"Епохата" на Левски !?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Alexandrov93
Контакти:

"Епохата" на Левски !?

Мнениеот Alexandrov93 » 07 юни 2009 08:29

Кога ще свърши "епохата" на Левски в националния?Кога ще престанат да се викат 15 бивши и 3 настоящи играчи на Левски?Кога ще се вика поне по един футболист на Черно Море и Локо Сф,например?Мъри за какво вика футболисти на Литекс?За да ги вика трябва да са по-добри от останалите,а аз като гледам са на 4-то място,въпреки че футболистите които вика са супер-Кишишев,Манолев,Попов,но като почне дз вика някакви измислени за да ги продаде какво правим?Кога ще се извикат-Камбуров,Делев,Юруков,Г.Илиев,Александров(не Кривия,а защитника)?Много повече заслужават от сегашните,Александров е в пъти по-добър от Томашич !А Юруков в пъти по-добър от Велизар Димитров :evil: :evil:

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Re: "Епохата" на Левски !?

Мнениеот yasen_ov4arov » 07 юни 2009 08:35

Бих добавил и Какалов и близнаците Миневи.Нали уж "подмладявахме състава"?Ако Томашич и Кишишев са подмладяването аз съм шпеков салам :? .
Ние пак ще се върнем на върха!!!

iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.

Blue Radiotherapist
Контакти:

Мнениеот Blue Radiotherapist » 07 юни 2009 08:36

Не се заблуждавай-футболистите в България са още по-големи нещастници.Най-доброто в България в момента са чужденци-Зе и Жо.Единствените,които могат да изострят атаката и да се врежат в защитата на противника и от там да настъпи объркване.Всички останали играят бавен и демодиран футбол-това бе и положението снощи.

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 07 юни 2009 08:49

По логиката на автора и аз може да искам, като левскар играчи от настоящия отбор на Левски... например, защо не един Гаджев, Ники Димитров, Жоро Христов... всички са на 22-23 години, станали са шампиони на страната и са във форма и не са по-салби от споменати по-горе Георги Илиев, Какалов :!: :!: :!: :shock: :lol:, Юруков. Да бъдат викани и Тимонов, Манчев, Божилов от Нафтекс, а и Дани Кики, Митко Илиев, Коемджиев ... :lol: Събрахме се специалистите и всеки иска човек от отбора си за национал. :lol: Дано Мъри да се откаже от Националния, за да дойде треньор, който да вика такива футболисти, като онези от Сливен и не знам още къде и не да ни бият, а да ни ебат на терена, както го направи Сърбия. :lol:
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
naso
Контакти:

Мнениеот naso » 07 юни 2009 09:04

е кво, на мястото на Живко кой?-Данчо тъча?
На вратата оня анмимационния?
Напред... то вие нямате българи в отбора...
ГУНДИ Е ВЕЧЕН

Mariyan Milanov
Контакти:

Мнениеот Mariyan Milanov » 07 юни 2009 09:10

Аз бих искал и Владо Гаджев да беше викнат, защото е един кадърен футболист в момента в България най-добрият халф е именно той.А за епохата не съм съгласен.Каква вина имат бившите левскари освен Томашич, който трябваше да е резерва, но Телкийски вкара гол каква вина има той Живко Миланов игра много добре Митко Иванков спаси много трудни положения Илиян Стоянов направи много добър мач къде им е вината ?!?!?.Бербатов игра добре, но когато трябваше да вкара той не го направи.Мартин игра безобразно слабо.Божинката няма вина тей като го пазеха персонално не му дадоха да диша.Стилиянчо и той се изгуби някъде като цяло отбора игра не лош футбол,но понякога липсва и късмет.Но да чакаме грешка на Ейре просто няма как да стане.Станимир Стоилов няма вина човека направи това което трябваше просто и аз незнам не върви отбора нямат желание :cry:

blue,lagoon

Мнениеот blue,lagoon » 07 юни 2009 09:20

И докога с тези глупости? Какво искате от Мъри? Кой оплеска квалификацийте в по-лесните мачове? Не мога да повярвам,че се обсъждат футболисти като Какалов и Тимонов например! Абе пичове , може и да не сте от Левски ама футболисти като Миланов,Телкийски играха четвъртфинал за уефа,играха в шампионска лига! И те заедно с Тинката бяха най-добри вчера! Приемете реалността! Къде бяха звездите? Пълна нула! Кога Бербатов ще вкара решаващ гол? Стига глупости! Това имаме,това са ни възможностите! Тези мачове се решават с две положения! Вчера за съжаление и двете ги изпусна Бербо! Това е футбола! Поне играят,опитват! Е не стана,ами факт! Ама да се сещате за Какалов точно е смешно!

Потребителски аватар
valio_av
Контакти:

Мнениеот valio_av » 07 юни 2009 09:25

И децата разбраха вчера че пуснаха отбора на лефски да играе.Пълни некадърници и Мадурито и Сирака (дето стои винаги в сянка и дърпа конците) и Илиян Ст....чудя се Иванковото как не отърва някой смешен гол.Били станали шампиони затова ги пускал,всички знаем как стават шампиони последните години.Докато лефскари играят и такива водят национала няма да бием,защото те са свикнали да печелят мачове по друг начин.

Потребителски аватар
lakito7

Мнениеот lakito7 » 07 юни 2009 09:26

от Alexandrov93 на 07 Юни 2009 03:29
Кога ще свърши "епохата" на Левски в националния?Кога ще престанат да се викат 15 бивши и 3 настоящи играчи на Левски?Кога ще се вика поне по един футболист на Черно Море и Локо Сф,например?Мъри за какво вика футболисти на Литекс?За да ги вика трябва да са по-добри от останалите,а аз като гледам са на 4-то място,въпреки че футболистите които вика са супер-Кишишев,Манолев,Попов,но като почне дз вика някакви измислени за да ги продаде какво правим?Кога ще се извикат-Камбуров,Делев,Юруков,Г.Илиев,Александров(не Кривия,а защитника)?Много повече заслужават от сегашните,Александров е в пъти по-добър от Томашич !А Юруков в пъти по-добър от Велизар Димитров :evil:

По тази логика да извикат и от отборите,които са първи в Б група,нали са първи. :lol:
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

Потребителски аватар
153sd
Контакти:

Мнениеот 153sd » 07 юни 2009 09:30

Как може да пуснеш Томашич и Стоянов в централния вал???
За мен Тунчев и Илиев са мн-по добър вариант
а до автора- Когато сложат тренер който е безпристрастен !!!!!!!!!
Изображение

Изображение

Върни се в “Национален отбор”