Лондон е в пламъци !!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Лондон е в пламъци !!!

Мнениеот megan fox » 10 авг 2011 14:27

На кой му дреме?! Да изгаря тъпият Лондон и тъпите англичани! Да си правят една гражданска война и да се избият всичките до крак! На никого няма да липсват тия умрелочи!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Club de Blanco
Контакти:

Мнениеот Club de Blanco » 10 авг 2011 14:37

megan fox написа:На кой му дреме?! Да изгаря тъпият Лондон и тъпите англичани! Да си правят една гражданска война и да се избият всичките до крак! На никого няма да липсват тия умрелочи!

По-спокойно бе,човек! Става дума за човешки животи...Това,че не ти допадат английските отбори,в никакъв случай не ти дава право да намесваш футбола с човешките животи на хиляди хора!!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 10 авг 2011 14:47

megan fox написа:На кой му дреме?! Да изгаря тъпият Лондон и тъпите англичани! Да си правят една гражданска война и да се избият всичките до крак! На никого няма да липсват тия умрелочи!

Мен пък ми пречат каталунските мангасари, аре да измират и те, ебаси и гадните селяндури! :idea:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 10 авг 2011 14:53

Club de Blanco написа:

По-спокойно бе,човек! Става дума за човешки животи...Това,че не ти допадат английските отбори,в никакъв случай не ти дава право да намесваш футбола с човешките животи на хиляди хора!!

Ставало дума за какво? До доказване на противното за мен англичаните не са хора! А като се има предвид какъв съм по характер... и господ да слезе на Земята и той няма да може да ми докаже, че ония там са хора! Това първо.
Второ: Всеки ден по света умират милиони хора, от старост, от болести, от глад/жажда, насилствено и тн... Ако трябва да ни пука за всеки един от тях и за всеки един от тях да сме посекунда в траур..., то никога няма да излезем от траур... Но това върху, което искам да акцентирам е следното: защо като стане нещо такова в Англия и вече чудо голямо, обръща му се супер много внимание и е станала някаква кой знае каква трагедия, а когато стане нещо подобно в друга държава...все едно нищо не е станало! Ако приемем вашата теория, че ония от острова са хора... е да не би да са някакъв специален вид супер хора, че точно те да са толкова важни и специални, че да ни пука какво ставало в скапаната им държава!?

И трето: Повярвай ми тук изобщо не е намесен футбола! На времето нямах нищо против англичаните като живи организми от неопределен тип, ходил съм на екскурзия в Лондон и тн..., но после през 2005-а година един шибан, пиян, дрогиран, малоумен, прост и тн англичанин (типичен представител на тяхната нация) се опита да убие един българин, който по случайност познавам! Да, говоря за онова безполезно изкопаемо Майкъл Шийлдс! Който за капак, след като шибаните англичани ни натискаха да го екстрадираме, после го помилваха и сега този олигофрен е на свобода!!! Е от този момент насетне аз не мога да съм съпричастен към нещастието на тази лайнарска нация! Мога да им желая само смърт, беди, нещастия и тн - те друго НЕ заслужават!
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Последна промяна от megan fox на 10 авг 2011 14:56, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 10 авг 2011 14:54

Cesc Fabregas написа:

Мен пък ми пречат каталунските мангасари, аре да измират и те, ебаси и гадните селяндури! :idea:

Само след цървулите от Милано! :evil: :evil: :evil: Без да знаеш, защо не мога да понасям англичаните, защо говориш?!

Потребителски аватар
Club de Blanco
Контакти:

Мнениеот Club de Blanco » 10 авг 2011 15:10

Да, говоря за онова безполезно изкопаемо Майкъл Шийлдс! Който за капак, след като шибаните англичани ни натискаха да го екстрадираме, после го помилваха и сега този олигофрен е на свобода!!! Е от този момент насетне аз не мога да съм съпричастен към нещастието на тази лайнарска нация! Мога да им желая само смърт, беди, нещастия и тн - те друго НЕ заслужават!

Това е частен случай,и от него не следва,че всички англичани са наркомани,престъпници и пияници...Твоето състояние се превръща в нещо като мизантропия към англичаните,което определено не е правилно!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 10 авг 2011 15:20

Club de Blanco написа:
Да, говоря за онова безполезно изкопаемо Майкъл Шийлдс! Който за капак, след като шибаните англичани ни натискаха да го екстрадираме, после го помилваха и сега този олигофрен е на свобода!!! Е от този момент насетне аз не мога да съм съпричастен към нещастието на тази лайнарска нация! Мога да им желая само смърт, беди, нещастия и тн - те друго НЕ заслужават!

Това е частен случай,и от него не следва,че всички англичани са наркомани,престъпници и пияници...Твоето състояние се превръща в нещо като мизантропия към англичаните,което определено не е правилно!

Не съм казал, че е правилно, но просто съм такъв. По принцип не ми пука за чуждото нещастие, но ужасно много ми пука за моите близки, приятели и познати. И когато някой по някакъв повод нарани някого от тези хора аз се настройвам супер много срещу този човек. И предвид, че английското правителство защити и помилва Шийлдс... от този момент насетне аз намразих англичаните като цяло. Това, което направиха англичаните не е правилно и не е нормално!
По същата причина сега много хора са негативно настроени към Либия, заради това, което навремето причиниха на нашите медицински сестри..., но понеже става въпрос за Либия... чудо голямо, не си спомням някой да бе съпричастен към всичките либийци, които загинаха по време на размириците в страната. И напълно разбирам защо хората не им бяха съпричастни...., след това, което причини либийското правителство на няколко българи, това е напълно разбираема реакция. Ама като стане въпрос за Англия и сякаш те са някакви богове... И тогава същата такава реакция, каквото много хорат имат към Либия (в това число и аз) щом е насочена към Англия това нещо се заклеймява! Защо? На какво отгоре има такъв двоен стандарт? С какво Мартин Георгиев е по-различен от медицинските ни сестри, че да можем да простим на англичаните, но не и на либийците? :idea:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 10 авг 2011 16:28

pomiqrat написа:Не, че нещо, ама Северна Корея е комунистическа, а ако попаднеш във Венецуела няма да искаш да си ходиш, а ако имаш пари ще останеш в Куба завинаги на плажа.

Не че нещо,ама от къде ще ги имаш тези пари при положение,че средната заплата е между 5-10 $ ;) Вие искате да взимате "капиталистически" заплати,а да живеете в комунистическа държава :lol: Е няма такъв филм ;) Взимай си техните заплати живей там,пък да те видим колко добре ще си живееш :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 10 авг 2011 17:11

megan fox написа:
Cesc Fabregas написа:

Само след цървулите от Милано! :evil: :evil: :evil: Без да знаеш, защо не мога да понасям англичаните, защо говориш?!

А ти кой беше, че да ми пука?! Боли ме КУРA защо ги мразиш!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 10 авг 2011 19:21

Cesc Fabregas написа:А ти кой беше, че да ми пука?! Боли ме КУРA защо ги мразиш!

Каза ли нещо, или вратата изскърца?! Аз съм ПЪТЯТ, ИСТИНАТА И ЖИВОТЪТ, А ТИ ЧАДО МОЕ Е ВРЕМЕ ДА СЕ ПОКАЕШ!

Върни се в “Свободна зона”