I кръг - "Левски"-СЛАВИЯ - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Re: I кръг - "Левски"-СЛАВИЯ

Мнениеот marmi52 » 09 авг 2011 04:45

8-)

Точно с вчерашния състав СЛАВИЯ не отстъпваше чак толкова като класа на Левски. Не им знам трансферите и заплатите, ама в Европа се видя колко са силни.
В България отборите са на толкова ниско ниво, че разликата в класите е нищожна, ако изобщо може да говорим за разлика в класите.
С очите си в продължение на няколко години виждах как един беден Пирин, когато скочи и играе истински, а не като СЛАВИЯ симулативно, озорваше доста така наречените грандове Левски и ЦСКА.

Да кажеш, че между Левски и СЛАВИЯ има разлика, колкото между Валенсия и Хихон е меко казано несериозно ...
Ти, видя ли снощи, че Галин Иванов просто бягаше от вратата на Левски ? Може да съм далеч от СЛАВИЯ, но съм близо до футбола и твърдя, че я разбирам тази игра.
И кой е казал, че Левски са купили мача ? Кой говори изобщо за пари тук ? На мен ми се струва, че Венци постави СЛАВИЯ в някаква хронична зависимост от "грандовете" и затова им ляга постоянно. Какви са му уговорките с Батков и Титан-ите само той си знае ...
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

fen na Slavia
Контакти:

Мнениеот fen na Slavia » 09 авг 2011 08:08

За съжаление всичко написано от marmi52 е вярно.

Потребителски аватар
slavia1
Контакти:

Мнениеот slavia1 » 09 авг 2011 14:24

Първото полувреме бяхме многоооо слаби, но второто се видя, че в този отбор има хляб и много, много, ама много работа за Мартин Кушев. Много ме е яд, че отново излизаме срещу такъв отбор уплашени, а няма от какво, особено пък от този вид на о(т)бора на народа. Иначе за пореден път се видя, че така наречените съдии се насират на Герена, лицето Стоянов толкова се уплаши да свири дузпата срещу Ники Божов, че няма накъде повече, а и не само дузпата, неискам да търся вината само в съдията, защото и ние имаме много трески за дялане, но точно заради такива съдийчета идват мачове като този с Търнава, защото там го няма Ивчо Стоянов и подобни на него

Потребителски аватар
barbi_vip
Контакти:

Мнениеот barbi_vip » 09 авг 2011 16:13

извинете че се намесвам , ама айдеее да не говориме че на Герена се насирал съдята , а в Ловеч как е а Никито Йорданов и други негови колеги какви ги вършат срещу нас ,Локо СФ , срещу вас и другите отбори. С какво бяхте по добри второто полувреме , че аз от балтийте ви друго нз да видах , а бях на стадиона и не видах друго , вашите играчи ритаха като невиждали , симулираха като актьори в Театър "Сълза и смях". Айде моля ви се че и ние не бехме у свет не бехме ,ама пък и вие.Толкова пък да ви е яд че за незнам коя поредна година не сте и в челната тройка , че па са съдята се насрал на Герена , па майка му и цялата му рода виновни че Славия не може да играе.
СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!

И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 09 авг 2011 16:26

Явно второто полувреме не си го гледал... Нищо чудно, иначе щеше да се чувстваш така, както ние се чувствахме през първото. Колкото до съдийството, то си беше както винаги срещу този противник - тенденциозно. Това не оправдава нашата слаба игра и факта, че накрая бяхме длъжни да изравним, предвид факта, че играхме с човек повече срещу отбор, който 4 дни по-рано е играл изтощителни 120 минути.
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
barbi_vip
Контакти:

Мнениеот barbi_vip » 09 авг 2011 16:55

аз и първото полувреме и второто съм гледалА , да и ние не играхме добре беше слабо второ полувреме за нас , но пък и вас не видях кой знае какво да показвате , като сте били толкова добри полжението ви на Галинчо и още едно би ли ми обяснил защо станаха като бяхме с човек по-малко , а не като бяхме 11 на 11. А съдийството няма да коментирам вие сте си навили едно и също на пръста и човек не може да ви обеди че не така , и да ви отвори очити защото просто самите вие не искате и да го разберете
СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!

