Някой знае ли как върви възтановяването на Жоро Илиев и ще бъде ли готов за евромачовете?
http://www.footballbulgaria.com/
Жоро Илиев
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Жоро Илиев
Малко вероятно. Жоро ще бъде готов налъно за началото на следващия сезон. Да се надяваме да се оправя все по-бързо и отново да ни радва с играта си
ЗАПЕЕЕЕЕЕЙ ЗА МОРЯЦИТЕ!
дано жоро се оправи скоро , защото ако замине алекс , той ще е основният плеймейкар в отбора
- Sagittarius
Мисля,че ще бъде готов за втория съперник в ЕКТ.Точно в ЕКТ Жоро е най-нужния,защото е много по-бързо разиграващия халф.При всички положения ни трябва още един плеймейкър и то при положение,че Кривия остава.Жоро обаче придава скоростта в играта ни и както видяхме без изхвърляния - накара Щутгарт да се изпуснат в гащите.Освен това е най-добрия ни изпълнител на преки свободни удари отдясно
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
мисля че даксон е подходящ за черно море....
ДАКСОН е истината!И като втори и като първи халф.Жоро и Данчо в момвнта нямат алтернатива.Но с един Даксон ще сме супер.Ще има и конкуренция и вариативност.А иначе не напразно агитката пее-,,един е Жоро Илиев"!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
обаче селекцията най-вече трябва да е насочена към намирането на ляв и десен халф бег , както централен нападател !!!!!!
- Sagittarius
Даксон е по-скоро алтернатива на Кривия отколкото на Жоро.Дани Кики би бил смяната на Жорката.Абе помните ли 2003?Локо Пд взе от нас Жоро Илиев,Иво Михайло и Дарко Спалевич.И стана Шампион!Ние искаме Даксон,Кики и Мечечиев.Също трима.Вземем ли ги сме Шампиони.Това ако не е знак на съдбата пък
.

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
за кики и даксон ..ок...ама за какво ни е мечеджиев??? , той вече на 32 год. за този пост ни трябва младо и бързо момче
-
- Контакти:
Morqk написа:Малко вероятно. Жоро ще бъде готов налъно за началото на следващия сезон. Да се надяваме да се оправя все по-бързо и отново да ни радва с играта си
Ето едно реално мнение - участието ви в турнирите ще е приключило до старта на първенството.