БЪЛГАРИЯ - ИРЛАНДИЯ /1:1/

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

kocsetopa
Контакти:

Re: БЪЛГАРИЯ - ИРЛАНДИЯ /1:1/

Мнениеот kocsetopa » 07 юни 2009 00:04

пак казвам две чисти положения имахме едното го вкарахме другото пропуснахме затова мача е 1:1

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 07 юни 2009 00:09

bonbona22 написа:В Херта берлин играе ако не знаеш и се е доказал пове4е от макриев,който играе в Ашдод.

Чакай сега, аз отбора го знам, ама въпроса ми беше играе ли ? И как се е доказал ?! Колко гола има той, колко Макриев ? Ти ако беше треньор, ще извикаш ли футболист който не играе ?! При положение,че имаш такъв който редовно играе ?! Хайде стига смех !

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 07 юни 2009 00:12

Момчета и момичета,стига сте се нервили!Отворете една биричка,ударете една целувка на любимата,и да не ви пука.Живота не свършва след този мач.Нека не виним футболистите и треньорите,те правят каквото могат,това са им възможностите.Да се надяваме на по-добри времена за бг футбола,няма да са утре,тази година,или догодина,но ще дойдат.
Едно голямо БЛАГОДАРЯ на феновете,които бяха на стадиона,невероятна атмосфера имаше!

spartak1918

Мнениеот spartak1918 » 07 юни 2009 00:13

Драги сънародници,случва се това което е най-нормалното да се случи.Липсва ни и количество и качество,а също така и тренер който да се задържи за повече от 6 месеца без значение Българин или чужденец.Да гледаме напред с надежда и освен това туряйте черница в бидоня с ракийката,придава хубав цвят и вкус бих казал.Винцето да е около 18-20 % захарност,студена маза,изпитани бъчви,сигурна канелка а ако има 2-3 хайванчета виж как хвърчат кокали из небесата.НАЗДРАВЕ!!!

Aleksandyr
Контакти:

Re: БЪЛГАРИЯ - ИРЛАНДИЯ

Мнениеот Aleksandyr » 07 юни 2009 00:13

TheClub написа:Хора връщам се от стадиона, прегракнал съм. Страхотно изживяване, но само заради трибуните.... Жалко наистина, трябва много да се работи.. А с дядковците бивши левскари нема да стане, нямам нищо против тях, но не им е тук мястото.. :x

Едно мога да ти кажа тия левскари "пенсионери" направиха головата атака. Ти като имаш по-добри идеи за национали тоя мач го кажи. И стига Мъри ви бил виновен. И Фергюсън да беше дошъл пак същото......

Между другото поне се радвам че бях част от тази публика

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Мнениеот стичо » 07 юни 2009 00:16

Жалко! Не играхме чак толкова лошо.Грешката в началото и пропуските провалиха мача.Не се чудя защо са повикани Мечо и Кишишев. Въпросителната ми е Илиян Стоянов? Направи един не лош удар,и си повярва прекалено много. Провали 2- 3 атаки с недъгавите си далечни удари! :roll: Става доста трудно от тук нататък но, успех!

dhs13
Контакти:

Мнениеот dhs13 » 07 юни 2009 00:20

И стига Мъри ви бил виновен. И Фергюсън да беше дошъл пак същото......

Да Мъри е виновен! Аз до този момент вярвах, че поне Наско е неподвластен, но уви. Сър Алекс не би оставил Бербатов цял мач само заради името му. Не би пуснал скоро въстановилия се от контузия, без достатъчен стаж последните мачове Марто Петров титуляр и то 94 минути.
Това е разликата между нашенец тренер и чужд специалист от западна Европа.

Въпросителната ми е Илиян Стоянов? Направи един не лош удар,и си повярва прекалено много. Провали 2- 3 атаки с недъгавите си далечни удари!

от моята гледна точка Коловати постъпи правилно. видя се, че иначе не става, ама не става и опита да направи нещо от дистанция. подкрепям избора му.
Последна промяна от dhs13 на 07 юни 2009 00:24, променено общо 2 пъти.
[wrapimg=]http://www.dnevnik.bg/shimg/zx450y250_751018.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 07 юни 2009 00:21

Докато вървеше нашия мач гледах и Швеция - Дания.Беше на по слабо ниво.Откакто отбора го пое Стоилов има промени в положителен аспект.

bonbona22
Контакти:

Мнениеот bonbona22 » 07 юни 2009 00:23

мале само как се изказа тоз марто играл 94 минути ти май друг ма4 си гледал.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 07 юни 2009 00:26

dhs13 написа:
И стига Мъри ви бил виновен. И Фергюсън да беше дошъл пак същото......

Да Мъри е виновен! Аз до този момент вярвах, че поне Наско е неподвластен, но уви. Сър Алекс не би оставил Бербатов цял мач само заради името му. Не би пуснал скоро въстановилия се от контузия, без достатъчен стаж последните мачове Марто Петров титуляр и то 94 минути.
Това е разликата между нашенец тренер и чужд специалист от западна Европа.

Въпросителната ми е Илиян Стоянов? Направи един не лош удар,и си повярва прекалено много. Провали 2- 3 атаки с недъгавите си далечни удари!

от моята гледна точка Коловати постъпи правилно. видя се, че иначе не става, ама не става и опита да направи нещо от дистанция. подкрепям избора му.

Е колко да те игнорира човек, то бива глупости, ма много станаха вече !!!................ "твоята гледна точка", Бербатов, щял да изкара"..........ми кой щеше да играе бе ? Кой щеше да изнася топката, да я задържи малко, докато някой си домъкне дъто до по-предни позиции ? При кого щяха да се струпват по няколко играча ?!...........Много тренери, много нещо, ;)

Върни се в “Футбол - България”