И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 09 авг 2011 17:48

Ние, ако бяхме "толкова добри", което си го измисляш, защото никой от нас не го твърди, тогава щяхме да спечелим мача с разлика. Понеже не сме "толкова добри" и залпатите на целия ни отбор са колкото заплатите на двама от чужденците играещи за "Левски", затова не може да не претендираме към съдията, при положение, че въпреки всичко бяхме доста по-добри през второто полувреме, благодарение и на това, че играхме с човек повече, разбира се. И въпреки това не претендираме, ням рев, търсим си проблемите в себе си, просто го споменаваме, за да не си помисли някой, че всичко е било наред.
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 09 авг 2011 20:46

Изгледах записа на мача. Претенциите ми към съдията за картони и нарушения са неоснователни, показва еднакъв критерий към двата отбора. Претенцията ми за дузпата остава, има очевиден контакт между двамата играчи.

Най-добрите минути за Славия са в началото на второто полувреме, преди изгонването на Калво. Като цяло, доста приличен мач от страна и на двата отбора.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 09 авг 2011 21:18

barbi_vip написа:аз и първото полувреме и второто съм гледалА , да и ние не играхме добре беше слабо второ полувреме за нас , но пък и вас не видях кой знае какво да показвате , като сте били толкова добри полжението ви на Галинчо и още едно би ли ми обяснил защо станаха като бяхме с човек по-малко , а не като бяхме 11 на 11. А съдийството няма да коментирам вие сте си навили едно и също на пръста и човек не може да ви обеди че не така , и да ви отвори очити защото просто самите вие не искате и да го разберете

8-)

barbi_vip, нали се сещаш, ако положението за дузпата беше не в полза на СЛАВИЯ, а на Левски какъв вой щеше да се надигне, че Левски е ощетен !?
За нас стана вече всекидневие да ни режат съдиите. Миналата година един гол вкарахме от засада за купата срещу Черноморец, а имаше поне 6-7 мача, в които ни рязаха съдиите. Голът на Божов обаче беше коментиран един месец после, а за порязванията срещу СЛАВИЯ никой не говори ...
Друг е вече въпросът, дали, ако съдията беше свирил дузпата вчера, щяхме изобщо да я вкараме ... :oops:
В интерес на истината съдията можеше да покаже и втори жълт на Живко Желев от СЛАВИЯ и да изравни отборите на терена.
Желев имаше вече жълт, когато направи нарушение за втори и трябваше да бъде изгонен.
Ние, славистите обаче гледаме самокритично на отбора си и се стремим да сме обективни за разлика от повечето фенове на другите отбори ! ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 10 авг 2011 02:22

Марми, аз лоша дума за славист няма да кажа, дори и да не съм съгласен с теб :) Само че човече смятам, че прекалено много се отдаваш на разни конспиративни теории - всяко второ мнение ти е за масоните, илюминатите, конспирации, уговорки и т.н. Лягали сме на Левски, но не в този мач, това е моето мнение ;) Мисля, че ти твърде много надценяваш артистичните умения на тези глуповати момчета, аз и друг път съм спорил с други - много хора изкарват нашите футболисти по-добри артисти и от тези в Холивуд ... А истината е, че тези неособено интелигентни в голямата си част млади мъже не могат да го докарат така и затова наистина уговорените мачове на Славия си личаха от километри - тези със Спартак(Варна) /1:2/, Локо(Пд) /1:3/ и Локо(Сф) /0:1/.
Галин действително изигра тъпо положението си, знаем го каква лакомия е наистина, но и да беше бил в аут пак щяхме да го псуваме и някой да се усъмняват, че нарочно го е направил. Той не ни дъни за първи път, в мача с Чавдар Етрополе пропусна отново сам срещу вратаря им и после отпаднахме.Ако срещата беше уговорена, щяха да си ни бият спокойно с 2-3 гола, без картони и контузии преди тежкото им гостуване на Черно море, а не да ги натикваме в глуха защита и да треперят до последно, пак казвам, не са толкова добри артисти нашите играчи :)
Изображение

Върни се в “Славия”