Има ли място Чавдар в националния отбор ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Неутрален
Контакти:

Има ли място Чавдар в националния отбор ?

Мнениеот Неутрален » 10 авг 2011 09:20

За н-ти път се питам, какво прави този човек в националния отбор ? Всеки път е мъка да го гледаш на терена, това не е същия футболист който игра в Славия.Толкова ли нямаме кой да го замести или отново задкулисни игрички са на преден план ? Предполагам не е нужно да обяснявам защо не ми харесва : твърде бавен, губи поне по 5 топки , не се връща да помага (предполагам заради килограмите), никаква идея с нападение, като го гледам заприличал на някакав касапин или месар от реклама за салами. Лично аз предпочитам Борис Галчев, даже и Гаджев ми се струва подобър вариянт от Чавдар, а защо да не се пробват и младежите от Литекс.Може би не съм прав, затова се надявам да прочета повече коментари по темата.

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Re: Има ли място Чавдар в националния отбор ?

Мнениеот MagicMoments » 10 авг 2011 09:22

На този човек трябва да му се прекрати кариерата.Толкова е безидеен,че няма кой да го надмине по тъпота ......
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

UL_Blue

Мнениеот UL_Blue » 10 авг 2011 09:35

Има място, но като резерва. Когато му тръгне играта, ... става, но се случва рядко. Ако пък и капитан го направят, то това ще е най-великата глупост.

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 10 авг 2011 09:36

Всеки знае, че няма място! Просто не мога да проумея защо все още получава повиквателни. Матеус е време да се опомни - Чавдар Янков няма място в националния и това е. По-добре да извика някой младок от който и да е отбор.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 10 авг 2011 09:41

Когато трябва да се валира тревата на Стадион Васил Левски Чавката е идеален - метър и петдесет дължина, 100кг равномерна тежест, бавна ротация - ПЕРВЕКТЕН ЗА ВАЛИРАНЕ
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 10 авг 2011 09:45

Ами няма място и за мен, но за жалост, след напускането на Иванков, Барби-гърл, Стенли и Марто, той и Блажко Жизъсъъъ остават най-опитните ни футбалери... кво да го правиш-съдба!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-83 » 10 авг 2011 09:54

Риторичен въпрос.ТВЪРДО НЕ!

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 10 авг 2011 09:58

ros написа:Когато трябва да се валира тревата на Стадион Васил Левски Чавката е идеален - метър и петдесет дължина, 100кг равномерна тежест, бавна ротация - ПЕРВЕКТЕН ЗА ВАЛИРАНЕ

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Мнениеот Артилериста » 10 авг 2011 10:01

Изнасял е и хубави мачове,като например срещу Италия тук,но като цяло според мен вече Чаво не става за националния.Имаме далеч по-класни халфове като Борис Галчев,Стилян Петров,Владимир Гаджев и Благо Георгиев! ;)
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 10 авг 2011 10:10

Естествено ,че няма място .

Върни се в “Национален отбор”