според ***:
Херо върна Ака - играчът бил част от постановка
Димитров искал да провери кой изнася информация от съблекалнята
Наставникът на Черноморец Димитър Димитров - Херо направи любопитна инсценировка, за да разкрие кой от приближените му има контакт с медиите и изнася информация от клуба.
Специалистът обяви, че гони дошлия на проби Ибрахим Ака, за да провери дали информацията ще се появи в медиите. След като това станало факт и Херо се убедил в съмненията си, че от съблекалнята изтича информация, той разкрил, че всъщност Ака няма да бъде изгонен, а само е бил част от плана му да разкрие информатора.
Сезон 2011-2012, Лятна подготовка, контроли и трансфери
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Сезон 2011-2012, Лятна подготовка, контроли и трансфери
orion написа:според ***:
Херо върна Ака - играчът бил част от постановка
Димитров искал да провери кой изнася информация от съблекалнята
Наставникът на Черноморец Димитър Димитров - Херо направи любопитна инсценировка, за да разкрие кой от приближените му има контакт с медиите и изнася информация от клуба.
Специалистът обяви, че гони дошлия на проби Ибрахим Ака, за да провери дали информацията ще се появи в медиите. След като това станало факт и Херо се убедил в съмненията си, че от съблекалнята изтича информация, той разкрил, че всъщност Ака няма да бъде изгонен, а само е бил част от плана му да разкрие информатора.

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Нападател от Англия чакат в Черноморец
Нов нападател ще дойде на проби в Черноморец през седмицата, научи БТА. Футболистът е играл в Лига 1 на Англия и идва с препоръките на капитана на отбора Радостин Кишишев. Играчът е на 25 години, но е амбициран да играе в първа лига на европейска страна. Старши треньорът на бургазлии Димитър Димитров ще го тества около седмица и ще реши дали да му предложи договор.
Черноморец се наложи с 1:0 над Калиакра на старта на новото първенство, но проблемите с контузиите на двама нападатели - Рикардо Асис и Ибрахим Ака, наложи преквалифициране. Така например атакуващият полузащитник Борислав Балджийски се наложи да влезе като чист нападател.
Нов нападател ще дойде на проби в Черноморец през седмицата, научи БТА. Футболистът е играл в Лига 1 на Англия и идва с препоръките на капитана на отбора Радостин Кишишев. Играчът е на 25 години, но е амбициран да играе в първа лига на европейска страна. Старши треньорът на бургазлии Димитър Димитров ще го тества около седмица и ще реши дали да му предложи договор.
Черноморец се наложи с 1:0 над Калиакра на старта на новото първенство, но проблемите с контузиите на двама нападатели - Рикардо Асис и Ибрахим Ака, наложи преквалифициране. Така например атакуващият полузащитник Борислав Балджийски се наложи да влезе като чист нападател.
Лига 1 си е трета дивизия в Англия, но при всички положения ако не е по-силна със сигурност не е по-лаба от А групата ни Футбалерите в тези дивизии са "катили" и компенсират ограничените си технически качества с борба и много хъс. В този ред на мисли едно англичанче с вид на ръгбист или физическа прилика с Вини Джоунс ще ни спести някоя и друга скучна минута на стадиона...Аз съм за ( ако ме пита някой де) 

- калпазанчо
- Контакти:
ntodorov написа:Лига 1 си е трета дивизия в Англия, но при всички положения ако не е по-силна със сигурност не е по-лаба от А групата ни Футбалерите в тези дивизии са "катили" и компенсират ограничените си технически качества с борба и много хъс. В този ред на мисли едно англичанче с вид на ръгбист или физическа прилика с Вини Джоунс ще ни спести някоя и друга скучна минута на стадиона...Аз съм за ( ако ме пита някой де)
Като каза Вини Джоунс та се сетих за един филм където той е затворник и трябваше да играят с надзирателите. Като се сетя Вини-то беше единствения който знаеше за какво иде реч и им беше играещ треньор. Като се сетя само как минаха първите уроци направо ще се напикая от смях. Много готина комедия.
И да - и аз съм за ако ме питат за такъв коравичък. Особено се кефя на катили които при удар рамо в рамо свалят противниковия защитник на земята.

[center]Member of Old School Boys [/center]
O-oooх той и нашия късмет един...Вместо катилче да не ни докарат някоя "мърда" тип ала Шерингам ( от ЦСКА), който играеше повече с ръцете си, когато ги размяташе в търсене на топката отколкото с краката си. От цялото му пребиваване на Армията разбрах, че Албиона ражда и мърди. Ирландецът ме "впечатли" само с един отскок, когато вместо да търси височина си сви краката в колената и се получи нещо, като стъпка от Дайчовото хоро. Мноооого му се смях. Търсих го в Бокса този момент, но не го намерих, а мача не си спомням. Нещастно момче с финансови претенции ( на мама и тати). Ако таквоЗ чудо заиграе в някоя дивизия на Англия ( той няма качества и за там де ) след всеки мач ще се чувства, като мома след насилническо блудство. 

- калпазанчо
- Контакти:
ntodorov написа:O-oooх той и нашия късмет един...Вместо катилче да не ни докарат някоя "мърда" тип ала Шерингам ( от ЦСКА), който играеше повече с ръцете си, когато ги размяташе в търсене на топката отколкото с краката си. От цялото му пребиваване на Армията разбрах, че Албиона ражда и мърди. Ирландецът ме "впечатли" само с един отскок, когато вместо да търси височина си сви краката в колената и се получи нещо, като стъпка от Дайчовото хоро. Мноооого му се смях. Търсих го в Бокса този момент, но не го намерих, а мача не си спомням. Нещастно момче с финансови претенции ( на мама и тати). Ако таквоЗ чудо заиграе в някоя дивизия на Англия ( той няма качества и за там де ) след всеки мач ще се чувства, като мома след насилническо блудство.

[center]Member of Old School Boys [/center]
Хайри пак се прибрал в Бургас според Гонг. Това момче ходи, където ходи и пак у нашиЮ се нанизва. Като муха на мед е...Впрочем нямам нищо против него. Беше голмайстор на отбора ни преди време. Уееекинко си пада "Универсал", но пък е по - непостоянен дори от старчески нагон.
- Искам си Акаунта
ntodorov написа:Хайри пак се прибрал в Бургас според Гонг. Това момче ходи, където ходи и пак у нашиЮ се нанизва. Като муха на мед е...Впрочем нямам нищо против него. Беше голмайстор на отбора ни преди време. Уееекинко си пада "Универсал", но пък е по - непостоянен дори от старчески нагон.
А , няма да се притесняваш ... Ако не го продадат Киряков ще го "раздели" по взаимно съгласие

Искам си Акаунта написа:ntodorov написа:Хайри пак се прибрал в Бургас според Гонг. Това момче ходи, където ходи и пак у нашиЮ се нанизва. Като муха на мед е...Впрочем нямам нищо против него. Беше голмайстор на отбора ни преди време. Уееекинко си пада "Универсал", но пък е по - непостоянен дори от старчески нагон.
А , няма да се притесняваш ... Ако не го продадат Киряков ще го "раздели" по взаимно съгласие
Амииии. Какво да му се притеснявам. Нито хляб, нито вода му давам, а и нищо не иска от мен момчето, но пък сакън тЪй немило-недраго и неизползвано, като стара бричка пред коптор да стои.