БЪЛГАРИЯ - ИРЛАНДИЯ /1:1/

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red_champions

Re: БЪЛГАРИЯ - ИРЛАНДИЯ

Мнениеот Red_champions » 06 юни 2009 23:51

kartago написа:
kkatan написа:имам чувството ,че бербо и в МЮ и тук изпитва ужас да стреля във вратата... нещо се повреди това момче... мисля ,че е време да поседи малко на пейката.... без него мисля ,че доста ще вдигнем скоростта и тогава ще има повече възможности за камбуров или друг

Хахахаххахаха, и кой ще вдигне скоростта бе, пич ?.... Да не я вдигнем толкова много, че да не можем да я стигаме ! :lol:

Значи скоростта ще я дигне Данчо Тодоров.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
Vailo
Контакти:

Мнениеот Vailo » 06 юни 2009 23:51

Бербо беше трагедия :cry:

dhs13
Контакти:

Мнениеот dhs13 » 06 юни 2009 23:51

поствам тук защото затриха темата в която го бях започнал(добре, че винаги копирам преди да пубикувам, защото знае ли чоек.. ) :

Бербатов няма вина в случая. Каквато ни дъжавата и всичко, такъв ни и футбола. Всичко се гради на реалити шоута и звезди... знае се Бербатов е звездата, той майка и баща, било то контузен, в лоша форма, кондиция и тн.. той е, и никой няма право да го сменя или оспорва неговите качества. какво би станало ако Мъри не беше пуснал Мартин(човекът който се е раздавал най много за националния), който днес просто не беше във форма заради тежката контузия от която се въстановява или пък беше заменил Бербатов на почивката при положение, че не тръгна играта по схемата, сценария който беше замислен. Щяха да го разкъсат Мъри от медии до футболни 'специалисти'. Не става така. Дори Дейвид Бекъм не е бил винаги титуляр, въпреки че е бил най голямата звезда в света. в мача в Дъблин се видя, че можем да надвием ирландците, защо сега трябваше да променяме схемата и начина на игра???? надявам се разбирате какво имам предвид.
[wrapimg=]http://www.dnevnik.bg/shimg/zx450y250_751018.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 06 юни 2009 23:52

Vailo написа:Бербо беше трагедия :cry:

Еееее чак пък трагедия,а?Но направи непростим пропуск..уфф още ме е яд,как не можа да си я спре тази преклета топка :roll:
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 06 юни 2009 23:54

dhs13 написа:поствам тук защото затриха темата в която го бях започнал(добре, че винаги копирам преди да пубикувам, защото знае ли чоек.. ) :

Бербатов няма вина в случая. Каквато ни дъжавата и всичко, такъв ни и футбола. Всичко се гради на реалити шоута и звезди... знае се Бербатов е звездата, той майка и баща, било то контузен, в лоша форма, кондиция и тн.. той е, и никой няма право да го сменя или оспорва неговите качества. какво би станало ако Мъри не беше пуснал Мартин(човекът който се е раздавал най много за националния), който днес просто не беше във форма заради тежката контузия от която се въстановява или пък беше заменил Бербатов на почивката при положение, че не тръгна играта по схемата, сценария който беше замислен. Щяха да го разкъсат Мъри от медии до футболни 'специалисти'. Не става така. Дори Дейвид Бекъм не е бил винаги титуляр, въпреки че е бил най голямата звезда в света. в мача в Дъблин се видя, че можем да надвием ирландците, защо сега трябваше да променяме схемата и начина на игра???? надявам се разбирате какво имам предвид.

Тц ! Не мога да ти разбера идеята, честно ! :shock:

dhs13
Контакти:

Re: БЪЛГАРИЯ - ИРЛАНДИЯ /1:1/

Мнениеот dhs13 » 06 юни 2009 23:57

същото звездно положение е и в любимият ми Левски. това най ясно се видя на дербито с червените. Гонзо и Йовов полузакърпени, но титуляри. И какво, след като ги смениха поради осакатяване отборът придоби друг облик и смачкахме вечния противник. Какво би станало, ако не се бяха доконтузили? ами поне 80 титуляри и 1:0 за цска София...

dhs13
Контакти:

Мнениеот dhs13 » 06 юни 2009 23:59

Тц ! Не мога да ти разбера идеята, честно !

тогава игнорирай и продължи напред. ;)

bonbona22
Контакти:

Мнениеот bonbona22 » 07 юни 2009 00:01

аз много се 4удя защо не пуснаха Валери домов4ийски а този МАКРИЕВ с какво макриев е по добър,защо не се дава шанс на валери.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 07 юни 2009 00:03

bonbona22 написа:аз много се 4удя защо не пуснаха Валери домов4ийски а този МАКРИЕВ с какво макриев е по добър,защо не се дава шанс на валери.

Абе, верно бе, той Валерката играе ли сега някъде ? ;)

bonbona22
Контакти:

Мнениеот bonbona22 » 07 юни 2009 00:04

В Херта берлин играе ако не знаеш и се е доказал пове4е от макриев,който играе в Ашдод.

Върни се в “Футбол - България”