Черно Море - ЛЕВСКИ - 3:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Черно Море - ЛЕВСКИ 13.08.2011 /18:00ч/ А група 2 кръг

Мнениеот MORSKI » 10 авг 2011 02:44

daniel875 написа:Излагаш се, младежо. Не стига, че сте от най - подпираните отбори в историята на българския футбол, ами се оплаквате.
Оправете си стадиона! На тази кочина не може да се играе нормален футбол.
Най - големият виновник за състоянието на терена е кметът ви Кирил Йорданов, който така и не иска да направи нищо май.

ахахахаха я ми дай факти и доказателства, че сме били най-подпирани в "А" група... Така на думи и баба знае... Аз мога да кажа, че жена ти е ..., че сестра ти е.... Иди доказвай, че после нямаш сестра.... Да си чувал, че за клевета хора се съдят, а? Много е лесно така без факти на голи думи.... Изключителни простотии изръси тук за няколко мнения, ама изключителни... Ти, ако ми дадеш дори 1 пример в който са ни подпирали- аз мога да ти дам още 10, в които вас да подпирали срещу нас.. И имаш очи да говориш и казваш, че ние сме били комплескрани, а ти самия избиваш комплекси? Я ми кажи откъде си, че гледам доста злоба си събрал срещу нас, чак не се усещаш какви ги бръщолевиш... Ще се задавиш от злоба, момче!
Ти фен на Левски ли си въобще или си анти- Черно Море?

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 10 авг 2011 09:10

MORSKI написа:
Rivaldo10 написа:Тежък мач, ако успеем да изкопчим някак си победа ще е супер. Арш направо не го виждам срещу танкове,валяци и другите подобни защитници на Черно Море.

И кои са тези танкове и валяци, че ми е интересно :lol: Ти въобще знаеш ли кои са ни футболистите в момента и докога ще говорите за терен, кюскане и ред глупости, които са във вашите глави? Дори не ни знаете състава, седнали да говорят как сме играели :lol: Пък то нищо общо- в момента имаме само 1 класически дървар в тима... И той я играе, я не... Половината отбор си разпродадопхме от зимата насам.,....
Терена си се валира, в прилично състояние, така че и той не може да ви е оправдание...
Прогноза 1:0 за нас...

Как да ви знам състава като всички са анонимници.
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 10 авг 2011 10:43

MORSKI написа:
Rivaldo10 написа:Тежък мач, ако успеем да изкопчим някак си победа ще е супер. Арш направо не го виждам срещу танкове,валяци и другите подобни защитници на Черно Море.

И кои са тези танкове и валяци, че ми е интересно :lol: Ти въобще знаеш ли кои са ни футболистите в момента и докога ще говорите за терен, кюскане и ред глупости, които са във вашите глави? Дори не ни знаете състава, седнали да говорят как сме играели :lol: Пък то нищо общо- в момента имаме само 1 класически дървар в тима... И той я играе, я не... Половината отбор си разпродадопхме от зимата насам.,....
Терена си се валира, в прилично състояние, така че и той не може да ви е оправдание...
Прогноза 1:0 за нас...

Не исках да обидя никого от отбора ти, просто като чуя Черно Море и първо се сещам за високи и здрави защитници, затова използвах определението "валяци и танкове". А за терена не съм казал и дума, видях снимките във вашият форум и ми изглежда добре.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 10 авг 2011 12:01

MORSKI написа:
daniel875 написа:Излагаш се, младежо. Не стига, че сте от най - подпираните отбори в историята на българския футбол, ами се оплаквате.
Оправете си стадиона! На тази кочина не може да се играе нормален футбол.
Най - големият виновник за състоянието на терена е кметът ви Кирил Йорданов, който така и не иска да направи нищо май.

ахахахаха я ми дай факти и доказателства, че сме били най-подпирани в "А" група... Така на думи и баба знае... Аз мога да кажа, че жена ти е ..., че сестра ти е.... Иди доказвай, че после нямаш сестра.... Да си чувал, че за клевета хора се съдят, а? Много е лесно така без факти на голи думи.... Изключителни простотии изръси тук за няколко мнения, ама изключителни... Ти, ако ми дадеш дори 1 пример в който са ни подпирали- аз мога да ти дам още 10, в които вас да подпирали срещу нас.. И имаш очи да говориш и казваш, че ние сме били комплескрани, а ти самия избиваш комплекси? Я ми кажи откъде си, че гледам доста злоба си събрал срещу нас, чак не се усещаш какви ги бръщолевиш... Ще се задавиш от злоба, момче!
Ти фен на Левски ли си въобще или си анти- Черно Море?

