Лудогорец - Локо Пд - 0:0 FT

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Гагарин Обича Локо
Контакти:

Re: Лудогорец - Локо Пд - 0:0 FT

Мнениеот Гагарин Обича Локо » 09 авг 2011 20:40

PFC Litex написа:
Tommi написа:
"Съдията сгреши и по този начин бе повлияно на крайния резултат. От няколко години в съдийството има правило "изчакай и виж". Ако то бе спазено, голът на Здравко Лазаров трябваше да бъде признат", заяви шефът на реферите ни.

Това трябва да се отнася за страничния съдия. Друг е въпросът, че главният съдия, поне според мен, можеше да прецени добре ситуацията и да зачете гола, въпреки че асистентът беше вдигнал флага.

Предполагам не го мислиш сериозно това, което си написал?

"Станислав Тодоров определено повлия на крайния резултат на мача", отсече шефът на съдиите

Последно кой е повлиял на крайният резултат на мача, главният съдия или страничният?

Аре млъкни вече пък ти бе, всички разбраха, че засада няма само ти не спря да си мрънкаш като дърта свекърва.
Аре отивай в на ловеч темите.
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 авг 2011 20:43

В момента коментираме "адекватното" изказване на шефа на съдиите в България, в което същият казва, че главният съдия е повлиял на резултата, като е отсъдил засада.

Още много след всеки мач ще се коментират "чернодрешковниците" вместо самият мач, но щом това ви действа успокоително, така да бъде.

Между другото Ахмед Ахмед е виновен и за това положение, че е отсъдил засада, а такава НЯМА

Изображение
Последна промяна от PFC Litex на 09 авг 2011 20:49, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 авг 2011 20:44

Литекс, що се хабиш изобщо в подфорум на пловдивски отбор?
В тези на Левски и ЦСКА имаш по-голям шанс да те разберат, отколкото в пловдивските.
Служителят на ЦСКА в БФС със сигурност щеше да уважи флага на помощника си, а сега се прави на шеф.Значи Тодоров е сгрешил, а съдията на Локо Сф.-ЦСКА е взел правилно решение, като не е свирил дузпа срещу ЦСКА..Смях в залата!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

kilobane

Мнениеот kilobane » 09 авг 2011 20:52

Литекса отдавна се е компрометирал със знанието си правилата.......чуйте томми....той не греши ,дори си мисля ,че е практикуващ съдия,но едва ли ще си признае кой е!
[color=#00BF40]В края на декември 1970 г. ЦСКА е поканен за Коледен традиционен мач на „Ноу Камп”, където българския „армейски” тим попилява Барселона с 4:1 (Жеков -2 и Якимов – 2) пред 75 000 зрители. [/color]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 авг 2011 20:54

kilobane написа:Литекса отдавна се е компрометирал със знанието си правилата.......чуйте томми....той не греши ,дори си мисля ,че е практикуващ съдия,но едва ли ще си признае кой е!

Няма такова нещо. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 авг 2011 20:59

kilobane написа:Литекса отдавна се е компрометирал със знанието си правилата.......чуйте томми....той не греши ,дори си мисля ,че е практикуващ съдия,но едва ли ще си признае кой е!

Аз пък си мислех, че в момента коментираме изказването на шефа на съдиите и кой от съдиите е виновен за това отсъждане.

Назад в темата има мнения как може съдия от Шумен да свири мач на Лудогорец, та в този ред на мисли, защо на Черно море - Левски ще свири Таско Тасков от София, който е юноша на ЦСКА?
Изображение

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 09 авг 2011 21:03

Нямаше никаква засада, а правилника нарочно е направен така, че да се тълкува на кой както му е удобно ;)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Pq2OXVuAvQw&feature=player_embedded#at=271[/youtube]
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 09 авг 2011 21:13

PFC Litex написа:

Аз пък си мислех, че в момента коментираме изказването на шефа на съдиите и кой от съдиите е виновен за това отсъждане.

Назад в темата има мнения как може съдия от Шумен да свири мач на Лудогорец, та в този ред на мисли, защо на Черно море - Левски ще свири Таско Тасков от София, който е юноша на ЦСКА?

Като не си в час по добре замълчи.
Гришата колко ти плаща?
Ако съм на Гришата бих ти намалил заплатата.

За да се стигне до тази позиция да има недоволство от съдия от Шумен си има случки от събития.

Накратко.Гонят ни от хотела в който трябва да отседнем,въпреки ,че е резервиран вече от ръководството на Локомотив Пловдив.................и какво съвпадение опа Лудогорец на наше място
Отбора не се допуска да тренира в Краварна.
Зализания Домус избира най-далечната дестинация за мача ,билети 8 лв. -няма такъв смях-само и само да има по малко фенове от Пловдив.
0ще и още....
Обаче както се видя на зализания не му излезнаха сметките или почти след като ни отмениха редовен гол.
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 авг 2011 21:23

kubik, всичко е конспирация ясно, няма такъв смях, а това което си болднал от постът ми с каква цел е не зная.
Между другото от кога гостуващият отбор определя цената на входните билети, както и къде отборът домакин да си играе мачовете?
Докато Лудогорец ремонтират стадионът си ще играят в Каварна, това значи, че следващите които им гостуват трябва да се оплакват от същото ли?
Изображение

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 09 авг 2011 21:29

PFC Litex написа:kubik, всичко е конспирация ясно, няма такъв смях, а това което си болднал от постът ми с каква цел е не зная.Между другото от кога гостуващият отбор определя цената на входните билети, както и къде отборът домакин да си играе мачовете?
Докато Лудогорец ремонтират стадионът си ще играят в Каварна, това значи, че следващите които им гостуват трябва да се оплакват от същото ли?

..ми що си го написал,тогава?

След като не искаш да разбереш нещо,няма как да ти се обясни :(
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Върни се в “Локо Пловдив”