Играчите днеска

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Sheisse
Контакти:

Re: Играчите днеска

Мнениеот Sheisse » 07 юни 2009 03:07

Поне за мен тоя мач беше битка.От нашите Ташаци показаха Кишишев, Пелето и за 20-ина минути Телкийски.Другите...гипс ли беше, форма ли, но могат повече.Разликата Трап-Мъри/Пацо се видя дотук.Едните си взимат точките, другите не!Количествен и качествен показател друг няма!Умерен привърженик на ЦСКА съм, но Бербо с капитанската лента общо няма-ама нищичко!Иначе е задължителен.Ташаци трЕбват, но ирландците показаха по-големи днес и честит им бараж!С Бг-тренъор за съжаление това е максимума, независимо кой е.За всичко останало има зетя, сина и тъча....

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 07 юни 2009 03:22

Пак съм аз... Странно ми е, че Топузаков не игра в защита. Топчо е играл и с Томашич , и със Стоянов в двойка... От какъв зор бяха пуснати, почти да се запознават на терена, тези двамата? Гола на ирландците беше от тъп по-тъп и поради тази причина... Стоилов продължи със страхливата си тактика и се видя какво стана - вместо да ги отнесеме и сега да има УЕфория, подсмърчаме по форумите...
От това поколение нищо не става! Чакаме следващите манекени...
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

XARHTNA
Контакти:

Мнениеот XARHTNA » 07 юни 2009 03:50

Пичове в крайна сметка днес ни издъни бербатката...за пореден път! Може да е много добър, но за да си голям трябва да вкарваш в големите мачове! Вярно всеки може да изпусне обаче не може постоянно да изпуска! Бербатов няма гол в тези кфалификации! Иначе: Иванков беше добре...без вина за гола! Защитата беше трагедия! Пак! Груба грешка при гола! Халфовете също бяха на ниво! Реално ни куцаха много атаките по фланга! Мечо може да вкара гол, но пропиля доста възможности да центрира добре! Марто и Валери не са във форма! Въпросът е защо тогава играят!??! В крайна сметка не заслужаваме да ходим на световно! КОЙТО ИСКА ДА ХОДИ НА СВЕТОВНО БИЕ!

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 07 юни 2009 07:23

Иванков - 8 - единствено при гола стоя като припариран на вратата, без поне да покаже някакъв рефлекс!
Миланов - 6 - много тичане, но без ефект!
Кишишев -9 - за годините си показа че все още го бива!
Томашич - 7 - показа нестабилност при статичните положения!
Стоянов - 7,5 -нестабилен при статични положения, но единствен от нашите се сети че за да се вкара гол трябва да се стреля към вратата!
Телкийски - 7 - най-хубавото му беше че вкара гол, иначе проспа някои топки и слабо игра в зоната си!
Мартин Петров - 6 - контузиите са го извадили от стандартния му игрови ритъм!
Ангелов - 7 - тича и се бори много, но с нисък КПД!
С. Петров - 7,5 - мъжка игра, но му липсваше поглед и към противниковата врата, все пак се нуждаехме от победа!
Божинов - 7 - безумната тактика на Мъри го остави приклещен между двамата солидни защитници на ирландците и неуспя да получи свястна подкрепа от задни позиции!
Бербатов -8,5 - показа борба по терена, но за съжаление беше в зона, която не му отговаря на квалификацията! Мъри показа липса на свои стил, копирайки тактиката на МанЮн, а в случая трябваше да го сложи да играе рамо до рамо с другия ни нападател!
Макриев - 5 - безумна рокада от страна на Мъри, показваща само несигорност и липса на опит! В дебелите футболни учебници пише, че когато търсиш победат,а трябва да извадиш защитник и да пуснеш още един нападател, но явно Мъри не ги е чел, защото той си има връзки в БФС-то!
Георгиев - 5 - и тоя ми бил 3-ти в класацията за Футболист на Годината, пфу!
Димитров - 5 - влезе да си поразходи новия костюм!

В крайна сметка видяхме същия беззъб отбор, какъвто си беше и преди! Разликата е че преди изолирвахме Бербатов на върха на атаката, а сега вече там е Божинов или "страшилището" Макриев! Толкова ли е трудно в мач, който трябваше да спечелим задължително, да излезем с 2-ма чисти нападатели? Лично за мен Мъри се провали! Отделно явно вече толкова си можем, ирландците цял мач ни играха преса в нашата половина и ние неможахме да им отговорим подобаващо! Футбола ни и на национално и на клубно ниво вече е с много нисък ранг!
:cry:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
KlaasJanHuntelaar
Контакти:

Мнениеот KlaasJanHuntelaar » 07 юни 2009 07:54

Всички бяха на ниво,но за съжаление Ирландците се бяха бетонирали по италиански.
Истинският футбол е на албиона.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 07 юни 2009 09:37

Иванков - 7.5.Без грешки,добре виждаше и играта,защото няколко пъти пресече с излизания голови атаки.
Миланов - 5.5-муха без глава цял мач.
Томашич-6-много зле.Въпреки ръстта си загуби почти всички въздушни двубои.
Коловати 5.5. - по-зле и от Томашич.Лошо подсигуряване,подценяване на ситуациите и замалко да получим втори гол заради него.Накрая почна и да ни порти атаките с шутоwe като в махалата.
Кишишев - 9.5 - Евала на Киш!На 35 най-добрия и най-можещия,най-надъхания.Жалко,че нямаме 11 като него.
Телкийски-6.Много слаб.Вярно,вкара гол,но нищо друго не нaправи,ама нищо.Да не говорим и,че 4 топки изпусна в...тъч.Посредствен футболист.
Марто Петров-6-в ужасна форма след контузиите.Но евала за желанието.Той винаги е играл със сърце,но само това не стига.
Ст.Анголов -6 - една дума-незабележим.
Стилян Петров - 8 - страхотен,господар на целия цънтър,борбен и пъргав,берза игра и мисъл.Да имахме още 1-2 като него?
Бербатов - 7.5-добре овалдяваше първата топка,добре връткаше по 2-3 ирландци,но пасовете му бяха все едно за Рууни и Роналдо,а не за Мечо и Валери.Пропусна 2 чисти гола,които беше длъжен да вкара.
Божинов -5.Нищо за цял мач.Статист.Но то всеки щеше да е статист,ако е висок 178 см и играе сам срещу 3 добитъка от 190 см и нагоре.Прегазиха го с лекота.Срещу тези тикви трябваше да играе много по-техниячния и здрав Бербатов,който щеше да ги надиграе.Колкото пъти Берба влезе в полето,толкова голови положения станаха-2 от 2 влизания.
Мъри-2-ка.Тактически тотално надигран от Трапатони.1 час гледа как Божинката го правят на мармалад и го тероризират докато вземе някакви мерки с Макриев,който трябваше да е титуляр.Лоша селекция,видя се,че има цял куп неумеещи футболисти.Шуробаджанащина и слугинаж.
Смени
Благойчу-без вярно отигване.Даже оценка не заслужава.Нула.
Велизарчу-без вярно отигване.Нула.
Макриев - 5 - видя,се,че ако беше играл цял мач щеше да затрудни с физиката си тяхната защита много повече от Божинката.А може би ако играеха двамата заедно Валери щеше да има плацдарм да ги разнищи докато се борят с Макриев?
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Върни се в “Футбол - България”