя целия английски народ, английския футбол и всичко останало там?! По твоята уникална логика половината свят трябва да ни мрази и да иска да не съществуваме, защото на доста места по света, за съжаление, българи са основни инициатори и вършители на престъпления. Примери колкото щеш.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 11 авг 2011 15:33

soad написа:
megan fox написа:На кой му дреме?! Да изгаря тъпият Лондон и тъпите англичани! Да си правят една гражданска война и да се избият всичките до крак! На никого няма да липсват тия умрелочи!

Ти си доста яко емоционално нестабилен! Прочетох ти и последвалите коментари.. Извода, който си правя е, че си тотално неуравновесен. Майкъл Шийлдс да не представя целия английски народ, английския футбол и всичко останало там?! По твоята уникална логика половината свят трябва да ни мрази и да иска да не съществуваме, защото на доста места по света, за съжаление, българи са основни инициатори и вършители на престъпления. Примери колкото щеш.

Всъщност съм си доста стабилен, това, че не можеш да ме разбереш е друг въпрос. ;) И само не ми скачай с тезата "това не е нормално", защото веднага ще те контрирам с "А какво е нормално и защо точно това, което си мислиш ти, че е нормално да е то?" "Нормално" е много субективно понятие! За един човек нормално е едно, за друг друго! И остави тази песен любовна с това за общо приетото мнение? Общо прието, ама от кого? И това, че е най-масово не означава, че е най-вярно и най-добро! То и чалгата е най-масова у нас, ама да не би да е най-добрата музика? Родната "А" група е най-гледаното първенство у нас, ама да не би да е най-доброто в света? ;)

А колкото до това, което си написал, че половината свят трябвало да ни мрази... бе не съм останал с впечатление да ни обичат особено много и да ни искат навсякъде! А дали ще ни мразят... честно да ти кажа не ми дреме! Нека ни мразят и какво от това? Света не се свършва! Не може всички да ни харесват, а това, върху което исках да акцентирам, но всички много старателно се правите, че не го виждате е защо има такъв двоен стандарт?! Защо за Англия е едно, а за Либия е друго?! Защо българина е такава фурнаджийска лопата и е готов винаги да си дава гъза на големите и силните?! Този англофилия, която се породи последните години ме кара още повече да ненавиждам Англия и англичаните! От историческа гледна точка има огромна причина да мразим Англия! Ако не беше Чърчил ние нямаше да сме приближени до Русия и да сме управлявани толкова време от комунистите, съответно сега да сме толкова изостанали от западна Европа! На срещата си Чърчил и Сталин като са поделили влиянието над половин Европа по м/у си... отначало руснаците са искали влиянието над България и Гърция да е разделено по равно, но Чърчил е настоял Гърция да е за тях, а България за Русия. Исторически ФАКТ!

П.П. Занапред не се опитвайте да ме анализирате, не можете!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Club de Blanco
Контакти:

Мнениеот Club de Blanco » 11 авг 2011 16:23

Занапред не се опитвайте да ме анализирате, не можете!

Никой не се и опитва да те анализира,а просто хората споделят своите аргументи и мнение относно тематиката!
А какво има толковада се анализира ,върху мнение изречено от човек,който желае "тъпия Лондон да изгори"....то е ясно ;)

dim1977
Контакти:

Мнениеот dim1977 » 11 авг 2011 16:50

marmi52 написа:Застреляли са човека - баща на 4 деца ! Няма значение какъв е по народност и раса. Полицията е привишила правата си, както все по-често и на все повече места по света става ... У нас също не липсват примери, но за разлика от тук, будните народи и общества не търпят това и излизат на улицата ...
Преди няколко години имаше подобен случай и подобни протести предизвикани от него и във Франция. Бунтовете в Гърция също тръгнаха заради убит от полицията младеж !