Добруджа, Калиакра, Спартак Варна могат да кажат същото за Черно море, както Черно море за Левски, ЦСКА и Литекс.
Бъди обективен!
Съдиите са едни и същи - вечно даващи в полза на ужким по - големия.
Доколкото знам, всички приказваме само хубави неща за Пирин, но местните много ги плюят. Явно има нещо.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 10 авг 2011 12:26

MORSKI написа:Светът не свършва с вас, ЦСКА или Литекс! Точно заради това ваше самочувствие, напомпено без грам покритие сме на този хал... И вие по нищо не се различавате от Shooterman... Той прекалява на тема Черно Море, вие имате същото самочувствие на тема Левски! Така, че какво се учудвате- еднакви сте.. .
Иначе за Пламен Илиев- добър е, но има доста да се доказва още...
Пиргов мога да ти кажа, ако не си го гледал да си замъчлиш,.... Просто си пусни клипчета от мача с ПСВ примерно и още куп такива- има уникален рефлекс...

Всъщност що се отнася за България - свършва. Колкото и да не ти се иска ако някой играч става за нещо или го взимат в грандовете или го продават в чужбина... За да играе толко години в отбор които не се бори за нищо - ясна е работата.
Мач с псв няма нужда да гледам.... нито спасяванията му там. То и на Алмуня ако му изкараш едно клипче ще кажеш баси вратаря, баси спасяваянта :lol: Аз въпросния пиргов съм го запомнил с това, че 2-3 мача по ред подава на наши играчи докато нескопосано бие аутове или изнася топката и след това пада гол във вратата му... даже в мача по миналата година когата така подаде на Жоазиньо и той му я тресна директно под гредата повтори същото упражнение същия мач още 3-4 пъти... което беше невиждано от мене ... в един мач.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 10 авг 2011 12:37

Бекъма написа:Как да ви знам състава като всички са анонимници.

Като не познаваш играчите и не си гледал нито един наш мач от този сезон, най-добре е да си мълчиш.

Любезно благодарим на вашето мъдро ръководство, че зимата купи един от нашите "анонимници" за немалко пари и го направи известен.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 10 авг 2011 14:11

yavorescu написа:
Бекъма написа:Как да ви знам състава като всички са анонимници.

Като не познаваш играчите и не си гледал нито един наш мач от този сезон, най-добре е да си мълчиш.

Когато доиде да натрапва мнението си във вашия раздел - тогава можеш и да имаш някакво право да му казваш дали да мълчи или не.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 10 авг 2011 14:43

Не му казвам да мълчи, само отбелязвам, че това е по-разумното действие. Как може да имаш каквото и да е мнение за играта на отбор, който не си наблюдавал?

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 10 авг 2011 14:57

yavorescu написа:Не му казвам да мълчи, само отбелязвам, че това е по-разумното действие. Как може да имаш каквото и да е мнение за играта на отбор, който не си наблюдавал?

Те са рогати бе човече какво им обясняваш толкова не мога да те разбера и теб ??? :) Ти знаеш ли какво значи израза " гледа като теле в железница" ? Ако знаеш тогава изобщо не се хаби да им обясняваш ... те са като с капаци или по-скоро с едни такива сини големи очила и не виждат по-далече от носа си. :lol: Ако трябва да сме обективни, те никога не са играли лесно на Тича, а сега освен психологически проблем от срамното отпадане от тези анонимници Търнава имат и друг много по-сериозен проблем и той е липсата на треньор и като вземем в предвид контузията на Мюлдер и наказанието на Калво си мисля, че фаворит сте вие ... прогнозата ми е 2:0 за Черно Море или 3:1 ;)
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 10 авг 2011 15:05

Абе ей :lol: вие не разбрахте ли,че с радио,жена и морския не може да се спори :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Архив”