селекцията в черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

lfc
Контакти:

Re: селекцията в черно море

Мнениеот lfc » 07 юни 2009 11:58

само не М.Огнянов.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 07 юни 2009 18:39

lfc написа:само не М.Огнянов.

Защо?
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

lfc
Контакти:

Мнениеот lfc » 07 юни 2009 18:46

защото Огнянов няма характер.Няма професионално отношение към работата си.Спомни си колко зулуми направи в Левски за няколко години.Ако го вземем трябва просто да го търпим и след време освободим.Знам го много добре 6то за птица е.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 08 юни 2009 08:59

lfc написа:защото Огнянов няма характер.Няма професионално отношение към работата си.Спомни си колко зулуми направи в Левски за няколко години.Ако го вземем трябва просто да го търпим и след време освободим.Знам го много добре 6то за птица е.

Ами Какалов?Аз си мисля,че единственият отбор където може да се промени даден играч към по-добро,в смисъла на дисциплина е Черно море.Така,че не виждам защо да не го вземем,макар и като част от сделка?
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

lfc
Контакти:

Мнениеот lfc » 08 юни 2009 10:21

да,за Какалов си прав.Дано гре6а,но все ми се струва 4е ще му падне пердето някой ден.Огнянов имаше и алкоьолни изцепки в Лом,много проблеми с дисциплината в Левски.Може футболните му качества да са добри,но отношението му е нбесериозно.

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Мнениеот gambara » 08 юни 2009 18:57

gambara написа:
mursusaid написа:аз пък бях чул нещо за Светлъо Тодоров...само че сега всичко е слухове,можем да коментираме повече като има нещо факт.Само че много време за бавене няма,че подготовката почва в края на юни,а първите ни мачове в Европа са само след 2-3 седмици след това,което ме притеснява,понеже и да се вземат нови хора,кога те ще имат време да се адаптират и настроят към другите момчета и играта на отбора

в интерес на истината и аз така чух и то от негов приятел /бивш вече футболист от школата на добруджа/ така че нещата могат и да се случат,аи дано :!:

ах ако се окаже истина , Тоди може да научи останалите как се вкарват голове :)
http://www.sportline.bg/news/37440/ТИМ-пак-удари-Батков-дава-5-000-евро-повече-на-месец-на-Светльо-Тодоров
аи дано и само Тичаааааа
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 09 юни 2009 15:00

Тоди е прекрасен ход.Мариян Огнянов е страхотно талантлив и би бил най-успешния трансфер на Черно Море в перспектива.В Левски всеки играч е "звезда",мислят само за г*за си всеки.Тук имаме прекрасен колектив,невероятен колектив и отборен дух.Точно от това се нуждае един млад играч,макар и с чепат характер.Покрай Кривия,Жоро,евентуално Светльо и сие от Огнянов маестро Никола Спасов ще направи прекрасен футболист,който ще блести ярко.Там в Подуяне няма кой да го научи на това,в Петрич пък още по-малко.Кой да го учи?Гонзо ли,да,ще го учи да вика бий по главата и т.н.,Алекс е друго нещо обаче.Тука му е мястото на Огнянов,видяхме Какалов,че му трябваха 2-3 месеца да стане друг човек 8-) .
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 09 юни 2009 21:16

Sagittarius написа:Тоди е прекрасен ход.Тук имаме прекрасен колектив,невероятен колектив и отборен дух.Алекс е друго нещо обаче.Тука му е мястото на Огнянов,видяхме Какалов,че му трябваха 2-3 месеца да стане друг човек 8-) .

Може и от Мариян да стане човек от него тук.А Какала ми се струва че ще стане легенда,за нас.Нека се сетим и Миро Манолов, как трудно започна при нас в началото.А сега го боготворим.Напред,моряци.
Само Черно море.

petkovv
Контакти:

Мнениеот petkovv » 10 юни 2009 15:06

Абе дано позатегнат редиците за европа. Миналата година бяха на косъм от сензация.
Успех моряци.

http://www.petkovatakashta.com

Върни се в “Черно море”