Абе пич, що си толкова наивен? Дъган е просто един наркодилър и пряко не съм го познавал, но го знам по физиономия, както и всички от клуба, където работя и където Дъган се опитваше да си пласира марихуаната, която бе в найлончета и завряна няма казвам къде, че да мине проверката на охраната. Не е стрелял първи по полицията, но си ходеше с патлак, което си е достатъчна причина да ти теглят куршума в държава, където полицията не ходи с оръжие (има само специализиран отряд < 50 души за цялата територия на Лондон с покрайнините, които могат да ползват оръжие и не говоря за MI5 ili спецчастите). Дъган бе в гангстерската организация North Star, които са само черни и се имат за Боговете на Северен Лондон, често влизат в конфликти с гангстерите в Хакни (Източен Лондон) и Южен Лондон. Бунтовете почнаха именно от тях. После към 1 след полунощ се пренесоха и при нас в Wood Green, където около 50 тинейджъри на колела, водени от един черньо Дилън, тръгнаха да атакуват магазин след магазин, но пропуснаха клуба ни, щото охраната ни наизлезе с метални пръти и колове и ония им стана жежко. Както и да е, добре е, че тези ексцесии се случиха, щото положението наистина е нетърпимо в много квартали, а малките гангстерчета са супер подценени. Сега просто показаха на правителството, че със закони за човешки права и "прекомерното изпозлване на сила" от полицията, една мултинационална държава е обречена на гибел. Тези животни и маймуни заслужават тежката ръка на закона, а именно бой до спукване и куршум, ама не от гума. Не може да ми упрекваш полицията, че била позлвала сила - та те гледаха на по 20 метра как чупят и палят едни недъгави, пъпчеливи пубертети и нямаха правото да го ударят, а само да ги сплашват. Това всъщност е ненормалното и смехотворното в случая. Да се стигне до това футболните агитки и самите жители да излизат да бранят улиците си от младата, необразована и изпълнена с омраза сган. Да, Англия беше на крачка от гражданска война и тогава щеше да бъде страшно за всички, защото икономиките на много страни зависят от сигурността и финансите на добрата стара Англия. Хайде със здраве!

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 11 авг 2011 18:36

Тук се работи по метода Проблем-Реакция-Решение
Създава се изкуствен проблем , като тези размирици , на полицията им е наредено само да гледат без да се намесват, после се гледа каква е реакцията на обществото и най-накрая се предлага Решение на измисления проблем , като примерно се въведат камери на всякъде и се ограничат още правата на робите живеещи в Рептилската кочина Англия :!:
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 11 авг 2011 20:31

dim1977 написа:
marmi52 написа:Застреляли са човека - баща на 4 деца ! Няма значение какъв е по народност и раса. Полицията е привишила правата си, както все по-често и на все повече места по света става ... У нас също не липсват примери, но за разлика от тук, будните народи и общества не търпят това и излизат на улицата ...
Преди няколко години имаше подобен случай и подобни протести предизвикани от него и във Франция. Бунтовете в Гърция също тръгнаха заради убит от полицията младеж !

Абе пич, що си толкова наивен? Дъган е просто един наркодилър и пряко не съм го познавал, но го знам по физиономия, както и всички от клуба, където работя и където Дъган се опитваше да си пласира марихуаната, която бе в найлончета и завряна няма казвам къде, че да мине проверката на охраната. Не е стрелял първи по полицията, но си ходеше с патлак, което си е достатъчна причина да ти теглят куршума в държава, където полицията не ходи с оръжие (има само специализиран отряд < 50 души за цялата територия на Лондон с покрайнините, които могат да ползват оръжие и не говоря за MI5 ili спецчастите). Дъган бе в гангстерската организация North Star, които са само черни и се имат за Боговете на Северен Лондон, често влизат в конфликти с гангстерите в Хакни (Източен Лондон) и Южен Лондон. Бунтовете почнаха именно от тях. После към 1 след полунощ се пренесоха и при нас в Wood Green, където около 50 тинейджъри на колела, водени от един черньо Дилън, тръгнаха да атакуват магазин след магазин, но пропуснаха клуба ни, щото охраната ни наизлезе с метални пръти и колове и ония им стана жежко. Както и да е, добре е, че тези ексцесии се случиха, щото положението наистина е нетърпимо в много квартали, а малките гангстерчета са супер подценени. Сега просто показаха на правителството, че със закони за човешки права и "прекомерното изпозлване на сила" от полицията, една мултинационална държава е обречена на гибел. Тези животни и маймуни заслужават тежката ръка на закона, а именно бой до спукване и куршум, ама не от гума. Не може да ми упрекваш полицията, че била позлвала сила - та те гледаха на по 20 метра как чупят и палят едни недъгави, пъпчеливи пубертети и нямаха правото да го ударят, а само да ги сплашват. Това всъщност е ненормалното и смехотворното в случая. Да се стигне до това футболните агитки и самите жители да излизат да бранят улиците си от младата, необразована и изпълнена с омраза сган. Да, Англия беше на крачка от гражданска война и тогава щеше да бъде страшно за всички, защото икономиките на много страни зависят от сигурността и финансите на добрата стара Англия. Хайде със здраве!

Ясно е, че си вътре в нещата. Явно моето мнение и впечатление за събитията там е било доста обективно и точно. Отново 8-)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 11 авг 2011 22:12

Trigger,trigger, kill the nigger! Тази песен на Милуол трябва да ползват ченгетата като се разправят с тези маймуни!
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Върни се в “Свободна зона”