Черно Море - ЛЕВСКИ - 3:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Черно Море - ЛЕВСКИ 13.08.2011 /18:00ч/ А група 2 кръг
Миньор са наказани с два мача лишаване от домакинство, тези домакинства са им срещу Видима и срещу Славия.

- london_hools
- Контакти:
daniel875 написа:Vladislav написа:Айде припомни ми ако обичаш кога и за какво точно сме били толерирани за сметка на Добруджа. Или за сметка на когото и да било. После ще сравним с вашите мръсотии дето сте ги натворили навред.
Доколкото имам спомен, "Добруджа" е изпадала два пъти заради вас. Варнанлии сте наистина комплексари обаче. Особено младата генерация запалянковци на "Черно море".
Винаги са ви бутали. Алоу, едно време къде "Левски" губеше всяка година? Май беше във Варна. И защо? Защото така трябвало.
После не се прави на много отворен. Вечно толерирани бяхте едно време. Повече даже от ЦСКА. Става дума срещу нас.
Когато отивахме във Варна и Пловдив най - вече, загубата беше 95 процента сигурна. Защото така трябваше. Бяхте ужасно груби и гадни.
Случайно бях с приятели през 2003 в Добрич, понеже имахме път оттам, играехте с "Добруджа" мач за първенство пролетта. Завършихте 1:1, като съдията се оля да ви бута. Е, няма такова бутане. И после ще се оплаквате.
След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", "Локомотив" Пловдив, "Локомотив" София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
Губехме във Варна,защото бяха сателит на цфка!!!иначе няма по-груб отбор от черно море
- Mickey Mauser
0: 4 с пет дузпи за Левски,6-7 изгонени от морето и засяване на неразораната нива с червени човечета
Както се пееше в една песен-"Морякът ,удавник съм аз"
Айде озверели зелени човечета....

Последна промяна от Mickey Mauser на 09 авг 2011 22:10, променено общо 1 път.
[offtopic]Моля,хора в неравностойно умствено и психическо здраве да избягват контакти с мен[/offtopic]
- Mickey Mauser
0:5 с четири дузпи за Левски,6-7 изгонени от морето и засяване на неразораната нива с червени човечета

[offtopic]Моля,хора в неравностойно умствено и психическо здраве да избягват контакти с мен[/offtopic]
PFC Litex написа:Таско Тасков, за който все още имам положително мнение и че към момента е един от малкото кадърни съдии, как може да го поставят за рефер на този двубой, тоя шеф на съдийската комисия е толкова кух, че и на идея си няма.
Този мач трябваше да се свири от западна бригада... не за друго ами в интерес на футбола. Който и Бг съдия да свири тоя мач на Тича двата отбора ще се спукат от ритници... мача е тъпкан с мелета, бутане, блъскане... гонене на съдията по терена и тн.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Извинявайте, не знаех че е недопустимо Левски да губи. И винаги сме били груби... пак извинявайте. И защото сме били груби затова сте падали. Благодаря ви че го обяснихте. Не е зле да си припомните съвсем близкото минало (преди 2-3 години), когато точно заради Черно Море станахте шампиони. Ама тогава май не бяхме груби. Тогава кои бяха грубияните- Тампере или Бате?
Vladislav написа:Извинявайте, не знаех че е недопустимо Левски да губи. И винаги сме били груби... пак извинявайте. И защото сме били груби затова сте падали. Благодаря ви че го обяснихте. Не е зле да си припомните съвсем близкото минало (преди 2-3 години), когато точно заради Черно Море станахте шампиони. Ама тогава май не бяхме груби. Тогава кои бяха грубияните- Тампере или Бате?
Дебрецен! А в събота не знам груби или не, ама няма да счупите каръка от 33 години.
Само Левски!
Излагаш се, младежо. Не стига, че сте от най - подпираните отбори в историята на българския футбол, ами се оплаквате.
Оправете си стадиона! На тази кочина не може да се играе нормален футбол.
Най - големият виновник за състоянието на терена е кметът ви Кирил Йорданов, който така и не иска да направи нищо май.
Оправете си стадиона! На тази кочина не може да се играе нормален футбол.
Най - големият виновник за състоянието на терена е кметът ви Кирил Йорданов, който така и не иска да направи нищо май.
Последна промяна от daniel875 на 09 авг 2011 23:08, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Моята прогноза е 0:2- трудна, но сладка победа. След като не може Калво, силно се надявам Т.Христов да започне титуляр и да покаже на какво е способен. А за Йовов- ако пак го пускат титуляр, поне да е до Гаджев- пуснат ли го по крилото сме загубени. Успех Левскари!