Avgusta 1916 написа:Ти явно си уникално тъпо говедо!От къде на къде пък сега и Ботев Пд са ти криви?Ами дай да видим на всички фенове изстъпленията във времето и според твоя морален кодекс давай да ги закриваме тези отбори.
Нима феновете на Левски не трошат и чупят седалки , не рисуват , не псуват , не показват средни пръсти , не се бият???Да не би да живееш на луната , или слънцето ти идва в повече.Ходил ли си с ваши фенове на гостувания някога ,та ми дрънкаш глупости тук.То пред компа явно те бива на морален съдник да ми се правиш.Ходи си го на.... някъде
Пс:Не си прави труда да ми отговаряш.
Ако аз съм говедо, ти си старозагорският му вид. И то с доста по-дебела и мучаща глава. Така, след този красив увод, нека започнем и по същество. Отново детските оправдания, явно и акълът ти (колкото и да е той) е детски. Егати тъпото и говедарско разсъждание - дай защото някой друг го правил, да го правим и ние. Човече, принизяваш феновете на Берое до много ниско ниво - разбери го.
Не може ли вашата агитка да е изключение? Как може още от първия кръг да отидеш някъде на напълно ремонтиран стадион и да почнеш да чупиш? Че някакъв образ по-назад в темата ми се разпорежда, кой къде да играе. Смешници.
Много се радвам, че ви друснаха глобата вчера. Сега заслужавате да ви вдигнат домашните билетчета с по две левчета, че да ви видим тогава. Нека вие реално си платите глобата, големите отворковци.
А някакъв зуек май измуча или така ми се струва? Егати, жалко че в тази тема на бял свят излезе утайката от феновете на Берое.