Обединените фенове на Левски и ЦСКА!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Re: Обединените фенове на Левски и ЦСКА!

Мнениеот glarus_ds » 07 юни 2009 12:03

Dexter Lord написа:
glarus_ds написа:
LoLo написа:Трябва да отдадем почест пред публиката вчера , аз за първи път бях свидетел на чак такова обединение от двете страни. Нямаше изцепки за клубните отбори, провокации и други глупости. А най-много ми хареса ,когато от едната страна се викаше "Българи.." , а от другата "... ЮНАЦИ!". Наистина евала ни на вскички дето бяхме на стадиона макар,че си мисля ,че е крайно време да се измислят няколко смислени песни за националния отбор ! Имаме 2-3 и те са от едното време , нека фенклубовете в цялата страна направят по въпроса и да обогатим репертуара за да можем да помагаме още повече на момчетата!

Играта м/у секторите я правим всеки мач на Герена, плюс мача с ЦСКА на 9-ти :)

Играта между секторите я въведе Ботев Пловдив и в частност Лудата Банда още преди няколко сезона.А за кой не скача и не пей е същата работа. ;)

Не знам кой я е въвел! Не казвам, че сме ние. Не е сигурно и че сте вие. Важно е шоу да става на стадиона. А ние на мачовете на Левски определено си правим шоу и ни е яко :lol: ;)
CHELSEA

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 07 юни 2009 12:09

Ами уникална публика, мисля че националите ни даже не я заслужават, уникална хореография, прегракнал съм от мача, целия В сектор викаше, естествено беше и Г и Б да викат, но се видя че и А сектор също го може.
П.П
Точно това си мислихме преди мача, че има много малко песни за България, 1вото за което се сетих беше Шуми Марица, но то е като марш , не става, трябва да се измисли нещо ново, ако ще да е с копирана мелодия!
Даже примерно може поотделно за "звездите" ни някакви песни да се измислят, но незнам дали си заслужава.
Последна промяна от Linky на 07 юни 2009 12:13, променено общо 1 път.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Dexter Lord
Контакти:

Мнениеот Dexter Lord » 07 юни 2009 12:11

glarus_ds написа:
Dexter Lord написа:
LoLo написа:Трябва да отдадем

Играта между секторите я въведе Ботев Пловдив и в частност Лудата Банда още преди няколко сезона.А за кой не скача и не пей е същата работа. ;)

Не е сигурно и че сте вие.)

Хах,е тук бъркаш.Не сте вие,нито цска,а за буферите да не говорим.Не че е от значение де,важното е да става шоу както каза.
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!

Потребителски аватар
..Локо Пловдив
Контакти:

Мнениеот ..Локо Пловдив » 07 юни 2009 12:18

Не че нещо.. ама незнаех че на мача има само Левскари и ЦСКА-ри... То от Пловдив нито 1 фен сигурно е нямало... нито от Варна,Бургас,Перник и т.н. ... Нее то имаше само Софиянци на мача...
Брат... темата ти е АДСКИ ТЪПА !! Ша ва е*а в тъпите ШОПИ !! Стига Левски ЦСКА... Перник е на няколко км от София... Според теб е нямало нито 1 фен на Миньор на мача.. пфф шегаджия.. Алоо администратор ли си къв си.. изтрий тая тема веднага... и ако може да се направи нова.. с по-добре усмислено заглавие.. тая тема КУ-ЦА !

theboy
Контакти:

Мнениеот theboy » 07 юни 2009 12:25

Тази песен "Боят настана тупкат сърца ни,ето ги идват наще душмани,Кураж дружина вярна сговорна,ний не сме вече рая покорна... " много надъхва :idea:

david villa_fan

Мнениеот david villa_fan » 07 юни 2009 12:26

да бе цел стадион пълен с туристи,дошли от селата,смешна работа.нема6е никъв синхрон никва организация,а боклуците от софия запад си разграбиха знамената,да си ги заврът в газа!
ние сме момчетата червено-черни, и винаги на локо ще сме верни,когато бие и когато пада,ние пак ще сме железната бригада.о форца локо форца форца локо... и пак сме тука, и не ни пука, и ако трябва всички ще избием........

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 07 юни 2009 12:26

BGarmy написа:По едно време се "СЕКТОР Г" се опита да интегрира песента САМО ТИ.............. да стане национална(още със Италия),от отсреща и от ляво и дясно много мълчаха. :evil:

Аз бях в Б и хората си мислиха, че пеете за ЦСКА.Аз обаче знаех , че не с тази мисъл пеете песента за за България!Евала за иниациативата за Българи от едната и то другата щнаци!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

assencho1
Контакти:

Мнениеот assencho1 » 07 юни 2009 12:27

алоо засегнатите провинциалисти
ест е да има от вс краища на България хора, но сектор Б и Г в София е много добре известно на кои 2 отбора са привърженици така че моля на скимтете на умрело, щото никаде не пише само левскари и само цскари имаше на тоа мач !!!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 07 юни 2009 12:29

david villa_fan написа:да бе цел стадион пълен с туристи,дошли от селата,смешна работа.нема6е никъв синхрон никва организация,а боклуците от софия запад си разграбиха знамената,да си ги заврът в газа!

Да бях в Б ама се чудя защо ми го взеха точно говорих по телефона и нямах време да реагирам.бях се заприказвал.Вместо секи да си го взема и да дойде на другия мач те го взимат за мач на Левски.Евалата най-смешната организация в България!А исках си го взема ама викам са какво ще се карам и да се правя на циганин за едно знаме!Първо те не са давали пари за тия знаемна че да си г ивзимат!Смешнари!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Силвър
Контакти:

Мнениеот Силвър » 07 юни 2009 12:30

POPCORN написа:
BGarmy написа:По едно време се "СЕКТОР Г" се опита да интегрира песента САМО ТИ.............. да стане национална(още със Италия),от отсреща и от ляво и дясно много мълчаха. :evil:

Аз бях в Б и хората си мислиха, че пеете за ЦСКА.Аз обаче знаех , че не с тази мисъл пеете песента за за България!Евала за иниациативата за Българи от едната и то другата щнаци!

Kakво си дирил в сектор Б бре армеец :o :o :o :o :o

Върни се в “Национален отбор”